Avaliações de Sushi Plaza Waalwijk

Avaliações recentes

5.0
Valerie & Jan
3 fevereiro 2023

As usual : verse vis Saus apart , heel fijn Lekker eten

Ingrid
2 fevereiro 2023

Persoonlijk vond ik de zalm em tonijn sushi erg vettig smaken.

R. B.
1 fevereiro 2023
Iris
31 janeiro 2023

Zoals gewoonlijk weer top. Beste die er is.

Anoniem
29 janeiro 2023

Weer SUPER goed!

James
26 janeiro 2023

Just Great! Amazing taste and superb service

Caroline
25 janeiro 2023

Heerlijk sushi, vriendelijke dame bij de afhaal!

Liesbeth
24 janeiro 2023

Wederom heerlijk gegeten!

Herma
20 janeiro 2023

Was weer heerlijk

Janny
14 janeiro 2023

Heerlijke sushi

Ayhan
14 janeiro 2023

Super lekker gegeten vers en optijd

Anoniem
13 janeiro 2023

In één woord: TOP!

Margriet
12 janeiro 2023

Sushi was weer héérlijk! Mooi op tijd bezorgt door een aardige dame.

Netty Coenen
8 janeiro 2023
Nikita
7 janeiro 2023

Lekker eten en snelle bezorging

Anita
7 janeiro 2023

De beste sushi in Waalwijk!

Anoniem
4 janeiro 2023
Monique
3 janeiro 2023

Netjes op tijd, de temperatuur van de verschillende gerechten waren prima in orde. We hebben weer heerlijk gegeten.

Baars
2 janeiro 2023

Heerlijk

Koen
2 janeiro 2023

Weet top! Oprecht beste sushi uit Waalwijk en omstreken!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ingeborg van Rooij
31 dezembro 2022

Heerlijk, vers en persoonlijk. Wij halen alleen maar hier!!

Lex
29 dezembro 2022
Kim
27 dezembro 2022

Top, zoals altijd.

Liesbeth
27 dezembro 2022

Wederom heerlijk gegeten!

Alex
25 dezembro 2022

Heerlijke sushi, schone zaak en vriendelijk personeel! En de Kerst toetjes waren ook lekker!

Nana
25 dezembro 2022

Kleinzoon weer erg genoten van de sushi. Nog bedankt voor het nagerechtje, toppertje

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Susanne
25 dezembro 2022

Zoals altijd uitstekende kwaliteit en levering op de afgesproken tijd. De zoete hapjes die we cadeau kregen waren voortreffelijk! Top!

Marij
24 dezembro 2022

Het was weer heerlijk. Wij wensen jullie fijne kerstdagen en een succesvol 2023

Janny
24 dezembro 2022

We vonden het heerlijk

Dewi
24 dezembro 2022

Super vers, lekker royaal belegd! Zeker voor herhaling vatbaar.

Cindy dorpmans
24 dezembro 2022

Snelle bezorging lekkere sushi en heel vriendelijke bezorgster super tevreden

Meijeren
24 dezembro 2022

Het buiten het tijdslot geleverd

Iris
22 dezembro 2022

Tijdig bezorgd en de kwaliteit was goed.

Val en jan
22 dezembro 2022

Het was pittiger dan anders

Inge van Iperen
18 dezembro 2022

Echt super!

Marijke
16 dezembro 2022

Altijd heerlijke sushi en perfecte service. Altijd een persoonlijk geschreven kaartje erbij. Super leuk is dat. Complimenten!

Lavin Hawlery
15 dezembro 2022

Echt goed weetjewel Korea chef echt knappe man weetjewel

Anoniem
14 dezembro 2022

Heerlijke poké ebi op die nog lekker warm was bij ontvangst.

Wout Mahieu
9 dezembro 2022

Altijd lekker en goed verzorgd.

Herma
8 dezembro 2022

Was weer heerlijk

Isabel
5 dezembro 2022

Lekkere sushi aardig personeel alleen de edamame bonen zat echt 2 kilo zout overheen wat jammer was voor de rest heerlijke sushi!

