Beoordelingen van Sushi Plaza Waalwijk

Recente recensies

5.0
John
gisteren

Zoals wij van jullie gewend zijn, het was weer heerlijk!!

Nana
gisteren

Sushi is lekker van smaak en echt vers. Top kwaliteit en goede prijs.

Evelien
gisteren

Al meerdere keren een bestelling gedaan en altijd lekker en vers. Bestelling stipt op tijd. Echt een aanwinst voor Waalwijk!

Bertine
gisteren

Heerlijke sushi, persoonlijk klant contact!

M
27 november 2021
Levai Elings
26 november 2021
Imke Frodyma
26 november 2021
Fam. Bracke
25 november 2021

Enorm lekker! Vegan pokebowl is een aanrader!

Vincent
24 november 2021

Altijd lekker, snel en goed!

Romy
24 november 2021

Erg lekker en snel geleverd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vincent
24 november 2021

Beste sushi van én poke van Waalwijk! Vers, heerlijk en prima service.

Herma
23 november 2021

Was dit keer minder salade dan anders

Eva
23 november 2021

Warm eten was lauw bij aankomst, heel jammer.

Melanie
23 november 2021

Het eten is geweldig. Ik heb in veel sushi-restaurants gegeten, maar deze is zonder twijfel de beste. Ik raad het iedereen aan.

Leonie
22 november 2021

Sushi was als altijd weer heerlijk. Ook wat extra's ontvangen omdat de vorige keer de bestelling niet helemaal klopte, wat kan gebeuren Het word altijd netjes opgelost. Tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lieke
21 november 2021

Deze sushi zaak is die ALTIJD op tijd met de bezorging! Sushi weer perfect!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

John van Wijngaarde
20 november 2021

Heerlijke Sushi, we hebben er weer van genoten. Bedankt voor de felicitatie van onze zoon, leuk, persoonlijk , maar hoe wisten jullie dat ie hier was om te genieten van de sushi?????

Paul
19 november 2021

Beste sushi van Waalwijk! Zeker de flamed salmon is erg lekker en zeker een aanrader. De bezorgster was ook erg aardig.

Marloes
18 november 2021

HEER-LIJK!

Herma
16 november 2021

Het was weer heerlijk

Herma
12 november 2021
Chantal V Kuijl
12 november 2021
Margriet
11 november 2021

Het was weer heerlijk!!! Altijd een persoonlijk kaartje erbij. Dat hoeft niet maar is wel erg leuk! Eten wordt altijd gebracht op de tijd die je afgespoken hebt, heel fijn!!! Volgende keer voor ons weer Sushi Plaza 😋

Coen Janssen
10 november 2021

Echt uitzonderlijke kwaliteit. We zijn verwend met ichi en alle andere sushi afhaal is t gewoon altijd niet. Dit is misschien nog wel lekkerder en luxer, en dat voor de "normale sushi restaurant" prijzen.

Herma
9 november 2021

Heerlijk was het weer

Vd Lee
7 november 2021

Vriendelijke bezorger, super dat ik de geflambeerde zalm poké mocht uitproberen! Was zalig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daniëlle P
7 november 2021

Ik was weer blij om het team te mogen zien! Het eten zoals altijd heeeeeeeeerlijk!

Iris
6 november 2021
Ferry Damen
5 november 2021

Lekker vers. Prima kwaliteit . Top

Kiki
3 november 2021
Tante Til
31 oktober 2021

Makkelijk online bestellen en prima op tijd bezorgd plus het eten was overheerlijk en vers !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Margriet
30 oktober 2021

Weer heerlijk gegeten! Bezorging Top! Volgende keer voor ons weer Sushi Plaza!

Miriam Hamers
27 oktober 2021

Altijd super vers en de levering is altijd op Tijd! Zeker een aanrader !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mark
25 oktober 2021

Beste sushi in waalwijk. Vers en met zorg gemaakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

V Baardwijk
24 oktober 2021

Iedere keer weer een feestje om hier te mogen bestellen. Het is heel erg lekker en vers!!! De bezorging is iedere keer weer op tijd en het blijft leuk om de persoonlijke kaartjes erbij te mogen ontvangen. Daarnaast spaar je ook nog punten waarbij je spaart voor korting op een volgende bestelling. Ga vooral zo door!! 💯

Marianne
23 oktober 2021

Was weer Super lekker!

