Facebook Instagram

Beoordelingen van Sushi Plaza Waalwijk

Recente recensies van Sushi Plaza Waalwijk

5 sterren na 180 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Super vers, heerlijke pokebowls en vriendelijk personeel. Top!

, 16-09-2021

Kwaliteit:

Rating

We halen zeker nog een keer!!

, 15-09-2021

Kwaliteit:

Rating

De poke die wij besteld hadden, was erg lekker. We komen zeker nog terug om de volgende te gaan proeven. Nu hadden we de poke met zalm en een met garnalen.

, 15-09-2021

Kwaliteit:

Rating

, 12-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Super sushi. Hadden hier nog nooit besteld maar hoorde van vele dat het erg goede sushi moest zijn. Zeker waarheid! Bestellen voortaan hier in plaats van ons andere vaste restaurant..🙈

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!! Altijd de lekkerste sushi!! 😍

, 08-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede service en heerlijke sushi en pokebowls! Herhaling vatbaar.

, 06-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer helemaal top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Is gewoon super vers en goed!! Lekkerste sushi afhaal van Waalwijk en omstreken

, 04-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi🍱! Super attente medewerkers❣️ Vaste klant erbij😄

, 02-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi plaza is gewoon een cadeautje voor ons hier in Waalwijk! Top kwaliteit sushi en andere gerechtjes! Super fijn team!

, 29-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi - perfecte timing

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Genoten! Heerlijk vers en een persoonlijk kaartje erbij. Bestelling was ook op tijd.

, 27-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en zeer verzorgd. Leuk briefje erbij. Tot ziens

, 26-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Super goed! Beste Waalwijk en omgeving en heerlijk vers dat proef je zeker.

, 25-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastische Sushi en top bezorg service! Er is genoeg concurrentie in Waalwijk maar dit is wat ons betreft de beste!

, 25-08-2021

Kwaliteit:

Rating

De mannen gingen een nachtje vissen, ze wafen aangenaam verrast met de heerlijke sushi!

, 23-08-2021

Kwaliteit:

Rating

super lekkere sushi en top service

, 23-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed ..HEERLIJK....nergens in heel Waalwijk zo lekker ........

, 22-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2e keer besteld. Wederom top! Erg netjes dat ik gebeld werd dat de bestelling onderweg was terwijl het pas 2 minuten na de opgegeven tijd was. Had niet gehoeven maar klantenservice wordt zeker gewaardeerd (naast kwalitatief goed en lekker eten!).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg tevreden, hele lekkere shushi. Goede kwaliteit en vers. Ook een goede indruk bij binnenkomst, vriendelijk geholpen. Wij gaan er zeker vaker bestellen.

, 20-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijk personeel en heerlijke Sushi. Hier komen we zeker weer terug.

, 17-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

HET WAS WEER HEERLIJK ZOALS IEDERE KEER...BEZORGING GOED EN HEEL VRIENDELIJK...KAARTJES BIJ BESTELLING ZO LIEF...ALLEEN MAAR GOEDS....

, 08-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top sushi en lekkere bubbletea!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en vers. Een aanwinst voor Waalwijk

, 07-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Supervers supervriendelijke bediening met hartverwarmende verjaardagsattentie. Ik kom zeker terug naar de beste sushi zaak in NB

, 07-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, wij hadden de luxe box (nummer 122) voldoende voor 3 personen en accurate bezorging

, 04-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super aardige bezorger en sneller dan aangegeven. Het eten was heel lekker en zo te proeven vers gemaakt.

, 30-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, vriendelijke bezorgster. Super vers! Heerlijk eten. Lekker, lekker, lekker.

, 28-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

TOP! super lieve persoonlijke berichten en heerlijk eten!

, 27-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi en super vers! besteld via jullie eigen site. Toen ik het kwam ophalen was de sushi zo goed als klaar. Hele vriendelijke mensen en bij thuiskomst ontdekten we een heel lief briefje bij de bestelling. Van ons krijgen jullie een dikke 10!!!!

, 26-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom super vers en goed van smaak. Perfekt op tijd en altijd leuk om een persoonlijk bericht bij de bestelling te krijgen.

