Beoordelingen van Sushi Plaza Waalwijk

Recente recensies

5.0
Marianne
vandaag

Was weer top!

Caia
gisteren

Complimenten aan de chef het was heerlijk!!!

Iris
gisteren

Weer perfect zoals gewoonlijk

Deborah
16 mei 2022

Geweldige Sushi EN Bubble Tea!!!

Timothy
15 mei 2022
Iris
13 mei 2022

Dikke 10 zoals altijd verschrikkelijk lekker

Mariëlla
8 mei 2022
Familie Boezer
8 mei 2022

Heerlijke verse sushi en andere gerechten, het ziet er mooi uit en we hebben heerlijk genoten!

Albert
8 mei 2022
Anneke Haertlein
4 mei 2022

Een dikke 11! Na 1 jaar geen 10 meer maar een 11! Wij blijven zeker komen!

Herma Prins
3 mei 2022

HET WAS WEER LEKKER

Hanny Zeebregts
1 mei 2022

Was weer heerlijk en keurig bezorgd 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Malou
30 april 2022

Weer heerlijk gegeten! Super vers, zorgvuldig en netjes op tijd bezorgd.

Wil
30 april 2022

Het eten was weer van fantastische kwaliteit. Helaas waren ze voor de tweede keer een deel van de bestelling vergeten. Anders was het 5 sterren!

D
29 april 2022

Super lekker zoals altijd en altijd op de afgesproken tijd aanwezig! :)

Esther
29 april 2022

De sushi was heerlijk! Goed verzorgd en de glutenvrije sushi was apart verpakt. Het duurde wel een uur na de bestelling voor de sushi er was

Anoniem
29 april 2022

TOP als altijd!

acelya
28 april 2022

alles was op wens,en heerlijke sushi zoals altijd dankjewel : )

Herma Prins
26 april 2022

Het was weer lekker

Merijn
26 april 2022

Topkwaliteit!

Elly van Uden
26 april 2022

Erg lekker , voor herhaling vatbaar 👍🏻

Ruud van Lent
24 april 2022
Liesbeth
21 april 2022

Beste sushi in Waalwijk, iedere keer goede kwaliteit,vriendelijke bezorging.

Marloes
20 april 2022

Jullie zijn fantastisch!! THE best sushi! Elke keer weer heerlijk vers!! En altijd op tijd bezorgd door een vriendelijke bezorger!

🥰
19 april 2022

Een goed gevulde pokebowl

Herma Prins
19 april 2022

Het was weer heerlijk

sushi lover
19 april 2022

Het is altijd een feest als we hier eten bestellen, vers lekker van smaak en lieve medewerkers. Tot snel want we komen zeker weer terug. :)

Timothy
19 april 2022
Ingeborg van Rooij
18 april 2022

Heerlijke sushi schotel met nog wat losse dingetjes besteld. Genoten. Super verpakt, leuke kaart erbij, nette bediening..heerlijk sushi, mega vers...wij bestellen sinds een jaar nergens anders mee. Daar hebben we nooit spijt van.

Moniek
16 april 2022
Anneke Haertlein
16 april 2022

Beste van Waalwijk superrrrrrr vers gewoon heerlijk 🐣

Ilse
15 april 2022

De sushi was weer heerlijk! Zoals altijd, goede kwaliteit en betaalbaar ❤️

Herma Prins
13 april 2022

Het was weer heerlijk

Kenny
13 april 2022

Vriendelijke service en lekkere sushi voor een prima prijs.

Kiki
10 april 2022
Gerda
10 april 2022

Het enige is dat ik een aantal sushi net te koud vond. Kwaliteit was prima!

Femke
9 april 2022
Kim
9 april 2022

Erg goede sushi! We hebben genoten. Levering netjes op tijd en een leuk kaartje erbij. Wij zullen zeker opnieuw bestellen!

John
9 april 2022

Het was weer heerlijk, en keurig op tijd bezorgd.

Margriet
9 april 2022

De Suhsi werd zoals we gewend zijn, op de afgesproken tijd gebracht. Het was weer overheerlijk!!👌👌👌 Door een volle spaarkaart kregen we wat korting, altijd leuk!! Bedankt 👍👋

Marij Anemaat
8 april 2022

Snelle bezorging! Was weer lekker!

Shirley
6 april 2022

Altijd lekker! Ik bestel hier graag.

