Avaliações de Sushi Plaza Waalwijk

Avaliações recentes

5.0
Lindsey Timmermans
Ontem

Heerlijk gegeten!

Layla
Ontem

Lekker eten en de bestellen was er binnen de tijd die was aangegeven!

Cristel
25 setembro 2022

Heerlijk gegeten. Makkelijk besteld en keurig op tijd bezorgd. Het was heerlijk. Al regelmatig besteld en we gaan zeker vaker bestellen. En het sparen voor korting is erg fijn, kortingsacties en dergelijke zijn altijd welkom!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Val en Jan
25 setembro 2022

Zoals altijd heerlijk Heb het gevoel dat er een tikkeltje minder tonijn is in de poke bowl dan voorheen?

Van hulten
18 setembro 2022
Susanne
16 setembro 2022

Superverse, heerlijke sushi. Tijdig geleverd en een uitermate vriendelijke bezorgster!

Marloes
15 setembro 2022

Het was weer heerlijk! Ik denk alleen dat ik niet het juiste heb ontvangen. Ik had twee rollen met crunchy besteld, maar deze topping zat niet bij de sushi die bezorgd is. Wel dezelfde inhoud, maar geen crunchytopping. Ik weet niet of ik het goed uitleg, haha. Het was heerlijk, maar dus niet helemaal juist.

Helly
11 setembro 2022

Altijd weer een feest

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Merijn
10 setembro 2022

Heerlijke pokebowl!

Lies meiresonne
9 setembro 2022

Super tevreden klant vriendelijk en super kwaliteit,,,heerlijk vers!! En verzorgd

Wout
9 setembro 2022
Brynn
9 setembro 2022

Echt top altijd!

Gerard
4 setembro 2022
Jaco Van den Anker
3 setembro 2022

Gewoon doorgaan op deze manier

Richard
3 setembro 2022
Marieke
30 agosto 2022

Echt thé best. Weer heerlijk gegeten !

Val en Jan
29 agosto 2022

Uitstekend

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Kelly
26 agosto 2022

Altijd lekker eten en Super vriendelijke! Beste sushi afhalen in Waalwijk 👍

Breg
25 agosto 2022

Het was weer heerlijk en super vers!! Nog steeds de beste van Waalwijk en omstreken

Gianni
24 agosto 2022

Weer heerlijk gegeten 🍣

Fleur
23 agosto 2022
Piitr
23 agosto 2022

💯

Dennis
23 agosto 2022

Ik vond de kwaliteit van het vlees en vis tegenvallen.

Valerie en jan
21 agosto 2022

Wederom topkwaliteit : poke bowl tonijn en kip

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Van hulten
20 agosto 2022
Anoniem
11 agosto 2022

Top kwaliteit!

I Kem.
11 agosto 2022

Gewoon als verwacht weer super lekker !! Zo vers zo Vol van Smaak de smeuïgheid precies goed. Je kan het blijven eten!! Bovendien een super vriendelijk benadering die we iedere keer opnieuw ervaren !! En schone entree en directe kijk op de keuken Wij moeten afhalen omdat we uit een woonplaats komen waar niet gebracht wordt. Maar dat is geen enkel probleem. Daar rijden we graag voor. En voor de mensen die het thuis laten afleveren neem van ons aan, Het ziet er top uit in het restaurantje zelf👌

Manon
11 agosto 2022

Heerlijke sushi, goed bezorgd en zeer attent.

Marieke
10 agosto 2022

The best of Wolluk ! Lekker eten, vriendelijk personeel !

Herma
5 agosto 2022

Was weer lekker

Kelly
3 agosto 2022

De bezorging was snel, de sushi was heerlijk, een echte aanrader

Marian
31 julho 2022

De sushi heeft weer heerlijk gesmaakt

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Laetitia
31 julho 2022

Heerlijke sushi en bubble tea zeker voor herhaling vatbaar😋

Susanne
27 julho 2022

Zoals altijd perfect. Prima kwaliteit en bezorging op de afgesproken tijd.

Sam Verburg
25 julho 2022

Absurd lekkere poke bowl!

Albert Martinus
24 julho 2022

Just in time en prima kwaliteit!

Steffie
22 julho 2022

Zeer tevreden over deze heerlijke sushi. Iedere keer super vers & je ontvangt een leuke persoonlijke boodschap. Vandaag zelfs extra sushi als verrassing gekregen. Ik zou het iedere sushi liefhebber aanbevelen!