Cristel
23 oktober 2021

Heerlijk gegeten! Snel geleverd, ook fijn dat je op de hoogte wordt gehouden van je bestelling.

Pellies
22 oktober 2021

Heerlijke sushi beste van Waalwijk.

Christian
21 oktober 2021

Super delicious, perfect service! Nothing to complain!

Boertje
18 oktober 2021
Nienke
9 oktober 2021

Al een aantal keer besteld bij sushi plaza Waalwijk. En elke keer op nieuw erg lekker gegeten. De sushirijst is lekker en de presenteren het mooi. Ook hebben ze er vriendelijk personeel waardoor je we graag terug komt. Voor mij zeker herhaling vatbaar

Iris
8 oktober 2021

Beste sushi van de omgeving. En zeker ook de beste service, bubble tea was verkeerd geleverd en de juiste werd na geleverd met nog een extra verassing vanwege het ongemak! Dat is top service

BJ Jansen
8 oktober 2021

Super kwaliteit en snel genoeg als je besteld.

Daphne
7 oktober 2021

Perfect!!

Kim
4 oktober 2021

Top, zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
3 oktober 2021
Marian
2 oktober 2021

Super lekker die sushi

Rosenbrand
2 oktober 2021

De lekkerste sushi van Waalwijk🤩

Celine
30 september 2021

Heerlijke pokebowls! Leuk persoonlijk kaartje erbij, klein gebaar maar veel waard! En mega snelle bezorging. Kortom, ik bestel hier zeker nog een keer!

Arnold Lombarts
29 september 2021

Poke-bowls gehaald voor de 1e maal. Deze zijn uitstekend bevallen. Erg goede kwaliteit en heerlijk van smaak. Erg leuk en heel apart was de persoonlijke bedankkaart bij het eten van de eigenaar voor de bestelling. De volgende keer de sushi bestellen.

Gulhan
29 september 2021

Was weer super lekker. En altijd zorgzaam ingepakt met een leuk persoonlijk kaartje :)

Joelle
27 september 2021

Heerlijke sushi en poke bowl! Super snel af te halen en vriendelijk personeel :) Ga zeker hier nog veel vaker bestellen en bubble tea halen! De wasabi was ook heel goed!

Patricia
27 september 2021

Super verse en lekkere sushi !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marion treffers
26 september 2021
Agnes Geers
25 september 2021

Blijft.een vd lekkerste sushi

I Kemmeren
24 september 2021

Het was weer heerlijk !!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ad van Brunschot
22 september 2021

Ik moest even wachten ondanks de afgesproken tijd van 17.30 u. Maar op dit soort lekkere eten wacht ik graag. Ik heb weer heerlijk gegeten!!

Joris
22 september 2021

Keurig op tijd, zeer vriendelijke mensen en overheerlijke Sushi 🍣

Ties
22 september 2021

Super vers!! Mooie portie en echt lekker.

Anoniem
18 september 2021

Weer heerlijk gegeten!

Bregtje
18 september 2021

Het was weer SU-PER lekker!!! Iedere keer weer een smaaksensatie 😋

Natasja V
17 september 2021

Super vers, heerlijke pokebowls en vriendelijk personeel. Top!

B.v.d.P.
16 september 2021

We halen zeker nog een keer!!

Ad van Brunschot
15 september 2021

De poke die wij besteld hadden, was erg lekker. We komen zeker nog terug om de volgende te gaan proeven. Nu hadden we de poke met zalm en een met garnalen.

Julie
15 september 2021
--
12 september 2021

Super sushi. Hadden hier nog nooit besteld maar hoorde van vele dat het erg goede sushi moest zijn. Zeker waarheid! Bestellen voortaan hier in plaats van ons andere vaste restaurant..🙈

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chantal
11 september 2021

Super!! Altijd de lekkerste sushi!! 😍

Gulhan
8 september 2021

Goede service en heerlijke sushi en pokebowls! Herhaling vatbaar.