Vdk
1 dezembro 2022

Goed gegeten

Herma
30 novembro 2022
Janny
28 novembro 2022
Irma
27 novembro 2022

Was weer lekker zoals verwacht👌

Marjan
27 novembro 2022

Lekker!

Koen
26 novembro 2022

Gyoza’s waren helaas koud. Sushi weer on point!

A
26 novembro 2022
Alex
19 novembro 2022
Herma
13 novembro 2022

Was weer lekker

Con
13 novembro 2022

Perfect optijdgeleverd Het was heerlijk.

Stevie
7 novembro 2022

Zoals altijd top!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Angelique
6 novembro 2022

Heerlijk eten,snelle bezorging!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Elma
6 novembro 2022

Ze waren al super vriendelijk toen ik mijn bestelling kwam halen. Ik heb super lekker gegeten!! Erg goede kwaliteit voor een mooie prijs. Ga zo door 👌

Ashley Klees
5 novembro 2022

Sushi was goed, verkeerde bestelling was geleverd en er werd niks mee gedaan. Moet maar normaal zijn dat 2 mensen elkaars verkeerde eten ontvangen en het daarna wordt omgewisseld door de bezorger?

A.Coppelmans
5 novembro 2022

We hebben genoten van de gevarieerde super lekkere sushiboxen. Uitstekende service en vriendelijke bezorger.

Breg
1 novembro 2022

Zoals altijd Top!!

Lauri
30 outubro 2022
Kuis
30 outubro 2022

Heerlijk!

Anna
29 outubro 2022
Laetitia
29 outubro 2022
Marion
29 outubro 2022
Dylano
24 outubro 2022

THE BEST!!🍱🍣

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Agnieszka
22 outubro 2022

Good like always :)

Loek
16 outubro 2022

Eerste kennismaking, prima kwaliteit.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Janny
15 outubro 2022

Heerlijke sushi

Anouk
9 outubro 2022
K
8 outubro 2022

2x terug gemoeten omdat bestelling niet klopte

Agnieszka
8 outubro 2022

Perfect!!

H.Liebregts
7 outubro 2022

Super lekker.

Herma Prins
3 outubro 2022

was weer heerlijk

Laetitia
1 outubro 2022
Fatima
1 outubro 2022

Wij zijn altijd tevreden na een bestelling bij Sushi plaza. De kok van dit restaurant heeft echte passie voor het koken. Die passie proef je namelijk terug in alle gerechten die je koopt. Alles is altijd vers en van zeer goede kwaliteit. Petje af voor de kok. De service is ook uitstekend! Ons sla je hier niet meer weg :)

Wout Mahieu
30 setembro 2022
Anoniem
30 setembro 2022

Iedere keer weten jullie weer absolute topkwaliteit te leveren!

Gabriëlle
29 setembro 2022

Heerlijke sushi en zeer vriendelijk personeel!

Lindsey Timmermans
27 setembro 2022

Heerlijk gegeten!

Layla
27 setembro 2022

Lekker eten en de bestellen was er binnen de tijd die was aangegeven!

Cristel
25 setembro 2022

Heerlijk gegeten. Makkelijk besteld en keurig op tijd bezorgd. Het was heerlijk. Al regelmatig besteld en we gaan zeker vaker bestellen. En het sparen voor korting is erg fijn, kortingsacties en dergelijke zijn altijd welkom!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Val en Jan
25 setembro 2022

Zoals altijd heerlijk Heb het gevoel dat er een tikkeltje minder tonijn is in de poke bowl dan voorheen?

Van hulten
18 setembro 2022
Susanne
16 setembro 2022

Superverse, heerlijke sushi. Tijdig geleverd en een uitermate vriendelijke bezorgster!

Marloes
15 setembro 2022

Het was weer heerlijk! Ik denk alleen dat ik niet het juiste heb ontvangen. Ik had twee rollen met crunchy besteld, maar deze topping zat niet bij de sushi die bezorgd is. Wel dezelfde inhoud, maar geen crunchytopping. Ik weet niet of ik het goed uitleg, haha. Het was heerlijk, maar dus niet helemaal juist.

Helly
11 setembro 2022

Altijd weer een feest

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Merijn
10 setembro 2022

Heerlijke pokebowl!