Liesbeth
22 julho 2022

Wederom heerlijk, mijn stapel (handgeschreven) kaartjes groeit gestaag. Eten was goed, mijn extra zoete snack was verrassend lekker en de bezorging was wederom vriendelijk! O en op de afgesproken tijd.

Aleyna
21 julho 2022

Heerlijk gegeten net zoals altijd op tijd bezorgd

Angelique
20 julho 2022

Pokebowl was heerlijk, bezorging precies zoals afgesproken, het leuke daar is een persoonlijk kaartje , aanrader!

Timothy
20 julho 2022
Ilse
19 julho 2022

Heerlijk verse sushi-box, de roll-mix is van goede kwaliteit voor een schappelijke prijs.

Peter beerens
16 julho 2022

Was zo als gewoonlijk weer super lekker en heel goed verzorgd.

Anoniem
15 julho 2022

Precies op tijd bezorgd & de smaak was top!

Annemarie
13 julho 2022

Heerlijke sushi.en een leuk persoonlijk kaartje bij je bestelling

Van hulten
13 julho 2022
Anouk
11 julho 2022

Heerlijke sushi en precies op tijd geleverd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ilse
11 julho 2022

De poke bowl met ebi was weer heerlijk. Op de rijst lekker veel verse toppings en de japanse mayonaise maakt het compleet.

Anoniem
10 julho 2022
Krisztina
6 julho 2022

Het was erg lekker, en leuke attentie erbij.Dank u wel!

Herma
6 julho 2022

Was weer lekker

Stevie
3 julho 2022

Zoals altijd heerlijke sushi en goede bezorging van een zeer vriendelijke bezorger.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ilonka
2 julho 2022

Was weer heerlijk zoals altijd 👍

Jurgen
1 julho 2022

Zoals altijd weer heerlijk vers. Eerste keer poke bowl geprobeerd, was smullen

Luesbeth
1 julho 2022

Zelfs terwijl het keihard regende werd het eten bezorgd met de gebruikelijke glimlach. Sushi zelf was weer verrukkelijk!

Martijn van delft
27 junho 2022

Top geregeld!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mireille Lemaire
26 junho 2022

Snelle bezorging en lekker eten!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Michel
26 junho 2022
Brouwer
26 junho 2022

Ontzettend lekkere sushi! Ze houden rekening met je wensen en bellen op als het niet duidelijk is, top! Als ik sushi wil bestellen, bestel ik echt het liefst bij Sushi Plaza. Als ze gesloten zijn, wacht ik liever een dag langer dan dat ik ergens anders bestel. Bijkomend zijn de erg lieve berichtjes, een persoonlijke touch, echt geweldig.

Imelda
24 junho 2022

.

Gerard
22 junho 2022

Super sushi! Altijd lekker!

Eldin
22 junho 2022

Zeer tevreden 2 dagen achter elkaar besteld. Zo lekker vond ik het. 😉

Ilse
22 junho 2022

De ebi-mix was heerlijk, super dat jullie dit op de kaart hebben gezet. Voor herhaling vatbaar ❤️

Eldin Rizvanovic
21 junho 2022

Geen op of aanmerkingen, zeer tevreden.

Peter
20 junho 2022

Netjes op tijd, smaakte goed, online fooi kunnen geven, dat scheelt in zoeken naar kleingeld thuis.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marion Hurkmans
19 junho 2022

Het was echt top! Heerlijk vers

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Lisa
19 junho 2022

Het eten was echt super lekker!

Marieke
18 junho 2022

Snelle bezorging, lekker eten

Anoniem
18 junho 2022

Ongekend dat er al die keren dat wij hier besteld hebben, er continu zo’n hoge kwaliteit geleverd wordt. Echt top!

Ilse
15 junho 2022

De poke bowl met zalm was zoals altijd weer heerlijk.

Bregtje
14 junho 2022

Het is keer op keer een smaaksensatie in je mond. Met de beste service en vriendelijkheid die je kunt wensen!!

Timothy
13 junho 2022
Claire
12 junho 2022

Vers, en super snel bezorgd. Fijn dat je op de hoogte word gehouden van je bestelling

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Rob
10 junho 2022

Makkelijk besteld, bestelling stond klaar op afgesproken tijdstip en de sushi was erg lekker!

Dylano Blok
10 junho 2022
Anoniem
10 junho 2022
Ive Van Bostraeten
8 junho 2022

Super lekkere suchi en er zaten zelfs een paar extraatjes bij.