Herma
5 april 2022

Was weer lekker

Jamilla
4 april 2022
Dennie Volkaert
3 april 2022

Vriendelijke bediening en overheerlijke sushi. Wij komen zeker nog eens terug tijdens onze volgende vakantie in Nederland :-)

De knuydt
3 april 2022

Goed gegeten as usual

Timothy
2 april 2022
Arie
28 maart 2022

Genieten zoals altijd. Perfect op tijd, goede kwaliteit en het persoonlijke bedankkaartje zorgt altijd weer voor een glimiach als je dat ziet. Top

Bas
24 maart 2022

Topper!

Herma
22 maart 2022

Was weer lekker

Steffie
21 maart 2022
Stephanie
17 maart 2022

Overheerlijk!! Je proeft dat de producten vers zijn!

Flo
17 maart 2022

Wederom compliment ; iedere keer weer genieten. Niets op aan te merken

Herma
15 maart 2022

Was weer heerlijk

Daisy
13 maart 2022

Altijd goed!

Peter
13 maart 2022

Beste sushi hier uit de buurt.

Rosenbrand
13 maart 2022
Margriet
12 maart 2022

We hebben weer héérlijk gegeten! Volgende keer bestellen wij weer bij Sushi Plaza!!!

Veerle en Dylano
10 maart 2022

We hebben er weer van genoten!!

Hannie
9 maart 2022

Was weer Super!!

Herma Prins
8 maart 2022

Het was weer lekker. Dank je wel.

Nanda
6 maart 2022

Heerlijke sushi

JvH
6 maart 2022
Anoniem
4 maart 2022

Is het gewoon nog lekkerder dan de voorgaande bestellingen… kun je ook 6 sterren geven?

Tevreden klant
1 maart 2022

Heerlijke sushi, vriendelijke bezorger en altijd een kaart erbij om ons smakelijk eten te wensen!

Quincy
28 februari 2022
Brynn
27 februari 2022
Timothy
26 februari 2022
Jagoda
26 februari 2022
Herma Prins
24 februari 2022

Was weer lekker

Gulhan
24 februari 2022

Alles was heerlijk en zorgvuldig ingepakt!

Patries
24 februari 2022

Onze eerste ervaring met jullie, het was heerlijk al had soms de mayonaise denken wij een hele pittige smaak in onze mond.

Reactie van Sushi Plaza

Goedeavond Patries, dat zou kunnen! Op sommige sushi doen wij Spicy mayo; u kunt bij uw volgende bestelling aangeven dat u de japanse mayo wil in plaats van de spicy mayo :) Fijne avond nog!

Janssen
23 februari 2022

Heeeerlijk!! ☆☆☆☆☆

I Schoondermark
23 februari 2022

Het was weer heerlijk! De kwaliteit is altijd goed, heerlijk verse sushi. De roll mix is een goede mix van alle smaken.

F. Van Laarhoven
20 februari 2022

Het was weer shrimp-tastic! 🍤💖

Kicky
19 februari 2022

De beste sushi van Waalwijk! Mega vers en sommige sushi’s zijn nog lauw warm. Echt genieten! Jullie zijn toppers.

Ruud van Lent
19 februari 2022
SV
19 februari 2022

Top! Heel erg lekker en netjes op tijd

Diede
19 februari 2022

Lekker gegeten, op tijd klaar, vriendelijk personeel.

Natalie
18 februari 2022

Jullie sushi is altijd top! Vers en goed van smaak. Shoutout naar de bezorger die in deze storm het heerlijke eten kwam brengen.

Gabriëlle
17 februari 2022
Chantal
17 februari 2022

Bezorging netjes op tijd vriendelijke jonge man kwam het bezorgen, het was lekker

Selina Dudok
17 februari 2022
Herma
16 februari 2022

Was weer lekker

Anneke Haertlein
16 februari 2022

Best sushi & pokebowl in town heerlijk vers bereid

Jacqueline Muts
16 februari 2022

Helemaal Top!!!

Herma
16 februari 2022
Arie
15 februari 2022

mooi op tijd en goede kwaliteit. Met rozenblaadjes op valentijnsdag en persoonlijk kaartje. Super!

Patricia
14 februari 2022

Was weer erg goed en lekker !

Vincent
13 februari 2022

Altijd goed en ook deze keer weer. 👍🏻

Bink
13 februari 2022

Super vers! Precies op het gevraagde tijdstip! Heerlijk gegeten 👌🏻

Hans
12 februari 2022

Ruime keuze, heerlijke superverse sushi en vriendelijke en vlotte bediening. Top!