Lies meiresonne
9 setembro 2022

Super tevreden klant vriendelijk en super kwaliteit,,,heerlijk vers!! En verzorgd

Wout
9 setembro 2022
Brynn
9 setembro 2022

Echt top altijd!

Gerard
4 setembro 2022
Jaco Van den Anker
3 setembro 2022

Gewoon doorgaan op deze manier

Richard
3 setembro 2022
Marieke
30 agosto 2022

Echt thé best. Weer heerlijk gegeten !

Val en Jan
29 agosto 2022

Uitstekend

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Kelly
26 agosto 2022

Altijd lekker eten en Super vriendelijke! Beste sushi afhalen in Waalwijk 👍

Breg
25 agosto 2022

Het was weer heerlijk en super vers!! Nog steeds de beste van Waalwijk en omstreken

Gianni
24 agosto 2022

Weer heerlijk gegeten 🍣

Fleur
23 agosto 2022
Piitr
23 agosto 2022

💯

Dennis
23 agosto 2022

Ik vond de kwaliteit van het vlees en vis tegenvallen.

Valerie en jan
21 agosto 2022

Wederom topkwaliteit : poke bowl tonijn en kip

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Van hulten
20 agosto 2022
Anoniem
11 agosto 2022

Top kwaliteit!

I Kem.
11 agosto 2022

Gewoon als verwacht weer super lekker !! Zo vers zo Vol van Smaak de smeuïgheid precies goed. Je kan het blijven eten!! Bovendien een super vriendelijk benadering die we iedere keer opnieuw ervaren !! En schone entree en directe kijk op de keuken Wij moeten afhalen omdat we uit een woonplaats komen waar niet gebracht wordt. Maar dat is geen enkel probleem. Daar rijden we graag voor. En voor de mensen die het thuis laten afleveren neem van ons aan, Het ziet er top uit in het restaurantje zelf👌

Manon
11 agosto 2022

Heerlijke sushi, goed bezorgd en zeer attent.

Marieke
10 agosto 2022

The best of Wolluk ! Lekker eten, vriendelijk personeel !

Herma
5 agosto 2022

Was weer lekker

Kelly
3 agosto 2022

De bezorging was snel, de sushi was heerlijk, een echte aanrader

Marian
31 julho 2022

De sushi heeft weer heerlijk gesmaakt

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Laetitia
31 julho 2022

Heerlijke sushi en bubble tea zeker voor herhaling vatbaar😋

Susanne
27 julho 2022

Zoals altijd perfect. Prima kwaliteit en bezorging op de afgesproken tijd.

Sam Verburg
25 julho 2022

Absurd lekkere poke bowl!

Albert Martinus
24 julho 2022

Just in time en prima kwaliteit!

Steffie
22 julho 2022

Zeer tevreden over deze heerlijke sushi. Iedere keer super vers & je ontvangt een leuke persoonlijke boodschap. Vandaag zelfs extra sushi als verrassing gekregen. Ik zou het iedere sushi liefhebber aanbevelen!

Liesbeth
22 julho 2022

Wederom heerlijk, mijn stapel (handgeschreven) kaartjes groeit gestaag. Eten was goed, mijn extra zoete snack was verrassend lekker en de bezorging was wederom vriendelijk! O en op de afgesproken tijd.

Aleyna
21 julho 2022

Heerlijk gegeten net zoals altijd op tijd bezorgd

Angelique
20 julho 2022

Pokebowl was heerlijk, bezorging precies zoals afgesproken, het leuke daar is een persoonlijk kaartje , aanrader!

Timothy
20 julho 2022
Ilse
19 julho 2022

Heerlijk verse sushi-box, de roll-mix is van goede kwaliteit voor een schappelijke prijs.

Peter beerens
16 julho 2022

Was zo als gewoonlijk weer super lekker en heel goed verzorgd.

Anoniem
15 julho 2022

Precies op tijd bezorgd & de smaak was top!

Annemarie
13 julho 2022

Heerlijke sushi.en een leuk persoonlijk kaartje bij je bestelling

Van hulten
13 julho 2022
Anouk
11 julho 2022

Heerlijke sushi en precies op tijd geleverd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ilse
11 julho 2022

De poke bowl met ebi was weer heerlijk. Op de rijst lekker veel verse toppings en de japanse mayonaise maakt het compleet.