, 26-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Dit is gewoon heel erge goede lekkere sushi, niets op aan te merken! Beschouw mij maar als vaste klant!

, 25-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi, de rijst mag echter wel wat meer op smaak gebracht worden. Lekkere salades, ook fijn eens een keer niet met alleen maar saaie ijsbergsla zoals bij vele andere sushirestaurants. Fantastische, snelle bezorging en een leuk berichtje bij het eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Beste sushi Waalwijk en omgeving en supervers

, 24-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Fijne service. Vriendelijke jongedame die belde om aan te geven dat de bestelling een paar minuten te laat zou komen. Daar bovenop nog een persoonlijk geschreven kaartje ontvangen. Toppie! Wij gaan hier zeker vaker bestellen.

, 23-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke poke bowls👌🏼🤗

, 23-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en op tijd bezorgd meteen persoonlijke touch. Netjes verpakt, koud en warm gescheiden. Lekkere en verse sushi. Enige puntje van kritiek, de rolls vallen snel uit elkaar bij het eten. We bestellen zeker nog eens!

Reactie van Sushi Plaza:Beste Dennis, bedankt voor het achterlaten van uw review. Feedback is van belang en wij zullen dit zeker bespreken met ons team om dit in de toekomst te voorkomen. fijn om te horen dat verder alles naar wens was geweest. Met vriendelijk groet, Sushiplaza

, 19-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed eten en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu voor de derde keer een bestelling gedaan, en dat zal zeker niet de laatste keer zijn Wij genieten van de topkwaliteit en de verassende smaken van de gerechten. Ook bijzonder tevreden over de bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Sushi van Waalwijk!👌

, 18-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super en lekker! De persoonlijke touch hij je bestelling zorgt voor een dikke glimlach en is elke keer weer een feestje! Wij zijn fan!

, 17-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!!! Eerste keer besteld, vriendelijke bezorgster, leuk kaartje bij de bestelling, sushi was erg lekker. Aanrader!

, 16-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en netjes op tijd!

, 16-07-2021

Kwaliteit:

Rating

De kwaliteit is goed, lekker vers en heel lekker van smaak. Personeel heel vriendelijk. Maar de hoeveelheid rijst is minimaal per stuk dus de sushi's zijn vrij klein.

, 14-07-2021

Kwaliteit:

Rating

De bubble tea is alweer echt heerlijk! Mijn moeder en ik verzamelen de lieve kaartjes die jullie altijd schrijven en maken een wedstrijdje wie de meeste heeft ;D Tot de volgende keer!!

, 13-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was echt superlekker, een van de betere sushitenten in waalwijk!

, 13-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer fantastisch!

, 11-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi! Bezorging prima op tijd.

, 08-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker eten! Weer enorm van genoten!! Ik was ietsjes te vroeg voor de afhaal, keurig netjes te woord gestaan en met de goede playlist geen probleem om even te wachten. 😎

, 08-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi

, 08-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi. Erg vers. Wij hebben met veel smaak zitten eten. Tot volgende keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We zijn verliefd hoor op de boba bubble tea. Gaan heel snel weer bestellen

, 02-07-2021

Kwaliteit:

Rating

, 01-07-2021

Kwaliteit:

Rating

€ 15 voor 12 stukjes aan de hoge kant, maar ze waren wel erg wel erg lekker.

, 28-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging precies op tijd. De sushi is super vers en lekker. Alsof er een engeltje over je tong piest!! Smaken komen goed samen. Echt een aanrader!! Persoonlijk vind ik ze de beste uit Waalwijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel geleverd en dat in het weekend. Blij dat ik Sushiplaza heb ontdekt want zij maken naar mijn mening de beste sushi in Waalwijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere sushi en zeer vriendelijk personeel. Ik kom vaker terug!

, 25-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, voor herhaling vatbaar !!