Anoniem
11 februari 2022

Topkwaliteit & ruim voor aangegeven tijd bezorgd

Selina Dudok
11 februari 2022
Vd stelt
10 februari 2022

Super lekkere sushi en hele goede service! Perfecte customer journey.

Caia
10 februari 2022

Super vers! Heerlijk gegeten.

Schirley
10 februari 2022

Het was weer hartstikke lekker. Hiervoor kom ik speciaal uit Tilburg, top kwaliteit. Tot snel!

Mariska
10 februari 2022

De aller lekkerste ❤️ Jullie bowls zijn echt zo goed!!

Herma
9 februari 2022

Was weer lekker

Edwin Braspenning
9 februari 2022

Vandaag de poké woensdag actie besteld. Heerlijke poke bowl Maguro. Lekker vers en smaakvol. We houden ervan. 🍣🍣

Hanny Zeebregts
9 februari 2022

Snelle bezorging en superlekker.

Herma Prins
9 februari 2022

Was weer lekker !

Jurgen
8 februari 2022

2x pokebowl besteld en de kwaliteit is zelfs nog beter geworden als dat ie al was, chapeau!

Franca
6 februari 2022
S
6 februari 2022

Altijd super lekker!! Echt mijn fave Beste sushi en de beste poke bowls! Ook super leuke en lieve personeel!

Edwin
6 februari 2022

Weer genoten van een heerlijke poké bowl.

Martijn
5 februari 2022

Heerlijke Sushi en snelle bezorging.

Diana
5 februari 2022

Vd eerste keer bij jullie besteld v onze kleindochters,het zag er goed uit,de sushi goed vers,en op de precieze tijd bezorgd 👌enigste opmerking wat ik heb is dat er geen sojasaus bij zat ,verders complimenten.😃

I Kem.
4 februari 2022

Het was weer zo heel erg lekker!! Sushi vinden wij altijd wel lekker maar dit is gewoon even een slag luxer en lekkerder👌

Freek
3 februari 2022

Gewoon weer super goed en je wordt hartstikke vriendelijk geholpen.

Herma
2 februari 2022

Het was weer lekker

Kiki
2 februari 2022

Heerlijk

Arnold Lombarts
2 februari 2022

Zoals gewoonlijk weer uitstekend van kwaliteit.

Johan VE van der Star
2 februari 2022

Goed verzorgd en het smaakte lekker.

Snoeren
30 januari 2022

Jammer dat de warme gerechten koud warm. Bezorger heeft zich wel netjes geccuseerd, maar toch helaas koud. De rest was super net als altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cristel
30 januari 2022

Lekkere sushi en keurig op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Timothy
30 januari 2022

Precies op tijd geleverd en heerlijke sushi zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cindy
30 januari 2022

De sushi zag er toppie uit en de smaak was heerlijk!!! Goed verzorgd en op de afgesproken tijd geleverd. Ik zeg: bestel maar bestel maar bestel maar!

Marianne
30 januari 2022

De sushi was super lekker, we gaan zeker nog veel vaker bestellen

Marjolein
29 januari 2022

Erg lekkere sushi! Goed gegeten en snelle service

Marianne
29 januari 2022

Was weer Super lekker!!

Conny
29 januari 2022
Rik
28 januari 2022

Erg lekker3 sushi, had naar idee teveel besteld maar toch alles opgemaakt. Vriendelijke en snelle bezorging.

Anoniem
28 januari 2022

Super lekker!!

Dani
26 januari 2022

Heerlijk zoals altijd!

Aleyna
25 januari 2022

lekkere eten , op tijd bezorgd

Liesbeth
23 januari 2022
Peter
22 januari 2022

Was heerlijk en netjes op tijd klaar om op te halen. Super tent

Saskia Kuijpers
22 januari 2022

Al een paar keer hier besteld, tot nu iedere keer top! Een van de betere sushi-zaken in Waalwijk!

Chayenna van de Pol
22 januari 2022

Het ziet er niet alleen heel mooi uit. Het is ook nog eens onwijs lekker! Een echte aanrader :) Alleen maar goede ervaringen opgedaan. Top!

Herma Prins
22 januari 2022

Was weer heerlijk

Linda
21 januari 2022

Het was weer super goed. Verrast ons elke keer opnieuw

John van Wijngaarde
21 januari 2022

Heerlijk genoten weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ilvy
20 januari 2022
Nicole
19 januari 2022
Roon
17 januari 2022
S.
16 januari 2022

Goede porties en prima kwaliteit. Kappa maki miste helaas wel, kan gebeuren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M
16 januari 2022

Bestelling geplaatst om 6 uur, levering pas om 19:45 uur. De bestelde loempia’s waren helaas koud.