Anoniem
10 julho 2022
Krisztina
6 julho 2022

Het was erg lekker, en leuke attentie erbij.Dank u wel!

Herma
6 julho 2022

Was weer lekker

Stevie
3 julho 2022

Zoals altijd heerlijke sushi en goede bezorging van een zeer vriendelijke bezorger.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ilonka
2 julho 2022

Was weer heerlijk zoals altijd 👍

Jurgen
1 julho 2022

Zoals altijd weer heerlijk vers. Eerste keer poke bowl geprobeerd, was smullen

Luesbeth
1 julho 2022

Zelfs terwijl het keihard regende werd het eten bezorgd met de gebruikelijke glimlach. Sushi zelf was weer verrukkelijk!

Martijn van delft
27 junho 2022

Top geregeld!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mireille Lemaire
26 junho 2022

Snelle bezorging en lekker eten!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Michel
26 junho 2022
Brouwer
26 junho 2022

Ontzettend lekkere sushi! Ze houden rekening met je wensen en bellen op als het niet duidelijk is, top! Als ik sushi wil bestellen, bestel ik echt het liefst bij Sushi Plaza. Als ze gesloten zijn, wacht ik liever een dag langer dan dat ik ergens anders bestel. Bijkomend zijn de erg lieve berichtjes, een persoonlijke touch, echt geweldig.

Imelda
24 junho 2022

.

Gerard
22 junho 2022

Super sushi! Altijd lekker!

Eldin
22 junho 2022

Zeer tevreden 2 dagen achter elkaar besteld. Zo lekker vond ik het. 😉

Ilse
22 junho 2022

De ebi-mix was heerlijk, super dat jullie dit op de kaart hebben gezet. Voor herhaling vatbaar ❤️

Eldin Rizvanovic
21 junho 2022

Geen op of aanmerkingen, zeer tevreden.

Peter
20 junho 2022

Netjes op tijd, smaakte goed, online fooi kunnen geven, dat scheelt in zoeken naar kleingeld thuis.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marion Hurkmans
19 junho 2022

Het was echt top! Heerlijk vers

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Lisa
19 junho 2022

Het eten was echt super lekker!

Marieke
18 junho 2022

Snelle bezorging, lekker eten

Anoniem
18 junho 2022

Ongekend dat er al die keren dat wij hier besteld hebben, er continu zo’n hoge kwaliteit geleverd wordt. Echt top!

Ilse
15 junho 2022

De poke bowl met zalm was zoals altijd weer heerlijk.

Bregtje
14 junho 2022

Het is keer op keer een smaaksensatie in je mond. Met de beste service en vriendelijkheid die je kunt wensen!!

Timothy
13 junho 2022
Claire
12 junho 2022

Vers, en super snel bezorgd. Fijn dat je op de hoogte word gehouden van je bestelling

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Rob
10 junho 2022

Makkelijk besteld, bestelling stond klaar op afgesproken tijdstip en de sushi was erg lekker!

Dylano Blok
10 junho 2022
Anoniem
10 junho 2022
Ive Van Bostraeten
8 junho 2022

Super lekkere suchi en er zaten zelfs een paar extraatjes bij.

Patricia
7 junho 2022

Was weer super lekker ! Zeer vriendelijk personeel en goede service 👍🏻

Chantal
3 junho 2022
Ilona
3 junho 2022

Gewoon bestellen en genieten ; Altijd op tijd bezorgd .

Kenny
2 junho 2022

Ik eet nog niet zo lang sushi, dus het is nog even zoeken wat ik wel en niet lekker vind. M'n bestelling zag er netjes uit en ook de smaak mocht er zijn. De Spicy Chicken Maki en Crispy Ebi zijn voor mij zeker blijvertjes.

Busra Bal
31 maio 2022

Ik koop altijd van sushi Plaza het is erg schoon hele vriendelijke mensen en het is heel lekker ik adviseer ebi chripsy 😍

Con Marks
30 maio 2022

Heerlijke poke.zalm Bezorging mooi op tijd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Caia
27 maio 2022

Top

John
27 maio 2022
-
26 maio 2022

Altijd TOP 🫶🏼🍣 🍱 🤤 💯 Zowel de service en de kwaliteit!!