Patricia
7 junho 2022

Was weer super lekker ! Zeer vriendelijk personeel en goede service 👍🏻

Chantal
3 junho 2022
Ilona
3 junho 2022

Gewoon bestellen en genieten ; Altijd op tijd bezorgd .

Kenny
2 junho 2022

Ik eet nog niet zo lang sushi, dus het is nog even zoeken wat ik wel en niet lekker vind. M'n bestelling zag er netjes uit en ook de smaak mocht er zijn. De Spicy Chicken Maki en Crispy Ebi zijn voor mij zeker blijvertjes.

Busra Bal
31 maio 2022

Ik koop altijd van sushi Plaza het is erg schoon hele vriendelijke mensen en het is heel lekker ik adviseer ebi chripsy 😍

Con Marks
30 maio 2022

Heerlijke poke.zalm Bezorging mooi op tijd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Caia
27 maio 2022

Top

John
27 maio 2022
-
26 maio 2022

Altijd TOP 🫶🏼🍣 🍱 🤤 💯 Zowel de service en de kwaliteit!!

Anoniem
24 maio 2022

De kwaliteit blijft hier, inmiddels een aantal bestellingen gedaan, echt ongekend hoog! Absolute top sushi die niets minder dan 5 sterren verdient!

Iris
24 maio 2022

Zoals gewoonlijk weer perfect!

Barbera
22 maio 2022

Zoals altijd erg lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marianne
21 maio 2022

Was weer top!

Caia
20 maio 2022

Complimenten aan de chef het was heerlijk!!!

Iris
20 maio 2022

Weer perfect zoals gewoonlijk

Deborah
16 maio 2022

Geweldige Sushi EN Bubble Tea!!!

Timothy
15 maio 2022
Iris
13 maio 2022

Dikke 10 zoals altijd verschrikkelijk lekker

Mariëlla
8 maio 2022
Familie Boezer
8 maio 2022

Heerlijke verse sushi en andere gerechten, het ziet er mooi uit en we hebben heerlijk genoten!

Albert
8 maio 2022
Anneke Haertlein
4 maio 2022

Een dikke 11! Na 1 jaar geen 10 meer maar een 11! Wij blijven zeker komen!

Herma Prins
3 maio 2022

HET WAS WEER LEKKER

Hanny Zeebregts
1 maio 2022

Was weer heerlijk en keurig bezorgd 👍

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Malou
30 abril 2022

Weer heerlijk gegeten! Super vers, zorgvuldig en netjes op tijd bezorgd.

Wil
30 abril 2022

Het eten was weer van fantastische kwaliteit. Helaas waren ze voor de tweede keer een deel van de bestelling vergeten. Anders was het 5 sterren!

D
29 abril 2022

Super lekker zoals altijd en altijd op de afgesproken tijd aanwezig! :)

Esther
29 abril 2022

De sushi was heerlijk! Goed verzorgd en de glutenvrije sushi was apart verpakt. Het duurde wel een uur na de bestelling voor de sushi er was

Anoniem
29 abril 2022

TOP als altijd!

acelya
28 abril 2022

alles was op wens,en heerlijke sushi zoals altijd dankjewel : )

Herma Prins
26 abril 2022

Het was weer lekker

Merijn
26 abril 2022

Topkwaliteit!

Elly van Uden
26 abril 2022

Erg lekker , voor herhaling vatbaar 👍🏻

Ruud van Lent
24 abril 2022
Liesbeth
21 abril 2022

Beste sushi in Waalwijk, iedere keer goede kwaliteit,vriendelijke bezorging.

Marloes
20 abril 2022

Jullie zijn fantastisch!! THE best sushi! Elke keer weer heerlijk vers!! En altijd op tijd bezorgd door een vriendelijke bezorger!

🥰
19 abril 2022

Een goed gevulde pokebowl

Herma Prins
19 abril 2022

Het was weer heerlijk

sushi lover
19 abril 2022

Het is altijd een feest als we hier eten bestellen, vers lekker van smaak en lieve medewerkers. Tot snel want we komen zeker weer terug. :)

Timothy
19 abril 2022
Ingeborg van Rooij
18 abril 2022

Heerlijke sushi schotel met nog wat losse dingetjes besteld. Genoten. Super verpakt, leuke kaart erbij, nette bediening..heerlijk sushi, mega vers...wij bestellen sinds een jaar nergens anders mee. Daar hebben we nooit spijt van.