Reactie van Sushi Plaza

Nogmaals onze excuses hiervoor! Wij hebben u inmiddels een mailtje gestuurd, we horen graag weer van u! Met vriendelijke groet

JvH
16 januari 2022
N.D.O.
16 januari 2022
Margriet
15 januari 2022

De bezorging was later dan besteld maar we werden hierover netjes gebeld en kregen er extra sushi bij. Telefoontje hierover was heel fijn en de extra sushi heerlijk! Bedankt!!! Alles was weer érg lekker en volgende keer bestellen we natuurlijk weer bij Sushi Plaza Waalwijk 😋

Vincent
15 januari 2022

Beste sushi en poke van Waalwijk. Vers, heerlijk en goed gevulde poke. Goede presentatie. Verander niet!

Brown
14 januari 2022

Heerlijk gegeten!!! Goede service en topkwaliteit. Heerlijk die variatie van topping op de sushi. Heel meedenkend personeel. Echte aanrader !! 👍🏻👍🏻

Herma
14 januari 2022

Was heerlijk

Timothy
13 januari 2022
Danique Schoeman
11 januari 2022

Het was weer super lekker!

Centaine de Jong
10 januari 2022

Pokébowl kip was erg lekker. Ik houd niet van spicy, maar de Tori Pokébowl is absoluut de moeite waard. De Bubbletea was niet zoet genoeg; maar deze was laatste bestelling ook minder zoet dan de keer ervoor.

Sander Grims
10 januari 2022

Zeldzaam foutje, de edamame ontbraken. Bestellen vaker en altijd prima in orde. Netjes nageleverd met wat extra sushi ter compensatie. Zullen zeker blijven bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lisa
9 januari 2022
Mari
9 januari 2022

Zoals altijd weer goed, helaas waren jullie vergeten om de wasabi erbij te doen.

Liesbeth
8 januari 2022

Wederom heerlijk! Niet te lang gewacht terwijl het zaterdag was.

Malou
8 januari 2022

Wederom heerlijk gegeten en netjes op tijd bezorgd!

Marloes
8 januari 2022
Edwin Braspenning
8 januari 2022

Vandaag weer sushi besteld. Bestelproces via website verloopt zeer vlot. Meteen ontvang je een mail dat de bestelling ontvangen is en het verwachte bezorgmoment. Bezorging is keurig op het gewenste tijdstip. Bestelling ziet er weer super uit. Altijd zit er een vriendelijke kaartje bij. Onze favoriete Sushizaak in Waalwijk en omgeving.

Janneke
7 januari 2022

Geweldig

Herma
6 januari 2022

Was weer lekker

IP
5 januari 2022

Voor de vijfde keer heerlijke verse sushi gegeten . Fris en hygiënisch verpakt . Vriendelijke bezorging

Joyce
5 januari 2022
Monique
5 januari 2022

Heerlijke sushi en prima service

Hamdo
5 januari 2022

Het was erg lekker, vooral the topiaca beads. De smaak was net als coffee, lekker dus. De verpakking was ook schattig met de stikker er bij.

Herma Prins
5 januari 2022

was weer heerlijk

Albert
1 januari 2021

Super vers en lekker

René
1 januari 2021

Prima kwaliteit Bezorging op tijd

Timothy
31 december 2021
Jolanda
31 december 2021
Fam. Ackermans
31 december 2021

Precies op tijd en bijzonder lekkers.

Johan
31 december 2021

Netjes op tijd en goede kwaliteit! Heerlijk gegeten!

Monica
30 december 2021

Het was heerlijk.. dank je wel

L.
30 december 2021

Heb genoten van de sushi en andere hapjes op eerste Kerstdag! In het kader van de feestdagen hebben jullie ook een lief kaartje en andere zoete lekkernijen erbij gedaan, echt heel erg attent! Het heeft ons goed gesmaakt en we hopen gauw weer wat te gaan halen!

Margriet
29 december 2021

Zoals we van Sushi Plaza gewend zijn, was het weer héérlijk! Volgende keer weer Sushi Plaza!!!

Herma Prins
29 december 2021

Was weer heerlijk

Christel
28 december 2021

Héérlijke Plaza Deluxe en Kip Sushibox afgeleverd gekregen, door een bezorger die heel hard voor ons gefietst had. Zeker voor herhaling vatbaar. Top product & service!