Anoniem
24 maio 2022

De kwaliteit blijft hier, inmiddels een aantal bestellingen gedaan, echt ongekend hoog! Absolute top sushi die niets minder dan 5 sterren verdient!

Iris
24 maio 2022

Zoals gewoonlijk weer perfect!

Barbera
22 maio 2022

Zoals altijd erg lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marianne
21 maio 2022

Was weer top!

Caia
20 maio 2022

Complimenten aan de chef het was heerlijk!!!

Iris
20 maio 2022

Weer perfect zoals gewoonlijk

Deborah
16 maio 2022

Geweldige Sushi EN Bubble Tea!!!

Timothy
15 maio 2022
Iris
13 maio 2022

Dikke 10 zoals altijd verschrikkelijk lekker

Mariëlla
8 maio 2022
Familie Boezer
8 maio 2022

Heerlijke verse sushi en andere gerechten, het ziet er mooi uit en we hebben heerlijk genoten!

Albert
8 maio 2022
Anneke Haertlein
4 maio 2022

Een dikke 11! Na 1 jaar geen 10 meer maar een 11! Wij blijven zeker komen!

Herma Prins
3 maio 2022

HET WAS WEER LEKKER

Hanny Zeebregts
1 maio 2022

Was weer heerlijk en keurig bezorgd 👍

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Malou
30 abril 2022

Weer heerlijk gegeten! Super vers, zorgvuldig en netjes op tijd bezorgd.

Wil
30 abril 2022

Het eten was weer van fantastische kwaliteit. Helaas waren ze voor de tweede keer een deel van de bestelling vergeten. Anders was het 5 sterren!

D
29 abril 2022

Super lekker zoals altijd en altijd op de afgesproken tijd aanwezig! :)

Esther
29 abril 2022

De sushi was heerlijk! Goed verzorgd en de glutenvrije sushi was apart verpakt. Het duurde wel een uur na de bestelling voor de sushi er was

Anoniem
29 abril 2022

TOP als altijd!

acelya
28 abril 2022

alles was op wens,en heerlijke sushi zoals altijd dankjewel : )

Herma Prins
26 abril 2022

Het was weer lekker

Merijn
26 abril 2022

Topkwaliteit!

Elly van Uden
26 abril 2022

Erg lekker , voor herhaling vatbaar 👍🏻

Ruud van Lent
24 abril 2022
Liesbeth
21 abril 2022

Beste sushi in Waalwijk, iedere keer goede kwaliteit,vriendelijke bezorging.

Marloes
20 abril 2022

Jullie zijn fantastisch!! THE best sushi! Elke keer weer heerlijk vers!! En altijd op tijd bezorgd door een vriendelijke bezorger!

🥰
19 abril 2022

Een goed gevulde pokebowl

Herma Prins
19 abril 2022

Het was weer heerlijk

sushi lover
19 abril 2022

Het is altijd een feest als we hier eten bestellen, vers lekker van smaak en lieve medewerkers. Tot snel want we komen zeker weer terug. :)

Timothy
19 abril 2022
Ingeborg van Rooij
18 abril 2022

Heerlijke sushi schotel met nog wat losse dingetjes besteld. Genoten. Super verpakt, leuke kaart erbij, nette bediening..heerlijk sushi, mega vers...wij bestellen sinds een jaar nergens anders mee. Daar hebben we nooit spijt van.

Moniek
16 abril 2022
Anneke Haertlein
16 abril 2022

Beste van Waalwijk superrrrrrr vers gewoon heerlijk 🐣

Ilse
15 abril 2022

De sushi was weer heerlijk! Zoals altijd, goede kwaliteit en betaalbaar ❤️

Herma Prins
13 abril 2022

Het was weer heerlijk

Kenny
13 abril 2022

Vriendelijke service en lekkere sushi voor een prima prijs.

Kiki
10 abril 2022
Gerda
10 abril 2022

Het enige is dat ik een aantal sushi net te koud vond. Kwaliteit was prima!