Moniek
16 abril 2022
Anneke Haertlein
16 abril 2022

Beste van Waalwijk superrrrrrr vers gewoon heerlijk 🐣

Ilse
15 abril 2022

De sushi was weer heerlijk! Zoals altijd, goede kwaliteit en betaalbaar ❤️

Herma Prins
13 abril 2022

Het was weer heerlijk

Kenny
13 abril 2022

Vriendelijke service en lekkere sushi voor een prima prijs.

Kiki
10 abril 2022
Gerda
10 abril 2022

Het enige is dat ik een aantal sushi net te koud vond. Kwaliteit was prima!

Femke
9 abril 2022
Kim
9 abril 2022

Erg goede sushi! We hebben genoten. Levering netjes op tijd en een leuk kaartje erbij. Wij zullen zeker opnieuw bestellen!

John
9 abril 2022

Het was weer heerlijk, en keurig op tijd bezorgd.

Margriet
9 abril 2022

De Suhsi werd zoals we gewend zijn, op de afgesproken tijd gebracht. Het was weer overheerlijk!!👌👌👌 Door een volle spaarkaart kregen we wat korting, altijd leuk!! Bedankt 👍👋

Marij Anemaat
8 abril 2022

Snelle bezorging! Was weer lekker!

Shirley
6 abril 2022

Altijd lekker! Ik bestel hier graag.

Herma
5 abril 2022

Was weer lekker

Jamilla
4 abril 2022
Dennie Volkaert
3 abril 2022

Vriendelijke bediening en overheerlijke sushi. Wij komen zeker nog eens terug tijdens onze volgende vakantie in Nederland :-)

De knuydt
3 abril 2022

Goed gegeten as usual

Timothy
2 abril 2022
Arie
28 março 2022

Genieten zoals altijd. Perfect op tijd, goede kwaliteit en het persoonlijke bedankkaartje zorgt altijd weer voor een glimiach als je dat ziet. Top

Bas
24 março 2022

Topper!

Herma
22 março 2022

Was weer lekker

Steffie
21 março 2022
Stephanie
17 março 2022

Overheerlijk!! Je proeft dat de producten vers zijn!

Flo
17 março 2022

Wederom compliment ; iedere keer weer genieten. Niets op aan te merken

Herma
15 março 2022

Was weer heerlijk

Daisy
13 março 2022

Altijd goed!

Peter
13 março 2022

Beste sushi hier uit de buurt.

Rosenbrand
13 março 2022
Margriet
12 março 2022

We hebben weer héérlijk gegeten! Volgende keer bestellen wij weer bij Sushi Plaza!!!

Veerle en Dylano
10 março 2022

We hebben er weer van genoten!!

Hannie
9 março 2022

Was weer Super!!

Herma Prins
8 março 2022

Het was weer lekker. Dank je wel.

Nanda
6 março 2022

Heerlijke sushi

JvH
6 março 2022
Anoniem
4 março 2022

Is het gewoon nog lekkerder dan de voorgaande bestellingen… kun je ook 6 sterren geven?

Tevreden klant
1 março 2022

Heerlijke sushi, vriendelijke bezorger en altijd een kaart erbij om ons smakelijk eten te wensen!

Quincy
28 fevereiro 2022
Brynn
27 fevereiro 2022
Timothy
26 fevereiro 2022
Jagoda
26 fevereiro 2022
Herma Prins
24 fevereiro 2022

Was weer lekker

Gulhan
24 fevereiro 2022

Alles was heerlijk en zorgvuldig ingepakt!

Patries
24 fevereiro 2022

Onze eerste ervaring met jullie, het was heerlijk al had soms de mayonaise denken wij een hele pittige smaak in onze mond.

Reacção a Sushi Plaza

Goedeavond Patries, dat zou kunnen! Op sommige sushi doen wij Spicy mayo; u kunt bij uw volgende bestelling aangeven dat u de japanse mayo wil in plaats van de spicy mayo :) Fijne avond nog!

Janssen
23 fevereiro 2022

Heeeerlijk!! ☆☆☆☆☆

I Schoondermark
23 fevereiro 2022

Het was weer heerlijk! De kwaliteit is altijd goed, heerlijk verse sushi. De roll mix is een goede mix van alle smaken.