Tim
6 september 2021

Zoals altijd weer helemaal top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Breg
4 september 2021

Is gewoon super vers en goed!! Lekkerste sushi afhaal van Waalwijk en omstreken

Fam Pellies
4 september 2021

Heerlijke verse sushi🍱! Super attente medewerkers❣️ Vaste klant erbij😄

Daniëlle Pullens
2 september 2021

Sushi plaza is gewoon een cadeautje voor ons hier in Waalwijk! Top kwaliteit sushi en andere gerechtjes! Super fijn team!

Carla
29 augustus 2021

Heerlijke sushi - perfecte timing

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Evelien
29 augustus 2021

Genoten! Heerlijk vers en een persoonlijk kaartje erbij. Bestelling was ook op tijd.

ANNELIES
27 augustus 2021

Erg lekker en zeer verzorgd. Leuk briefje erbij. Tot ziens

Roger
26 augustus 2021

Super goed! Beste Waalwijk en omgeving en heerlijk vers dat proef je zeker.

Iris
25 augustus 2021
Sandra
25 augustus 2021

Fantastische Sushi en top bezorg service! Er is genoeg concurrentie in Waalwijk maar dit is wat ons betreft de beste!

VdGooor
25 augustus 2021

De mannen gingen een nachtje vissen, ze wafen aangenaam verrast met de heerlijke sushi!

beautymansion
23 augustus 2021

super lekkere sushi en top service

Annelies Kollau
23 augustus 2021

Altijd goed ..HEERLIJK....nergens in heel Waalwijk zo lekker ........

Gaby
22 augustus 2021

2e keer besteld. Wederom top! Erg netjes dat ik gebeld werd dat de bestelling onderweg was terwijl het pas 2 minuten na de opgegeven tijd was. Had niet gehoeven maar klantenservice wordt zeker gewaardeerd (naast kwalitatief goed en lekker eten!).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anke
22 augustus 2021

Erg tevreden, hele lekkere shushi. Goede kwaliteit en vers. Ook een goede indruk bij binnenkomst, vriendelijk geholpen. Wij gaan er zeker vaker bestellen.

Carl
20 augustus 2021

Vriendelijk personeel en heerlijke Sushi. Hier komen we zeker weer terug.

Iris
17 augustus 2021
Annelies Kollau
12 augustus 2021

HET WAS WEER HEERLIJK ZOALS IEDERE KEER...BEZORGING GOED EN HEEL VRIENDELIJK...KAARTJES BIJ BESTELLING ZO LIEF...ALLEEN MAAR GOEDS....

Niels Rooze
8 augustus 2021

Top sushi en lekkere bubbletea!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jurgen
8 augustus 2021

Erg lekker en vers. Een aanwinst voor Waalwijk

Christel
7 augustus 2021

Supervers supervriendelijke bediening met hartverwarmende verjaardagsattentie. Ik kom zeker terug naar de beste sushi zaak in NB

René Maas
7 augustus 2021

Erg lekker, wij hadden de luxe box (nummer 122) voldoende voor 3 personen en accurate bezorging

Bart-Jan Jansen
4 augustus 2021

Super aardige bezorger en sneller dan aangegeven. Het eten was heel lekker en zo te proeven vers gemaakt.

Niels
30 juli 2021

Snelle bezorging, vriendelijke bezorgster. Super vers! Heerlijk eten. Lekker, lekker, lekker.

Jonas van der Vlugt
28 juli 2021

TOP! super lieve persoonlijke berichten en heerlijk eten!

Elineke
27 juli 2021

Heerlijke sushi en super vers! besteld via jullie eigen site. Toen ik het kwam ophalen was de sushi zo goed als klaar. Hele vriendelijke mensen en bij thuiskomst ontdekten we een heel lief briefje bij de bestelling. Van ons krijgen jullie een dikke 10!!!!

Anton
26 juli 2021

Wederom super vers en goed van smaak. Perfekt op tijd en altijd leuk om een persoonlijk bericht bij de bestelling te krijgen.

Danielle Pullens
26 juli 2021

Dit is gewoon heel erge goede lekkere sushi, niets op aan te merken! Beschouw mij maar als vaste klant!