Femke
9 abril 2022
Kim
9 abril 2022

Erg goede sushi! We hebben genoten. Levering netjes op tijd en een leuk kaartje erbij. Wij zullen zeker opnieuw bestellen!

John
9 abril 2022

Het was weer heerlijk, en keurig op tijd bezorgd.

Margriet
9 abril 2022

De Suhsi werd zoals we gewend zijn, op de afgesproken tijd gebracht. Het was weer overheerlijk!!👌👌👌 Door een volle spaarkaart kregen we wat korting, altijd leuk!! Bedankt 👍👋

Marij Anemaat
8 abril 2022

Snelle bezorging! Was weer lekker!

Shirley
6 abril 2022

Altijd lekker! Ik bestel hier graag.

Herma
5 abril 2022

Was weer lekker

Jamilla
4 abril 2022
Dennie Volkaert
3 abril 2022

Vriendelijke bediening en overheerlijke sushi. Wij komen zeker nog eens terug tijdens onze volgende vakantie in Nederland :-)

De knuydt
3 abril 2022

Goed gegeten as usual

Timothy
2 abril 2022
Arie
28 março 2022

Genieten zoals altijd. Perfect op tijd, goede kwaliteit en het persoonlijke bedankkaartje zorgt altijd weer voor een glimiach als je dat ziet. Top

Bas
24 março 2022

Topper!

Herma
22 março 2022

Was weer lekker

Steffie
21 março 2022
Stephanie
17 março 2022

Overheerlijk!! Je proeft dat de producten vers zijn!

Flo
17 março 2022

Wederom compliment ; iedere keer weer genieten. Niets op aan te merken

Herma
15 março 2022

Was weer heerlijk

Daisy
13 março 2022

Altijd goed!

Peter
13 março 2022

Beste sushi hier uit de buurt.

Rosenbrand
13 março 2022
Margriet
12 março 2022

We hebben weer héérlijk gegeten! Volgende keer bestellen wij weer bij Sushi Plaza!!!

Veerle en Dylano
10 março 2022

We hebben er weer van genoten!!

Hannie
9 março 2022

Was weer Super!!

Herma Prins
8 março 2022

Het was weer lekker. Dank je wel.

Nanda
6 março 2022

Heerlijke sushi

JvH
6 março 2022
Anoniem
4 março 2022

Is het gewoon nog lekkerder dan de voorgaande bestellingen… kun je ook 6 sterren geven?

Tevreden klant
1 março 2022

Heerlijke sushi, vriendelijke bezorger en altijd een kaart erbij om ons smakelijk eten te wensen!

Quincy
28 fevereiro 2022
Brynn
27 fevereiro 2022
Timothy
26 fevereiro 2022
Jagoda
26 fevereiro 2022
Herma Prins
24 fevereiro 2022

Was weer lekker

Gulhan
24 fevereiro 2022

Alles was heerlijk en zorgvuldig ingepakt!

Patries
24 fevereiro 2022

Onze eerste ervaring met jullie, het was heerlijk al had soms de mayonaise denken wij een hele pittige smaak in onze mond.

Reacção a Sushi Plaza

Goedeavond Patries, dat zou kunnen! Op sommige sushi doen wij Spicy mayo; u kunt bij uw volgende bestelling aangeven dat u de japanse mayo wil in plaats van de spicy mayo :) Fijne avond nog!

Janssen
23 fevereiro 2022

Heeeerlijk!! ☆☆☆☆☆

I Schoondermark
23 fevereiro 2022

Het was weer heerlijk! De kwaliteit is altijd goed, heerlijk verse sushi. De roll mix is een goede mix van alle smaken.

F. Van Laarhoven
20 fevereiro 2022

Het was weer shrimp-tastic! 🍤💖

Kicky
19 fevereiro 2022

De beste sushi van Waalwijk! Mega vers en sommige sushi’s zijn nog lauw warm. Echt genieten! Jullie zijn toppers.

Ruud van Lent
19 fevereiro 2022
SV
19 fevereiro 2022

Top! Heel erg lekker en netjes op tijd

Diede
19 fevereiro 2022

Lekker gegeten, op tijd klaar, vriendelijk personeel.