, 20-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Super fijne site met duidelijke foto’s van de gerechten. Ideaal is dat er ook aan allergieën is gedacht en als je zwanger bent heb je makkelijk overzicht wat je mag eten. De sushi was fantastisch!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer een paar klanten erbij hoor voor jullie. En terecht. Vrijdag hadden we i.p.v. een borrelplank sushi besteld toen vrienden op visite kwamen. Een super idee vonden ze. En gaan het zeker overnemen werd verteld. En zaterdag hebben we met vrienden echt als diner besteld. En dat zijn totaal weer vier klanten erbij. Vandaag nog een apje gehad. Nog nooit zulke lekkere Sushi gegeten !!! Stond erin. En geloof me die hebben ook al veel sushi restaurant gehad !!! Wij zelf hebben ook weer zalig gegeten !!!

, 20-06-2021

Kwaliteit:

Rating

De bestelling beetje te laat doorgegeven, maar de bestelling was in no time klaar, en smaakte zoals gewoonlijk weer tip top, vers, smaakvol en vol van smaak. Vandaag de chicken goyza als extra mee besteld naast een chicken bowl en 1sushirol. En ook deze bestelling krijgt de volle 5⭐ maar blijf erbij dat ze meer verdienen.. Op naar de volgende sushi dag

, 20-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige service, snelle levering, heerlijke sushi

, 18-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers, leuk gepresenteerd, snel bezorgd en ook nog eens verrast met een extraatje. Het was super lekker. Voor herhaling vatbaar!

, 18-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere sushi weer. En de persoonlijke kaartjes zijn zo leuk om erbij te krijgen!

, 13-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Verschillende en goed van smaak. Zwarte nori-vellen waren erg taai.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en geweldige service

, 11-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was goed op tijd, royale porties en sushi vers en van goede kwaliteit. Bezorgkosten wel wat hoog.

, 11-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruime keuze, goede kwaliteit, snelle bezorging

, 10-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom fantastische sushi .... Ook de warme gerechten zijn heerlijk! Bezorging mooi op tijd. Kortom g e w e l d i g

, 08-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Hier ga ik zeker vaker sushi halen! Heerlijk!

, 07-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker en op verzoek erg snel geleverd met een persoonlijke boodschap :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2021

Kwaliteit:

Rating

We zijn erg tevreden! Lekkere sushi, vriendelijk personeel en een duidelijke site om te bestellen! Wij gaan hier vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was erg lekker en de bezorging was netjes optijd!! Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was super lekker. Dat jullie maar snel standaard in Kaatsheuvel gaan bezorgen! Voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

geweldig goed weer

, 01-06-2021

Kwaliteit:

Rating

In plaats van bezorgen vandaag maar eens afgehaald. Alles ziet er netjes en verzorgd uit. Het personeel is heel vriendelijk en staan klaar om je netjes te helpen bij een lekkere keuze te maken. De keuken ziet er netjes en schoon uit (open keuken) en je kan zien dat de bestellingen pas worden gemaakt zodra deze binnenkomen. Daarom is hier vers ook echt vers en sommige sushi nog warm. Mijn bestelling was snel klaar en zoals gewoonlijk weer helemaal Tiptop in orde. Ik ga hier vaker naartoe! En blijf erbij.. Die 5 sterren zijn echt te weinig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Great sushi! I recommend Lady Maki!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijke bediening.. Sushi erg lekker!! Wat ik zo leuk vond was het kaartje in de tas.

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi. Geen rare fratsen. Gewoon goede kwaliteit en de prijs is ook netjes

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en goede kwaliteit. Het was heerlijk, bedankt!

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Opnieuw genoten van de sushi. Dit keer ook de Gyoza en loempia's geprobeerd, aanraders! Ga zo door, tot snel.

, 26-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed!!!

, 26-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en zeer tevreden

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi was lekker, kwaliteit goed.vriendelijk ontvangst. maar erg kleine rolletjes, de sushi mag wel wat groter. We hadden gewoon nog hongerna onze bestelling (Op de foto lijkt het ook groter).

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer heeeeerlijk...wat een kwaliteit super...bezorging goed aanrader voor iedereen....

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele lekkere verse sushi met een leuk persoonlijk kaartje. De sushi is mooi gescheiden van elkaar. Dikke aanrader

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Vandaag voor het eerst besteld. En ik kan eerlijk zeggen dat dit de lekkerste sushi is die ik op heb. Alles heel vers. En we konden het snel ophalen en leuk handgeschreven bedank kaartje erbij. Zeker een aanrader!