Marielle
25 juli 2021

Was weer super !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Linda
25 juli 2021

Prima sushi, de rijst mag echter wel wat meer op smaak gebracht worden. Lekkere salades, ook fijn eens een keer niet met alleen maar saaie ijsbergsla zoals bij vele andere sushirestaurants. Fantastische, snelle bezorging en een leuk berichtje bij het eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anneke
24 juli 2021

Beste sushi Waalwijk en omgeving en supervers

Gaby
24 juli 2021

Heerlijk gegeten! Fijne service. Vriendelijke jongedame die belde om aan te geven dat de bestelling een paar minuten te laat zou komen. Daar bovenop nog een persoonlijk geschreven kaartje ontvangen. Toppie! Wij gaan hier zeker vaker bestellen.

Hekman
23 juli 2021

Heerlijke poke bowls👌🏼🤗

dennis
23 juli 2021

Snel en op tijd bezorgd meteen persoonlijke touch. Netjes verpakt, koud en warm gescheiden. Lekkere en verse sushi. Enige puntje van kritiek, de rolls vallen snel uit elkaar bij het eten. We bestellen zeker nog eens!

Reactie van Sushi Plaza

Beste Dennis, bedankt voor het achterlaten van uw review. Feedback is van belang en wij zullen dit zeker bespreken met ons team om dit in de toekomst te voorkomen. fijn om te horen dat verder alles naar wens was geweest. Met vriendelijk groet, Sushiplaza

Areno
19 juli 2021

goed eten en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marianne van der Velden
19 juli 2021

Nu voor de derde keer een bestelling gedaan, en dat zal zeker niet de laatste keer zijn Wij genieten van de topkwaliteit en de verassende smaken van de gerechten. Ook bijzonder tevreden over de bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

S*****
18 juli 2021

Beste Sushi van Waalwijk!👌

Henry
18 juli 2021

Altijd super en lekker! De persoonlijke touch hij je bestelling zorgt voor een dikke glimlach en is elke keer weer een feestje! Wij zijn fan!

Lique
17 juli 2021

Super!!! Eerste keer besteld, vriendelijke bezorgster, leuk kaartje bij de bestelling, sushi was erg lekker. Aanrader!

Martijn
16 juli 2021

Heerlijke sushi en netjes op tijd!

Patricia
16 juli 2021

De kwaliteit is goed, lekker vers en heel lekker van smaak. Personeel heel vriendelijk. Maar de hoeveelheid rijst is minimaal per stuk dus de sushi's zijn vrij klein.

Puteri
14 juli 2021

De bubble tea is alweer echt heerlijk! Mijn moeder en ik verzamelen de lieve kaartjes die jullie altijd schrijven en maken een wedstrijdje wie de meeste heeft ;D Tot de volgende keer!!

Linda
13 juli 2021

Het eten was echt superlekker, een van de betere sushitenten in waalwijk!

Esther
13 juli 2021

Was weer fantastisch!

Marianne Musters
11 juli 2021

Super lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maureen Van den Nieuwenhuijzen
10 juli 2021

Heerlijke verse sushi! Bezorging prima op tijd.

Sanne
8 juli 2021

Super lekker eten! Weer enorm van genoten!! Ik was ietsjes te vroeg voor de afhaal, keurig netjes te woord gestaan en met de goede playlist geen probleem om even te wachten. 😎

Van der Linden
8 juli 2021

Heerlijke sushi

Anoniem
8 juli 2021
Silvie
4 juli 2021
Tamara Brekelmans
4 juli 2021

Heerlijke sushi. Erg vers. Wij hebben met veel smaak zitten eten. Tot volgende keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tim
4 juli 2021
Tamara Brekelmans
4 juli 2021

We zijn verliefd hoor op de boba bubble tea. Gaan heel snel weer bestellen

Wout
2 juli 2021
Berry
1 juli 2021

€ 15 voor 12 stukjes aan de hoge kant, maar ze waren wel erg wel erg lekker.

Hennie leijtens
28 juni 2021

Super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bregtje
27 juni 2021

De bezorging precies op tijd. De sushi is super vers en lekker. Alsof er een engeltje over je tong piest!! Smaken komen goed samen. Echt een aanrader!! Persoonlijk vind ik ze de beste uit Waalwijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Femke
27 juni 2021

Supersnel geleverd en dat in het weekend. Blij dat ik Sushiplaza heb ontdekt want zij maken naar mijn mening de beste sushi in Waalwijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nienke
26 juni 2021

Erg lekkere sushi en zeer vriendelijk personeel. Ik kom vaker terug!