F. Van Laarhoven
20 fevereiro 2022

Het was weer shrimp-tastic! 🍤💖

Kicky
19 fevereiro 2022

De beste sushi van Waalwijk! Mega vers en sommige sushi’s zijn nog lauw warm. Echt genieten! Jullie zijn toppers.

Ruud van Lent
19 fevereiro 2022
SV
19 fevereiro 2022

Top! Heel erg lekker en netjes op tijd

Diede
19 fevereiro 2022

Lekker gegeten, op tijd klaar, vriendelijk personeel.

Natalie
18 fevereiro 2022

Jullie sushi is altijd top! Vers en goed van smaak. Shoutout naar de bezorger die in deze storm het heerlijke eten kwam brengen.

Gabriëlle
17 fevereiro 2022
Chantal
17 fevereiro 2022

Bezorging netjes op tijd vriendelijke jonge man kwam het bezorgen, het was lekker

Selina Dudok
17 fevereiro 2022
Herma
16 fevereiro 2022

Was weer lekker

Anneke Haertlein
16 fevereiro 2022

Best sushi & pokebowl in town heerlijk vers bereid

Jacqueline Muts
16 fevereiro 2022

Helemaal Top!!!

Herma
16 fevereiro 2022
Arie
15 fevereiro 2022

mooi op tijd en goede kwaliteit. Met rozenblaadjes op valentijnsdag en persoonlijk kaartje. Super!

Patricia
14 fevereiro 2022

Was weer erg goed en lekker !

Vincent
13 fevereiro 2022

Altijd goed en ook deze keer weer. 👍🏻

Bink
13 fevereiro 2022

Super vers! Precies op het gevraagde tijdstip! Heerlijk gegeten 👌🏻

Hans
12 fevereiro 2022

Ruime keuze, heerlijke superverse sushi en vriendelijke en vlotte bediening. Top!

Anoniem
11 fevereiro 2022

Topkwaliteit & ruim voor aangegeven tijd bezorgd

Selina Dudok
11 fevereiro 2022
Vd stelt
10 fevereiro 2022

Super lekkere sushi en hele goede service! Perfecte customer journey.

Caia
10 fevereiro 2022

Super vers! Heerlijk gegeten.

Schirley
10 fevereiro 2022

Het was weer hartstikke lekker. Hiervoor kom ik speciaal uit Tilburg, top kwaliteit. Tot snel!

Mariska
10 fevereiro 2022

De aller lekkerste ❤️ Jullie bowls zijn echt zo goed!!

Herma
9 fevereiro 2022

Was weer lekker

Edwin Braspenning
9 fevereiro 2022

Vandaag de poké woensdag actie besteld. Heerlijke poke bowl Maguro. Lekker vers en smaakvol. We houden ervan. 🍣🍣

Hanny Zeebregts
9 fevereiro 2022

Snelle bezorging en superlekker.

Herma Prins
9 fevereiro 2022

Was weer lekker !

Jurgen
8 fevereiro 2022

2x pokebowl besteld en de kwaliteit is zelfs nog beter geworden als dat ie al was, chapeau!

Franca
6 fevereiro 2022
S
6 fevereiro 2022

Altijd super lekker!! Echt mijn fave Beste sushi en de beste poke bowls! Ook super leuke en lieve personeel!

Edwin
6 fevereiro 2022

Weer genoten van een heerlijke poké bowl.

Martijn
5 fevereiro 2022

Heerlijke Sushi en snelle bezorging.

Diana
5 fevereiro 2022

Vd eerste keer bij jullie besteld v onze kleindochters,het zag er goed uit,de sushi goed vers,en op de precieze tijd bezorgd 👌enigste opmerking wat ik heb is dat er geen sojasaus bij zat ,verders complimenten.😃

I Kem.
4 fevereiro 2022

Het was weer zo heel erg lekker!! Sushi vinden wij altijd wel lekker maar dit is gewoon even een slag luxer en lekkerder👌

Freek
3 fevereiro 2022

Gewoon weer super goed en je wordt hartstikke vriendelijk geholpen.

Herma
2 fevereiro 2022

Het was weer lekker

Kiki
2 fevereiro 2022

Heerlijk

Arnold Lombarts
2 fevereiro 2022

Zoals gewoonlijk weer uitstekend van kwaliteit.

Johan VE van der Star
2 fevereiro 2022

Goed verzorgd en het smaakte lekker.