Albert
27 december 2021

Zeker op tijd en prima kwaliteit. Lekker vers en heel smakelijk. Aanrader voor Oudjaardag of Nieuwjaarsdag

Jamilla
26 december 2021
Femke
26 december 2021

Super lekkere sushi, je kunt sparen voor korting en altijd een attent kaartje bijgesloten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dani
26 december 2021

De beste pokebowl van Waalwijk en omstreken, en supersnelle bezorging ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Danëlle Pullens
26 december 2021

You see me next time!!!

Iris
26 december 2021

Heerlijke variatie , vers en lekkerrrrr

Monique
26 december 2021
Marian
26 december 2021

Het was heerlijk!

Manuela
25 december 2021

👍

Stuiver
25 december 2021

Kerstbox besteld! Echt de beste sushi die ik op heb en vriendelijke bezorger :)

Joep van der hilst
25 december 2021

Heerlijke sushi, aanrader!

Nana
25 december 2021

Was weer top, zowel het eten en bezorging. Heerlijk gegeten en als kerst verrassing kregen we verschillende stukjes taart/gebak. Dank jullie wel

Frank
24 december 2021

Super lekkere kerst special besteld. Zag er fantastisch uit, met persoonlijk kaartje en ook nog toetje cadeau. Sushi was heerlijk. Het was super leuk om verrast te worden met sushi die we niet kende. Pure smaken. Echt genoten.

Caroline Van loon
24 december 2021

Heerlijke sushi , en een plaatje om te zien, jammer dat jullie niet bezorgen in elshout maar het houd ons niet tegen om nog een keer te bestellen

Ilse
24 december 2021

De roll mix was erg lekker, een goede mix met mijn favoriete maki, ebi lekker krokant, tonijn licht pikant en het persoonlijk kaartje erbij maakt het compleet. Heerlijke sushi en goede service!

Mike
24 december 2021

Zeer vriendelijk personeel. Sushi is van goede kwaliteit.

Anoniem
23 december 2021

Top en lekker

Liesebth
22 december 2021

Netjes op tijd geleverd, sushi was weer heerlijk!

Marloes
21 december 2021

HEER-lijke sushi! En een topbezorger die zelfs excuses aanbiedt, omdat hij 4min ‘te laat’ was. Groot compliment voor deze zaak en zijn werknemers!!

Herma
21 december 2021

Was weer heerlijk

Wil
20 december 2021

Op zaterdag een klein beetje sushi besteld. Er was iets mis gegaan met de bestelling en de vriendelijke medewerker had een super oplossing voor ons dus op zondag nog maar een keer besteld. Eten is super goed en vers!

Gwen
20 december 2021

Weer heerlijk gegeten van jullie sushi! jullie maken mijn dag weer helemaal goed

NG
18 december 2021

Altijd lekker

Taco
17 december 2021

Alles perfect, ook de gratis artikelen. Voortaan graag een grotere tas erbij anders kan mijn collega de bestelling niet dragen en moet ik alsnog van m’n stoel afkomen..

Joost
16 december 2021

Lekkere verse sushi en vriendelijk personeel. Ga zeker nog een keer bestellen. 5 sterren zeker waard!

Herma
14 december 2021

Was weer heerlijk

Rania
13 december 2021

Heel lekker gegeten, een keer wat anders uitgeprobeerd dan wat er in Tilburg is. Zeker een aanrader!

.
13 december 2021

Zéér vriendelijke mensen die weten wat service is! Tasje netjes persoonlijk aangegeven en de deur werd open gehouden. Kleine dingen maken een groots positief gebaar!! Sushi was op en top heerlijk 👌🏼

Jeroen
12 december 2021
Liesbeth
10 december 2021

Heerlijk sushi, snel bezorgd. Kleine handgeschreven kaartje maakt het helemaal af!

Melanie
10 december 2021
Conny
9 december 2021

Super vers en heerlijke sushi, zeker voor herhaling vatbaar! Een aanrader

Melanie
9 december 2021

Het is altijd feest met het heerlijke eten van Sushi Plaza. Jullie zijn gewoon geweldig. Bedankt.