Heeswijk
25 juni 2021
Jacco
23 juni 2021

Heerlijk, voor herhaling vatbaar !!

Velt
20 juni 2021

Super fijne site met duidelijke foto’s van de gerechten. Ideaal is dat er ook aan allergieën is gedacht en als je zwanger bent heb je makkelijk overzicht wat je mag eten. De sushi was fantastisch!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Diede
20 juni 2021

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

I Kemmeren
20 juni 2021

Weer een paar klanten erbij hoor voor jullie. En terecht. Vrijdag hadden we i.p.v. een borrelplank sushi besteld toen vrienden op visite kwamen. Een super idee vonden ze. En gaan het zeker overnemen werd verteld. En zaterdag hebben we met vrienden echt als diner besteld. En dat zijn totaal weer vier klanten erbij. Vandaag nog een apje gehad. Nog nooit zulke lekkere Sushi gegeten !!! Stond erin. En geloof me die hebben ook al veel sushi restaurant gehad !!! Wij zelf hebben ook weer zalig gegeten !!!

J. Metselaar
20 juni 2021

De bestelling beetje te laat doorgegeven, maar de bestelling was in no time klaar, en smaakte zoals gewoonlijk weer tip top, vers, smaakvol en vol van smaak. Vandaag de chicken goyza als extra mee besteld naast een chicken bowl en 1sushirol. En ook deze bestelling krijgt de volle 5⭐ maar blijf erbij dat ze meer verdienen.. Op naar de volgende sushi dag

Ruud van lent
20 juni 2021

Geweldige service, snelle levering, heerlijke sushi

Gaby
18 juni 2021

Vers, leuk gepresenteerd, snel bezorgd en ook nog eens verrast met een extraatje. Het was super lekker. Voor herhaling vatbaar!

Shanna van de Sanden
18 juni 2021

Erg lekkere sushi weer. En de persoonlijke kaartjes zijn zo leuk om erbij te krijgen!

Rob
13 juni 2021

Verschillende en goed van smaak. Zwarte nori-vellen waren erg taai.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tim
12 juni 2021

Heerlijke sushi en geweldige service

Saskia
11 juni 2021

Bezorger was goed op tijd, royale porties en sushi vers en van goede kwaliteit. Bezorgkosten wel wat hoog.

Chantal
11 juni 2021

Ruime keuze, goede kwaliteit, snelle bezorging

Marielle
10 juni 2021

Wederom fantastische sushi .... Ook de warme gerechten zijn heerlijk! Bezorging mooi op tijd. Kortom g e w e l d i g

Danielle
8 juni 2021

Hier ga ik zeker vaker sushi halen! Heerlijk!

Areno
7 juni 2021

lekker en op verzoek erg snel geleverd met een persoonlijke boodschap :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joline
7 juni 2021

We zijn erg tevreden! Lekkere sushi, vriendelijk personeel en een duidelijke site om te bestellen! Wij gaan hier vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lisa
7 juni 2021

Het eten was super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daisy
6 juni 2021

De sushi was erg lekker en de bezorging was netjes optijd!! Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roy Dekkers
6 juni 2021

De sushi was super lekker. Dat jullie maar snel standaard in Kaatsheuvel gaan bezorgen! Voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annelies Kollau
1 juni 2021

geweldig goed weer

J. Metselaar
1 juni 2021

In plaats van bezorgen vandaag maar eens afgehaald. Alles ziet er netjes en verzorgd uit. Het personeel is heel vriendelijk en staan klaar om je netjes te helpen bij een lekkere keuze te maken. De keuken ziet er netjes en schoon uit (open keuken) en je kan zien dat de bestellingen pas worden gemaakt zodra deze binnenkomen. Daarom is hier vers ook echt vers en sommige sushi nog warm. Mijn bestelling was snel klaar en zoals gewoonlijk weer helemaal Tiptop in orde. Ik ga hier vaker naartoe! En blijf erbij.. Die 5 sterren zijn echt te weinig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Amy Blok
30 mei 2021
R.
30 mei 2021

Great sushi! I recommend Lady Maki!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

H.
30 mei 2021
H.
30 mei 2021
Judith
29 mei 2021

Vriendelijke bediening.. Sushi erg lekker!! Wat ik zo leuk vond was het kaartje in de tas.