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag voor de eerste keer besteld bij Sushi Plaza. De bezorging was snel. Erg leuk dat ik een handgeschreven kaartje vond bij de bestelling. En wat ook belangrijk is, het smaakte goed allemaal!

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi wij hebben zitten genieten

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie kwaliteit Snelle levering

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heel lekker. En zag er mooi uit. Deeg van de krokante garnalen Sushi was niet krokant maar zacht dat deed echter niets aan de smaak af. Heerlijk gegeten !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Mega lekkere & verse sushi. Je ziet dat ze er veel aandacht in steken. Echt een aanrader!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere verse sushi👌 Beste in Waalwijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en vriendelijke bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere verse sushi en een goeie service met een persoonlijk bedankje

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben inmiddels 3x sushi besteld en het was héérlijk! Veel keuze ook. Makkelijk via de site bestellen. Netjes verpakt en bezorging op afgesproken tijd, heel fijn!! Altijd een persoonlijk kaartje bij de bezorging. Met moederdag zelfs ook heerlijke bonbons, hoeft natuurlijk niet, maar het was een leuke verassing. Bedankt nog!🙂 Volgende keer weer Sushi Plaza Waalwijk voor ons 😋

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk, simpelweg de beste sushi in Waalwijk!

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Vandaag voor het eerst afgehaald en het word mijn nieuwe vaste adres! Ook leuk dat ze een persoonlijk bedankje erbij hadden gegeven.

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer, maar zeker niet de laatste keer. Heerlijk, veel keuze. Heel aardig personeel en ruim om tijd. We gaan zeker baker bestellen

, 20-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, smaakt vers en de soja boontjes waren warm. Bestelling snel geleverd! Aanrader :)

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, leuk assortiment boxen. De gerechten die warm moesten zijn waren niet echt warm, dat was jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was overheerlijk, lekker vers en snel geleverd! Voor herhaling vatbaar. Dankje voor de persoonlijke note😊

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk en vers!! Heel vriendelijk geholpen en er zat een leuk bedankkaartje in de bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, heerlijke sushi! Verse producten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi en erg vriendelijk personeel. Onze bestelling was verkeerd geleverd. Netjes opgelost, maar daarna weer niet de complete bestelling ontvangen...

Reactie van Sushi Plaza:Goedendag Kim, Wij hebben de missende gedeelte geleverd van uw bestelling. Dit betekend dat de, Spicy Beef Maki ,Dragon Roll en de Spicy Maguro Al in de verkeerde bestelling zaten. Deze hebben wij daarom niet meegegeven met de nieuwe bestelling. Wellicht dat dit telefonische niet is doorgekomen. Wij hopen dat desondanks de fout alles naar wens is geweest en u heeft genoten van onze sushi. Nog een fijne dag toegewenst! Groetjes Team Sushi Plaza

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Ook andere smaken dan standaard

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi’s tegen goede prijs. We hebben er van genoten!

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en heerlijke sushi.

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was super lekker👍

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit sushi. Warme gerechten ook echt warm (maaltijd werd bezorgd). Vriendelijke dame aan de deur.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

😍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tijdige en vriendelijke bezorging en heerlijke sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was allemaal weer heerlijk! We hebben Genoten. Volgende keer Sushi Plaza!!! En wat een onverwachte en leuke verassing; het kaartje, de roos en heerlijke bonbons van Marie-Louise, heel erg bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was Super!! En leuke attentie erbij voor moederdag 😍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Top service met een persoonlijk kaartje, bloem en chocolade als extraatje voor moederdag!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt geweldig!! We hebben zitten smullen. Een aanrader.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer de sushi laten bezorgen super snelle bezorging lekkere verse sushi

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en super vers En in de gevraagde tijd geleverd

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi en ruim binnen de tijd bezorgd!

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Super vers en netjes verzorgd

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere sushi en snelle bezorging

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke 🍣

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Super lekkere en verse sushi! Supersnel bezorgd en genoeg wasabi/gember en sojasaus erbij!