Herma
7 december 2021

Het was weer heerlijk

Super aardige mensen. Kwaliteit is goed. Doen graag iets extra's voor de klant.
7 december 2021
Valerie en Jan
6 december 2021

topkwaliteit ik miste alleen de gember bij de sashimi Druk door surprise avond dus kan gebeuren

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janneke
6 december 2021

De bestelling wordt elke keer heel netjes verpakt met een super leuk handgeschreven kaartje erbij. De sushi is van hoge kwaliteit en er staan super lekkere specials op de kaart. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bert Mooren
5 december 2021

Gewoon uitstekend. Keurige bezorging en het eten werkelijk verrukkelijk. Een hele dikke vette 10

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frank
5 december 2021

Was wederom goed 👌🏼👌🏼

Timothy
5 december 2021

Voor de tweede keer besteld, beide keren snelle levering en heerlijk eten.

Marianne
4 december 2021

Heerlijk gegeten. Fijn op tijd!

M vd Geld
2 december 2021

Heerlijke bowl met geflambeerde zalm ❤️ dankjewel!

Herma
30 november 2021

Het was heerlijk. Bedankt voor de service.

Maud
30 november 2021

Lekkere sushi en poke bowls! Nadat de bestelling wat laat bezorgd was, werd er zelfs extra sushi nageleverd uit service!

Romy
30 november 2021

Super lekker en snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

John
28 november 2021

Zoals wij van jullie gewend zijn, het was weer heerlijk!!

Nana
28 november 2021

Sushi is lekker van smaak en echt vers. Top kwaliteit en goede prijs.

Evelien
28 november 2021

Al meerdere keren een bestelling gedaan en altijd lekker en vers. Bestelling stipt op tijd. Echt een aanwinst voor Waalwijk!

Bertine
28 november 2021

Heerlijke sushi, persoonlijk klant contact!

M
27 november 2021
Levai Elings
26 november 2021
Imke Frodyma
26 november 2021
Fam. Bracke
25 november 2021

Enorm lekker! Vegan pokebowl is een aanrader!

Vincent
24 november 2021

Altijd lekker, snel en goed!

Romy
24 november 2021

Erg lekker en snel geleverd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vincent
24 november 2021

Beste sushi van én poke van Waalwijk! Vers, heerlijk en prima service.

Herma
23 november 2021

Was dit keer minder salade dan anders

Eva
23 november 2021

Warm eten was lauw bij aankomst, heel jammer.

Melanie
23 november 2021

Het eten is geweldig. Ik heb in veel sushi-restaurants gegeten, maar deze is zonder twijfel de beste. Ik raad het iedereen aan.

Leonie
22 november 2021

Sushi was als altijd weer heerlijk. Ook wat extra's ontvangen omdat de vorige keer de bestelling niet helemaal klopte, wat kan gebeuren Het word altijd netjes opgelost. Tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lieke
21 november 2021

Deze sushi zaak is die ALTIJD op tijd met de bezorging! Sushi weer perfect!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

John van Wijngaarde
20 november 2021

Heerlijke Sushi, we hebben er weer van genoten. Bedankt voor de felicitatie van onze zoon, leuk, persoonlijk , maar hoe wisten jullie dat ie hier was om te genieten van de sushi?????

Paul
19 november 2021

Beste sushi van Waalwijk! Zeker de flamed salmon is erg lekker en zeker een aanrader. De bezorgster was ook erg aardig.

Marloes
18 november 2021

HEER-LIJK!

Herma
16 november 2021

Het was weer heerlijk

Herma
12 november 2021
Chantal V Kuijl
12 november 2021
Margriet
11 november 2021

Het was weer heerlijk!!! Altijd een persoonlijk kaartje erbij. Dat hoeft niet maar is wel erg leuk! Eten wordt altijd gebracht op de tijd die je afgespoken hebt, heel fijn!!! Volgende keer voor ons weer Sushi Plaza 😋

Coen Janssen
10 november 2021

Echt uitzonderlijke kwaliteit. We zijn verwend met ichi en alle andere sushi afhaal is t gewoon altijd niet. Dit is misschien nog wel lekkerder en luxer, en dat voor de "normale sushi restaurant" prijzen.

Herma
9 november 2021

Heerlijk was het weer

Vd Lee
7 november 2021

Vriendelijke bezorger, super dat ik de geflambeerde zalm poké mocht uitproberen! Was zalig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daniëlle P
7 november 2021

Ik was weer blij om het team te mogen zien! Het eten zoals altijd heeeeeeeeerlijk!

Iris
6 november 2021
Ferry Damen
5 november 2021

Lekker vers. Prima kwaliteit . Top

Kiki
3 november 2021
Tante Til
31 oktober 2021

Makkelijk online bestellen en prima op tijd bezorgd plus het eten was overheerlijk en vers !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Margriet
30 oktober 2021

Weer heerlijk gegeten! Bezorging Top! Volgende keer voor ons weer Sushi Plaza!