Marcel
29 mei 2021

Lekkere sushi. Geen rare fratsen. Gewoon goede kwaliteit en de prijs is ook netjes

Melissa w
29 mei 2021

Snelle levering en goede kwaliteit. Het was heerlijk, bedankt!

Naomi bosch
28 mei 2021
Mike
28 mei 2021

Opnieuw genoten van de sushi. Dit keer ook de Gyoza en loempia's geprobeerd, aanraders! Ga zo door, tot snel.

Roel
26 mei 2021

Gewoon goed!!!

Coby
26 mei 2021

Was heerlijk en zeer tevreden

Robbert
25 mei 2021

Sushi was lekker, kwaliteit goed.vriendelijk ontvangst. maar erg kleine rolletjes, de sushi mag wel wat groter. We hadden gewoon nog hongerna onze bestelling (Op de foto lijkt het ook groter).

Annelies Kollau
25 mei 2021

het was weer heeeeerlijk...wat een kwaliteit super...bezorging goed aanrader voor iedereen....

Nathalie
25 mei 2021

Hele lekkere verse sushi met een leuk persoonlijk kaartje. De sushi is mooi gescheiden van elkaar. Dikke aanrader

Sabrina
24 mei 2021

Vandaag voor het eerst besteld. En ik kan eerlijk zeggen dat dit de lekkerste sushi is die ik op heb. Alles heel vers. En we konden het snel ophalen en leuk handgeschreven bedank kaartje erbij. Zeker een aanrader!

Carla
24 mei 2021

Vandaag voor de eerste keer besteld bij Sushi Plaza. De bezorging was snel. Erg leuk dat ik een handgeschreven kaartje vond bij de bestelling. En wat ook belangrijk is, het smaakte goed allemaal!

Jamie
24 mei 2021

Super lekkere sushi wij hebben zitten genieten

Patrick brouwers
24 mei 2021

Goeie kwaliteit Snelle levering

I Kemmeren
24 mei 2021

Het was heel lekker. En zag er mooi uit. Deeg van de krokante garnalen Sushi was niet krokant maar zacht dat deed echter niets aan de smaak af. Heerlijk gegeten !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Veerle Verheijen
24 mei 2021

Mega lekkere & verse sushi. Je ziet dat ze er veel aandacht in steken. Echt een aanrader!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sheila
24 mei 2021

Super lekkere verse sushi👌 Beste in Waalwijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Judith
23 mei 2021

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rosenbrand
23 mei 2021

Heerlijke sushi en vriendelijke bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wendy
23 mei 2021

Lekkere verse sushi en een goeie service met een persoonlijk bedankje

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Margriet
23 mei 2021

We hebben inmiddels 3x sushi besteld en het was héérlijk! Veel keuze ook. Makkelijk via de site bestellen. Netjes verpakt en bezorging op afgesproken tijd, heel fijn!! Altijd een persoonlijk kaartje bij de bezorging. Met moederdag zelfs ook heerlijke bonbons, hoeft natuurlijk niet, maar het was een leuke verassing. Bedankt nog!🙂 Volgende keer weer Sushi Plaza Waalwijk voor ons 😋

Steffie
23 mei 2021

Het was weer heerlijk, simpelweg de beste sushi in Waalwijk!

Wout
23 mei 2021
Karen
22 mei 2021

Vandaag voor het eerst afgehaald en het word mijn nieuwe vaste adres! Ook leuk dat ze een persoonlijk bedankje erbij hadden gegeven.

J.P
21 mei 2021

Eerste keer, maar zeker niet de laatste keer. Heerlijk, veel keuze. Heel aardig personeel en ruim om tijd. We gaan zeker baker bestellen

Ilse
20 mei 2021

Lekkere sushi, smaakt vers en de soja boontjes waren warm. Bestelling snel geleverd! Aanrader :)

John
17 mei 2021

Heerlijke sushi, leuk assortiment boxen. De gerechten die warm moesten zijn waren niet echt warm, dat was jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marian v. Schipstal
17 mei 2021

Was overheerlijk, lekker vers en snel geleverd! Voor herhaling vatbaar. Dankje voor de persoonlijke note😊

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Inge
16 mei 2021

Het eten was heerlijk en vers!! Heel vriendelijk geholpen en er zat een leuk bedankkaartje in de bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M.
16 mei 2021