Snoeren
30 janeiro 2022

Jammer dat de warme gerechten koud warm. Bezorger heeft zich wel netjes geccuseerd, maar toch helaas koud. De rest was super net als altijd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Cristel
30 janeiro 2022

Lekkere sushi en keurig op tijd bezorgd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Timothy
30 janeiro 2022

Precies op tijd geleverd en heerlijke sushi zoals altijd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Cindy
30 janeiro 2022

De sushi zag er toppie uit en de smaak was heerlijk!!! Goed verzorgd en op de afgesproken tijd geleverd. Ik zeg: bestel maar bestel maar bestel maar!

Marianne
30 janeiro 2022

De sushi was super lekker, we gaan zeker nog veel vaker bestellen

Marjolein
29 janeiro 2022

Erg lekkere sushi! Goed gegeten en snelle service

Marianne
29 janeiro 2022

Was weer Super lekker!!

Conny
29 janeiro 2022
Rik
28 janeiro 2022

Erg lekker3 sushi, had naar idee teveel besteld maar toch alles opgemaakt. Vriendelijke en snelle bezorging.

Anoniem
28 janeiro 2022

Super lekker!!

Dani
26 janeiro 2022

Heerlijk zoals altijd!

Aleyna
25 janeiro 2022

lekkere eten , op tijd bezorgd

Liesbeth
23 janeiro 2022
Peter
22 janeiro 2022

Was heerlijk en netjes op tijd klaar om op te halen. Super tent

Saskia Kuijpers
22 janeiro 2022

Al een paar keer hier besteld, tot nu iedere keer top! Een van de betere sushi-zaken in Waalwijk!

Chayenna van de Pol
22 janeiro 2022

Het ziet er niet alleen heel mooi uit. Het is ook nog eens onwijs lekker! Een echte aanrader :) Alleen maar goede ervaringen opgedaan. Top!

Herma Prins
22 janeiro 2022

Was weer heerlijk

Linda
21 janeiro 2022

Het was weer super goed. Verrast ons elke keer opnieuw

John van Wijngaarde
21 janeiro 2022

Heerlijk genoten weer.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ilvy
20 janeiro 2022
Nicole
19 janeiro 2022
Roon
17 janeiro 2022
S.
16 janeiro 2022

Goede porties en prima kwaliteit. Kappa maki miste helaas wel, kan gebeuren.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

M
16 janeiro 2022

Bestelling geplaatst om 6 uur, levering pas om 19:45 uur. De bestelde loempia’s waren helaas koud.

Reacção a Sushi Plaza

Nogmaals onze excuses hiervoor! Wij hebben u inmiddels een mailtje gestuurd, we horen graag weer van u! Met vriendelijke groet

JvH
16 janeiro 2022
N.D.O.
16 janeiro 2022
Margriet
15 janeiro 2022

De bezorging was later dan besteld maar we werden hierover netjes gebeld en kregen er extra sushi bij. Telefoontje hierover was heel fijn en de extra sushi heerlijk! Bedankt!!! Alles was weer érg lekker en volgende keer bestellen we natuurlijk weer bij Sushi Plaza Waalwijk 😋

Vincent
15 janeiro 2022

Beste sushi en poke van Waalwijk. Vers, heerlijk en goed gevulde poke. Goede presentatie. Verander niet!

Brown
14 janeiro 2022

Heerlijk gegeten!!! Goede service en topkwaliteit. Heerlijk die variatie van topping op de sushi. Heel meedenkend personeel. Echte aanrader !! 👍🏻👍🏻

Herma
14 janeiro 2022

Was heerlijk

Timothy
13 janeiro 2022
Danique Schoeman
11 janeiro 2022

Het was weer super lekker!

Centaine de Jong
10 janeiro 2022

Pokébowl kip was erg lekker. Ik houd niet van spicy, maar de Tori Pokébowl is absoluut de moeite waard. De Bubbletea was niet zoet genoeg; maar deze was laatste bestelling ook minder zoet dan de keer ervoor.

Sander Grims
10 janeiro 2022

Zeldzaam foutje, de edamame ontbraken. Bestellen vaker en altijd prima in orde. Netjes nageleverd met wat extra sushi ter compensatie. Zullen zeker blijven bestellen!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Lisa
9 janeiro 2022
Mari
9 janeiro 2022

Zoals altijd weer goed, helaas waren jullie vergeten om de wasabi erbij te doen.

Liesbeth
8 janeiro 2022

Wederom heerlijk! Niet te lang gewacht terwijl het zaterdag was.