Miriam Hamers
27 oktober 2021

Altijd super vers en de levering is altijd op Tijd! Zeker een aanrader !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mark
25 oktober 2021

Beste sushi in waalwijk. Vers en met zorg gemaakt.

V Baardwijk
24 oktober 2021

Iedere keer weer een feestje om hier te mogen bestellen. Het is heel erg lekker en vers!!! De bezorging is iedere keer weer op tijd en het blijft leuk om de persoonlijke kaartjes erbij te mogen ontvangen. Daarnaast spaar je ook nog punten waarbij je spaart voor korting op een volgende bestelling. Ga vooral zo door!! 💯

Marianne
23 oktober 2021

Was weer Super lekker!

Cristel
23 oktober 2021

Heerlijk gegeten! Snel geleverd, ook fijn dat je op de hoogte wordt gehouden van je bestelling.

Pellies
22 oktober 2021

Heerlijke sushi beste van Waalwijk.

Christian
21 oktober 2021

Super delicious, perfect service! Nothing to complain!

Boertje
18 oktober 2021
Nienke
9 oktober 2021

Al een aantal keer besteld bij sushi plaza Waalwijk. En elke keer op nieuw erg lekker gegeten. De sushirijst is lekker en de presenteren het mooi. Ook hebben ze er vriendelijk personeel waardoor je we graag terug komt. Voor mij zeker herhaling vatbaar

Iris
8 oktober 2021

Beste sushi van de omgeving. En zeker ook de beste service, bubble tea was verkeerd geleverd en de juiste werd na geleverd met nog een extra verassing vanwege het ongemak! Dat is top service

BJ Jansen
8 oktober 2021

Super kwaliteit en snel genoeg als je besteld.

Daphne
7 oktober 2021

Perfect!!

Kim
4 oktober 2021

Top, zoals altijd.

Anoniem
3 oktober 2021
Marian
2 oktober 2021

Super lekker die sushi

Rosenbrand
2 oktober 2021

De lekkerste sushi van Waalwijk🤩

Celine
30 september 2021

Heerlijke pokebowls! Leuk persoonlijk kaartje erbij, klein gebaar maar veel waard! En mega snelle bezorging. Kortom, ik bestel hier zeker nog een keer!

Arnold Lombarts
29 september 2021

Poke-bowls gehaald voor de 1e maal. Deze zijn uitstekend bevallen. Erg goede kwaliteit en heerlijk van smaak. Erg leuk en heel apart was de persoonlijke bedankkaart bij het eten van de eigenaar voor de bestelling. De volgende keer de sushi bestellen.

Gulhan
29 september 2021

Was weer super lekker. En altijd zorgzaam ingepakt met een leuk persoonlijk kaartje :)

Joelle
27 september 2021

Heerlijke sushi en poke bowl! Super snel af te halen en vriendelijk personeel :) Ga zeker hier nog veel vaker bestellen en bubble tea halen! De wasabi was ook heel goed!

Patricia
27 september 2021

Super verse en lekkere sushi !

Marion treffers
26 september 2021
Agnes Geers
25 september 2021

Blijft.een vd lekkerste sushi

I Kemmeren
24 september 2021

Het was weer heerlijk !!!!

Ad van Brunschot
22 september 2021

Ik moest even wachten ondanks de afgesproken tijd van 17.30 u. Maar op dit soort lekkere eten wacht ik graag. Ik heb weer heerlijk gegeten!!

Joris
22 september 2021

Keurig op tijd, zeer vriendelijke mensen en overheerlijke Sushi 🍣

Ties
22 september 2021

Super vers!! Mooie portie en echt lekker.

Anoniem
18 september 2021

Weer heerlijk gegeten!

Bregtje
18 september 2021

Het was weer SU-PER lekker!!! Iedere keer weer een smaaksensatie 😋

Natasja V
17 september 2021

Super vers, heerlijke pokebowls en vriendelijk personeel. Top!

B.v.d.P.
16 september 2021

We halen zeker nog een keer!!

Ad van Brunschot
15 september 2021

De poke die wij besteld hadden, was erg lekker. We komen zeker nog terug om de volgende te gaan proeven. Nu hadden we de poke met zalm en een met garnalen.