Snelle bezorging, heerlijke sushi! Verse producten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kim
16 mei 2021

Lekkere sushi en erg vriendelijk personeel. Onze bestelling was verkeerd geleverd. Netjes opgelost, maar daarna weer niet de complete bestelling ontvangen...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Plaza

Goedendag Kim, Wij hebben de missende gedeelte geleverd van uw bestelling. Dit betekend dat de, Spicy Beef Maki ,Dragon Roll en de Spicy Maguro Al in de verkeerde bestelling zaten. Deze hebben wij daarom niet meegegeven met de nieuwe bestelling. Wellicht dat dit telefonische niet is doorgekomen. Wij hopen dat desondanks de fout alles naar wens is geweest en u heeft genoten van onze sushi. Nog een fijne dag toegewenst! Groetjes Team Sushi Plaza

Judith
15 mei 2021

Heerlijke sushi! Ook andere smaken dan standaard

Peter
14 mei 2021

Heerlijke sushi’s tegen goede prijs. We hebben er van genoten!

Helga
14 mei 2021

Snelle levering en heerlijke sushi.

A van Gorkum
13 mei 2021

Het was super lekker👍

Willem
13 mei 2021

Prima kwaliteit sushi. Warme gerechten ook echt warm (maaltijd werd bezorgd). Vriendelijke dame aan de deur.

....
10 mei 2021

😍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jos van Nuenen
10 mei 2021

Tijdige en vriendelijke bezorging en heerlijke sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Margriet Adriaanse
10 mei 2021

Het was allemaal weer heerlijk! We hebben Genoten. Volgende keer Sushi Plaza!!! En wat een onverwachte en leuke verassing; het kaartje, de roos en heerlijke bonbons van Marie-Louise, heel erg bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hannie
9 mei 2021

Was Super!! En leuke attentie erbij voor moederdag 😍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jansen
9 mei 2021

Heerlijke sushi! Top service met een persoonlijk kaartje, bloem en chocolade als extraatje voor moederdag!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M.deen
9 mei 2021

Het was echt geweldig!! We hebben zitten smullen. Een aanrader.

geert brok
8 mei 2021

Deze keer de sushi laten bezorgen super snelle bezorging lekkere verse sushi

Van Herk
8 mei 2021

Erg lekker en super vers En in de gevraagde tijd geleverd

Dennis
8 mei 2021

Prima sushi en ruim binnen de tijd bezorgd!

Xxxx
8 mei 2021

Heerlijke sushi. Super vers en netjes verzorgd

RS
7 mei 2021

Erg lekkere sushi en snelle bezorging

Jeroen
7 mei 2021

Heerlijke 🍣

Amanda
7 mei 2021

Heerlijk! Super lekkere en verse sushi! Supersnel bezorgd en genoeg wasabi/gember en sojasaus erbij!

Carolien
6 mei 2021

Het was erg lekker! Bedankt.

Bergmans
5 mei 2021

Heerlijke en verse sushi. Komen zeker nog eens terug

Doremans
5 mei 2021

Het was superlekker, zeker voor herhaling vatbaar!!!!

Miriam Hamers
3 mei 2021

Het was weer super! Ook heel erg genoten van de waalwijkse speciale een smaak explosie 🤗

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roland van Dongen
3 mei 2021

Uitstekende sushi, snelle bezorging. Aanwinst voor Waalwijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Caya Van Den Heuvel
2 mei 2021
Bianca
2 mei 2021

Heerlijk..netjes optijd bezorgd..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J. Metselaar
2 mei 2021

Voor de 1e keer hier besteld. na de beoordelingen te hebben gelezen. Werd netjes gebeld dat de bezorging later geleverd zou worden (5 minuten) geenprobleem natuurlijk. We hebben heerlijk gegeten van de Plaza maki mix, Poke chicken en nog wat losse rollen. Stuk voor stuk overheerlijk en vers en oa de poke nog lekker lauw warm. De sushi smelt in de mond en je kan er echt geen genoeg van krijgen. Bezorging super vriendelijk en de bestelling via de app heel makkelijk. Snel maar weer wat anders daar bestellen! Waarom kan ik maar 5 sterren geven? 5 zijn er echt te weinig!!