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker! Bedankt.

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke en verse sushi. Komen zeker nog eens terug

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was superlekker, zeker voor herhaling vatbaar!!!!

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super! Ook heel erg genoten van de waalwijkse speciale een smaak explosie 🤗

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende sushi, snelle bezorging. Aanwinst voor Waalwijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk..netjes optijd bezorgd..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 1e keer hier besteld. na de beoordelingen te hebben gelezen. Werd netjes gebeld dat de bezorging later geleverd zou worden (5 minuten) geenprobleem natuurlijk. We hebben heerlijk gegeten van de Plaza maki mix, Poke chicken en nog wat losse rollen. Stuk voor stuk overheerlijk en vers en oa de poke nog lekker lauw warm. De sushi smelt in de mond en je kan er echt geen genoeg van krijgen. Bezorging super vriendelijk en de bestelling via de app heel makkelijk. Snel maar weer wat anders daar bestellen! Waarom kan ik maar 5 sterren geven? 5 zijn er echt te weinig!!

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze eerste bestelling bij jullie is in alle opzichten goed bevallen en zeker voor herhaling vatbaar!

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Eerste bestelling bij Sushi plaza en die was top. Sushi afgehaald. De zaak ziet er erg netjes uit en het personeel is buitengewoon vriendelijk. De sushi was lekker vers en smaakt erg goed. Ik ga zeker vaker bestellen.

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, een aanrader voor iedereen. Bestelling was op tijd klaar en super lekker

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeeeerlijk! En wederom perfect op tijd bezorgd!!

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en snel geleverd!

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

De handrol met zeewier was goed gevuld en smakelijk. De spicy maguro is lekker pittig, de mayo is een klein beetje zoet en dat past er goed bij. De crispy ebi was heerlijk krokant.

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi is heerlijk vers

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle service, hele lekkere sushi! Dikke aanrader!

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer aardig bedrijfje. Kleinschalig, persoonlijk. Leuk dat er een handgeschreven kaartje bijzit. Zijn de kleine dingen die het doen. Netjes verpakt. Het stond op afgesproken tijd klaar. Prijs / kwaliteit is zeer goed. Heerlijk gegeten. Aanrader

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! Vers, goede porties en mooi gepresenteerd. Super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, belde netjes dat ze 5 min later waren! Erg lekker!

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppie sushi smaakte goed en bezorging ging top

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service, snelle bezorging, heerlijke verse sushi, een aanrader!

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi ! Echt de lekkerste van Waalwijk en omstreken! A a n r a d e r !

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk echt een aanrader! De kwaliteit was echt goed en super leuk dat ze er een kaartje bij deden als bedankje.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Precies op tijd! Een aanrader!!!!!

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superaardige jongeman die de bestelling kwam bezorgen, en heerlijk gegeten met manlief

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen en bezorging waren beide snel geregeld. De Sushi was echt overheerlijk!

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, goed, goede service

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker vers en heerlijk van smaak. Wij gaan zeker vaker bestellen!

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hartstikke lekker en netjes opgemaakt in de bakjes. Op gewenste tijd geleverd. Leuk verzorgd met bedankkaartje en een kleinigheidje omdat ze net open waren. Vriendelijke koerier die net wat meer moeite nam voor en nette overdracht dan de doorsnee koeriers. Er wordt duidelijk over nagedacht hoe iets over kan komen bij de klant.

, 23-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker zeker een aanrader!

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi heel erg vers en goede en leuke service zeker een aanrader. Vaste klant is er zeker een bij

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Echt heel erg lekkere sushi!

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere verse sushi heerlijk bereid. Waalwijk heeft er een super locatie bij. Van harte aan te bevelen. Ons zie je zeker terug 🍀

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

De Sake box kan ik aanbevelen. De verse zalm is erg lekker en de prijs-kwaliteit is prima!

, 20-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 20-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Vandaag voor de eerste keer sushi besteld, echt super lekker gegeten! Echt een aanrader! 🍣🍤

, 20-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bij ophalen even moeten wachten was nog niet klaar maar dan is het zeker vers lekker sushi vriendelijke mensen