Malou
8 janeiro 2022

Wederom heerlijk gegeten en netjes op tijd bezorgd!

Marloes
8 janeiro 2022
Edwin Braspenning
8 janeiro 2022

Vandaag weer sushi besteld. Bestelproces via website verloopt zeer vlot. Meteen ontvang je een mail dat de bestelling ontvangen is en het verwachte bezorgmoment. Bezorging is keurig op het gewenste tijdstip. Bestelling ziet er weer super uit. Altijd zit er een vriendelijke kaartje bij. Onze favoriete Sushizaak in Waalwijk en omgeving.

Janneke
7 janeiro 2022

Geweldig

Herma
6 janeiro 2022

Was weer lekker

IP
5 janeiro 2022

Voor de vijfde keer heerlijke verse sushi gegeten . Fris en hygiënisch verpakt . Vriendelijke bezorging

Joyce
5 janeiro 2022
Monique
5 janeiro 2022

Heerlijke sushi en prima service

Hamdo
5 janeiro 2022

Het was erg lekker, vooral the topiaca beads. De smaak was net als coffee, lekker dus. De verpakking was ook schattig met de stikker er bij.

Herma Prins
5 janeiro 2022

was weer heerlijk

Albert
1 janeiro 2021

Super vers en lekker

René
1 janeiro 2021

Prima kwaliteit Bezorging op tijd

Timothy
31 dezembro 2021
Jolanda
31 dezembro 2021
Fam. Ackermans
31 dezembro 2021

Precies op tijd en bijzonder lekkers.

Johan
31 dezembro 2021

Netjes op tijd en goede kwaliteit! Heerlijk gegeten!

Monica
30 dezembro 2021

Het was heerlijk.. dank je wel

L.
30 dezembro 2021

Heb genoten van de sushi en andere hapjes op eerste Kerstdag! In het kader van de feestdagen hebben jullie ook een lief kaartje en andere zoete lekkernijen erbij gedaan, echt heel erg attent! Het heeft ons goed gesmaakt en we hopen gauw weer wat te gaan halen!

Margriet
29 dezembro 2021

Zoals we van Sushi Plaza gewend zijn, was het weer héérlijk! Volgende keer weer Sushi Plaza!!!

Herma Prins
29 dezembro 2021

Was weer heerlijk

Christel
28 dezembro 2021

Héérlijke Plaza Deluxe en Kip Sushibox afgeleverd gekregen, door een bezorger die heel hard voor ons gefietst had. Zeker voor herhaling vatbaar. Top product & service!

Albert
27 dezembro 2021

Zeker op tijd en prima kwaliteit. Lekker vers en heel smakelijk. Aanrader voor Oudjaardag of Nieuwjaarsdag

Jamilla
26 dezembro 2021
Femke
26 dezembro 2021

Super lekkere sushi, je kunt sparen voor korting en altijd een attent kaartje bijgesloten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Dani
26 dezembro 2021

De beste pokebowl van Waalwijk en omstreken, en supersnelle bezorging ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Danëlle Pullens
26 dezembro 2021

You see me next time!!!

Iris
26 dezembro 2021

Heerlijke variatie , vers en lekkerrrrr

Monique
26 dezembro 2021
Marian
26 dezembro 2021

Het was heerlijk!

Manuela
25 dezembro 2021

👍

Stuiver
25 dezembro 2021

Kerstbox besteld! Echt de beste sushi die ik op heb en vriendelijke bezorger :)

Joep van der hilst
25 dezembro 2021

Heerlijke sushi, aanrader!

Nana
25 dezembro 2021

Was weer top, zowel het eten en bezorging. Heerlijk gegeten en als kerst verrassing kregen we verschillende stukjes taart/gebak. Dank jullie wel

Frank
24 dezembro 2021

Super lekkere kerst special besteld. Zag er fantastisch uit, met persoonlijk kaartje en ook nog toetje cadeau. Sushi was heerlijk. Het was super leuk om verrast te worden met sushi die we niet kende. Pure smaken. Echt genoten.

Caroline Van loon
24 dezembro 2021

Heerlijke sushi , en een plaatje om te zien, jammer dat jullie niet bezorgen in elshout maar het houd ons niet tegen om nog een keer te bestellen

Ilse
24 dezembro 2021

De roll mix was erg lekker, een goede mix met mijn favoriete maki, ebi lekker krokant, tonijn licht pikant en het persoonlijk kaartje erbij maakt het compleet. Heerlijke sushi en goede service!