T. Slaats
2 mei 2021

Onze eerste bestelling bij jullie is in alle opzichten goed bevallen en zeker voor herhaling vatbaar!

H.S.
2 mei 2021

Eerste bestelling bij Sushi plaza en die was top. Sushi afgehaald. De zaak ziet er erg netjes uit en het personeel is buitengewoon vriendelijk. De sushi was lekker vers en smaakt erg goed. Ik ga zeker vaker bestellen.

Sabine
1 mei 2021

Heerlijk gegeten, een aanrader voor iedereen. Bestelling was op tijd klaar en super lekker

Marloes
1 mei 2021

Heeeeeerlijk! En wederom perfect op tijd bezorgd!!

PT
1 mei 2021

Super lekker en snel geleverd!

Ilse
29 april 2021

De handrol met zeewier was goed gevuld en smakelijk. De spicy maguro is lekker pittig, de mayo is een klein beetje zoet en dat past er goed bij. De crispy ebi was heerlijk krokant.

Mark
28 april 2021

Sushi is heerlijk vers

Anoniem
27 april 2021

Super snelle service, hele lekkere sushi! Dikke aanrader!

Ingeborg
27 april 2021

Zeer aardig bedrijfje. Kleinschalig, persoonlijk. Leuk dat er een handgeschreven kaartje bijzit. Zijn de kleine dingen die het doen. Netjes verpakt. Het stond op afgesproken tijd klaar. Prijs / kwaliteit is zeer goed. Heerlijk gegeten. Aanrader

Heidi
27 april 2021
Steffie
27 april 2021

Het was weer heerlijk! Vers, goede porties en mooi gepresenteerd. Super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

S.
27 april 2021

Heerlijke sushi, belde netjes dat ze 5 min later waren! Erg lekker!

Marian
27 april 2021

Toppie sushi smaakte goed en bezorging ging top

R_R
27 april 2021

Goede service, snelle bezorging, heerlijke verse sushi, een aanrader!

Marielle
27 april 2021

Super lekkere sushi ! Echt de lekkerste van Waalwijk en omstreken! A a n r a d e r !

Donders
27 april 2021
Xander
26 april 2021

Het was heerlijk echt een aanrader! De kwaliteit was echt goed en super leuk dat ze er een kaartje bij deden als bedankje.

Marloes
26 april 2021

Heerlijk! Precies op tijd! Een aanrader!!!!!

Agnes Geers
26 april 2021

Superaardige jongeman die de bestelling kwam bezorgen, en heerlijk gegeten met manlief

Margriet
26 april 2021

Bestellen en bezorging waren beide snel geregeld. De Sushi was echt overheerlijk!

Chantal
26 april 2021

Lekker, goed, goede service

Henry
26 april 2021

Lekker vers en heerlijk van smaak. Wij gaan zeker vaker bestellen!

Peter de Ruijter
26 april 2021

Hartstikke lekker en netjes opgemaakt in de bakjes. Op gewenste tijd geleverd. Leuk verzorgd met bedankkaartje en een kleinigheidje omdat ze net open waren. Vriendelijke koerier die net wat meer moeite nam voor en nette overdracht dan de doorsnee koeriers. Er wordt duidelijk over nagedacht hoe iets over kan komen bij de klant.

Miriam Hamers
23 april 2021

Super lekker zeker een aanrader!

Senna
21 april 2021

Super lekkere sushi heel erg vers en goede en leuke service zeker een aanrader. Vaste klant is er zeker een bij

Milou janssen
21 april 2021

Echt heel erg lekkere sushi!

Anneke
21 april 2021

Super lekkere verse sushi heerlijk bereid. Waalwijk heeft er een super locatie bij. Van harte aan te bevelen. Ons zie je zeker terug 🍀

Ilse
21 april 2021

De Sake box kan ik aanbevelen. De verse zalm is erg lekker en de prijs-kwaliteit is prima!

Imke Frodyma
20 april 2021
Chantal
20 april 2021

Vandaag voor de eerste keer sushi besteld, echt super lekker gegeten! Echt een aanrader! 🍣🍤

geert brok
20 april 2021

Bij ophalen even moeten wachten was nog niet klaar maar dan is het zeker vers lekker sushi vriendelijke mensen