Julie
15 september 2021
--
12 september 2021

Super sushi. Hadden hier nog nooit besteld maar hoorde van vele dat het erg goede sushi moest zijn. Zeker waarheid! Bestellen voortaan hier in plaats van ons andere vaste restaurant..🙈

Chantal
11 september 2021

Super!! Altijd de lekkerste sushi!! 😍

Gulhan
8 september 2021

Goede service en heerlijke sushi en pokebowls! Herhaling vatbaar.

Tim
6 september 2021

Zoals altijd weer helemaal top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Breg
4 september 2021

Is gewoon super vers en goed!! Lekkerste sushi afhaal van Waalwijk en omstreken

Fam Pellies
4 september 2021

Heerlijke verse sushi🍱! Super attente medewerkers❣️ Vaste klant erbij😄

Daniëlle Pullens
2 september 2021

Sushi plaza is gewoon een cadeautje voor ons hier in Waalwijk! Top kwaliteit sushi en andere gerechtjes! Super fijn team!

Carla
29 augustus 2021

Heerlijke sushi - perfecte timing

Evelien
29 augustus 2021

Genoten! Heerlijk vers en een persoonlijk kaartje erbij. Bestelling was ook op tijd.

ANNELIES
27 augustus 2021

Erg lekker en zeer verzorgd. Leuk briefje erbij. Tot ziens

Roger
26 augustus 2021

Super goed! Beste Waalwijk en omgeving en heerlijk vers dat proef je zeker.

Iris
25 augustus 2021
Sandra
25 augustus 2021

Fantastische Sushi en top bezorg service! Er is genoeg concurrentie in Waalwijk maar dit is wat ons betreft de beste!

VdGooor
25 augustus 2021

De mannen gingen een nachtje vissen, ze wafen aangenaam verrast met de heerlijke sushi!

beautymansion
23 augustus 2021

super lekkere sushi en top service

Annelies Kollau
23 augustus 2021

Altijd goed ..HEERLIJK....nergens in heel Waalwijk zo lekker ........

Gaby
22 augustus 2021

2e keer besteld. Wederom top! Erg netjes dat ik gebeld werd dat de bestelling onderweg was terwijl het pas 2 minuten na de opgegeven tijd was. Had niet gehoeven maar klantenservice wordt zeker gewaardeerd (naast kwalitatief goed en lekker eten!).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anke
22 augustus 2021

Erg tevreden, hele lekkere shushi. Goede kwaliteit en vers. Ook een goede indruk bij binnenkomst, vriendelijk geholpen. Wij gaan er zeker vaker bestellen.

Carl
20 augustus 2021

Vriendelijk personeel en heerlijke Sushi. Hier komen we zeker weer terug.

Iris
17 augustus 2021
Annelies Kollau
12 augustus 2021

HET WAS WEER HEERLIJK ZOALS IEDERE KEER...BEZORGING GOED EN HEEL VRIENDELIJK...KAARTJES BIJ BESTELLING ZO LIEF...ALLEEN MAAR GOEDS....

Niels Rooze
8 augustus 2021

Top sushi en lekkere bubbletea!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jurgen
8 augustus 2021

Erg lekker en vers. Een aanwinst voor Waalwijk

Christel
7 augustus 2021

Supervers supervriendelijke bediening met hartverwarmende verjaardagsattentie. Ik kom zeker terug naar de beste sushi zaak in NB

René Maas
7 augustus 2021

Erg lekker, wij hadden de luxe box (nummer 122) voldoende voor 3 personen en accurate bezorging

Bart-Jan Jansen
4 augustus 2021

Super aardige bezorger en sneller dan aangegeven. Het eten was heel lekker en zo te proeven vers gemaakt.

Niels
30 juli 2021

Snelle bezorging, vriendelijke bezorgster. Super vers! Heerlijk eten. Lekker, lekker, lekker.

Jonas van der Vlugt
28 juli 2021

TOP! super lieve persoonlijke berichten en heerlijk eten!

Elineke
27 juli 2021

Heerlijke sushi en super vers! besteld via jullie eigen site. Toen ik het kwam ophalen was de sushi zo goed als klaar. Hele vriendelijke mensen en bij thuiskomst ontdekten we een heel lief briefje bij de bestelling. Van ons krijgen jullie een dikke 10!!!!

Anton
26 juli 2021

Wederom super vers en goed van smaak. Perfekt op tijd en altijd leuk om een persoonlijk bericht bij de bestelling te krijgen.

Danielle Pullens
26 juli 2021

Dit is gewoon heel erge goede lekkere sushi, niets op aan te merken! Beschouw mij maar als vaste klant!

Marielle
25 juli 2021

Was weer super !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.