Mike
24 dezembro 2021

Zeer vriendelijk personeel. Sushi is van goede kwaliteit.

Anoniem
23 dezembro 2021

Top en lekker

Liesebth
22 dezembro 2021

Netjes op tijd geleverd, sushi was weer heerlijk!

Marloes
21 dezembro 2021

HEER-lijke sushi! En een topbezorger die zelfs excuses aanbiedt, omdat hij 4min ‘te laat’ was. Groot compliment voor deze zaak en zijn werknemers!!

Herma
21 dezembro 2021

Was weer heerlijk

Wil
20 dezembro 2021

Op zaterdag een klein beetje sushi besteld. Er was iets mis gegaan met de bestelling en de vriendelijke medewerker had een super oplossing voor ons dus op zondag nog maar een keer besteld. Eten is super goed en vers!

Gwen
20 dezembro 2021

Weer heerlijk gegeten van jullie sushi! jullie maken mijn dag weer helemaal goed

NG
18 dezembro 2021

Altijd lekker

Taco
17 dezembro 2021

Alles perfect, ook de gratis artikelen. Voortaan graag een grotere tas erbij anders kan mijn collega de bestelling niet dragen en moet ik alsnog van m’n stoel afkomen..

Joost
16 dezembro 2021

Lekkere verse sushi en vriendelijk personeel. Ga zeker nog een keer bestellen. 5 sterren zeker waard!

Herma
14 dezembro 2021

Was weer heerlijk

Rania
13 dezembro 2021

Heel lekker gegeten, een keer wat anders uitgeprobeerd dan wat er in Tilburg is. Zeker een aanrader!

.
13 dezembro 2021

Zéér vriendelijke mensen die weten wat service is! Tasje netjes persoonlijk aangegeven en de deur werd open gehouden. Kleine dingen maken een groots positief gebaar!! Sushi was op en top heerlijk 👌🏼

Jeroen
12 dezembro 2021
Liesbeth
10 dezembro 2021

Heerlijk sushi, snel bezorgd. Kleine handgeschreven kaartje maakt het helemaal af!

Melanie
10 dezembro 2021
Conny
9 dezembro 2021

Super vers en heerlijke sushi, zeker voor herhaling vatbaar! Een aanrader

Melanie
9 dezembro 2021

Het is altijd feest met het heerlijke eten van Sushi Plaza. Jullie zijn gewoon geweldig. Bedankt.

Herma
7 dezembro 2021

Het was weer heerlijk

Super aardige mensen. Kwaliteit is goed. Doen graag iets extra's voor de klant.
7 dezembro 2021
Valerie en Jan
6 dezembro 2021

topkwaliteit ik miste alleen de gember bij de sashimi Druk door surprise avond dus kan gebeuren

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Janneke
6 dezembro 2021

De bestelling wordt elke keer heel netjes verpakt met een super leuk handgeschreven kaartje erbij. De sushi is van hoge kwaliteit en er staan super lekkere specials op de kaart. Aanrader!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bert Mooren
5 dezembro 2021

Gewoon uitstekend. Keurige bezorging en het eten werkelijk verrukkelijk. Een hele dikke vette 10

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Frank
5 dezembro 2021

Was wederom goed 👌🏼👌🏼

Timothy
5 dezembro 2021

Voor de tweede keer besteld, beide keren snelle levering en heerlijk eten.

Marianne
4 dezembro 2021

Heerlijk gegeten. Fijn op tijd!

M vd Geld
2 dezembro 2021

Heerlijke bowl met geflambeerde zalm ❤️ dankjewel!

Herma
30 novembro 2021

Het was heerlijk. Bedankt voor de service.

Maud
30 novembro 2021

Lekkere sushi en poke bowls! Nadat de bestelling wat laat bezorgd was, werd er zelfs extra sushi nageleverd uit service!

Romy
30 novembro 2021

Super lekker en snelle bezorging

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

John
28 novembro 2021

Zoals wij van jullie gewend zijn, het was weer heerlijk!!

Nana
28 novembro 2021

Sushi is lekker van smaak en echt vers. Top kwaliteit en goede prijs.

Evelien
28 novembro 2021

Al meerdere keren een bestelling gedaan en altijd lekker en vers. Bestelling stipt op tijd. Echt een aanwinst voor Waalwijk!