Natalie
18 fevereiro 2022

Jullie sushi is altijd top! Vers en goed van smaak. Shoutout naar de bezorger die in deze storm het heerlijke eten kwam brengen.

Gabriëlle
17 fevereiro 2022
Chantal
17 fevereiro 2022

Bezorging netjes op tijd vriendelijke jonge man kwam het bezorgen, het was lekker

Selina Dudok
17 fevereiro 2022
Herma
16 fevereiro 2022

Was weer lekker

Anneke Haertlein
16 fevereiro 2022

Best sushi & pokebowl in town heerlijk vers bereid

Jacqueline Muts
16 fevereiro 2022

Helemaal Top!!!

Herma
16 fevereiro 2022
Arie
15 fevereiro 2022

mooi op tijd en goede kwaliteit. Met rozenblaadjes op valentijnsdag en persoonlijk kaartje. Super!

Patricia
14 fevereiro 2022

Was weer erg goed en lekker !

Vincent
13 fevereiro 2022

Altijd goed en ook deze keer weer. 👍🏻

Bink
13 fevereiro 2022

Super vers! Precies op het gevraagde tijdstip! Heerlijk gegeten 👌🏻

Hans
12 fevereiro 2022

Ruime keuze, heerlijke superverse sushi en vriendelijke en vlotte bediening. Top!

Anoniem
11 fevereiro 2022

Topkwaliteit & ruim voor aangegeven tijd bezorgd

Selina Dudok
11 fevereiro 2022
Vd stelt
10 fevereiro 2022

Super lekkere sushi en hele goede service! Perfecte customer journey.

Caia
10 fevereiro 2022

Super vers! Heerlijk gegeten.

Schirley
10 fevereiro 2022

Het was weer hartstikke lekker. Hiervoor kom ik speciaal uit Tilburg, top kwaliteit. Tot snel!

Mariska
10 fevereiro 2022

De aller lekkerste ❤️ Jullie bowls zijn echt zo goed!!

Herma
9 fevereiro 2022

Was weer lekker

Edwin Braspenning
9 fevereiro 2022

Vandaag de poké woensdag actie besteld. Heerlijke poke bowl Maguro. Lekker vers en smaakvol. We houden ervan. 🍣🍣

Hanny Zeebregts
9 fevereiro 2022

Snelle bezorging en superlekker.

Herma Prins
9 fevereiro 2022

Was weer lekker !

Jurgen
8 fevereiro 2022

2x pokebowl besteld en de kwaliteit is zelfs nog beter geworden als dat ie al was, chapeau!

Franca
6 fevereiro 2022
S
6 fevereiro 2022

Altijd super lekker!! Echt mijn fave Beste sushi en de beste poke bowls! Ook super leuke en lieve personeel!

Edwin
6 fevereiro 2022

Weer genoten van een heerlijke poké bowl.

Martijn
5 fevereiro 2022

Heerlijke Sushi en snelle bezorging.

Diana
5 fevereiro 2022

Vd eerste keer bij jullie besteld v onze kleindochters,het zag er goed uit,de sushi goed vers,en op de precieze tijd bezorgd 👌enigste opmerking wat ik heb is dat er geen sojasaus bij zat ,verders complimenten.😃

I Kem.
4 fevereiro 2022

Het was weer zo heel erg lekker!! Sushi vinden wij altijd wel lekker maar dit is gewoon even een slag luxer en lekkerder👌

Freek
3 fevereiro 2022

Gewoon weer super goed en je wordt hartstikke vriendelijk geholpen.

Herma
2 fevereiro 2022

Het was weer lekker

Kiki
2 fevereiro 2022

Heerlijk

Arnold Lombarts
2 fevereiro 2022

Zoals gewoonlijk weer uitstekend van kwaliteit.

Johan VE van der Star
2 fevereiro 2022

Goed verzorgd en het smaakte lekker.

Snoeren
30 janeiro 2022

Jammer dat de warme gerechten koud warm. Bezorger heeft zich wel netjes geccuseerd, maar toch helaas koud. De rest was super net als altijd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Cristel
30 janeiro 2022

Lekkere sushi en keurig op tijd bezorgd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Timothy
30 janeiro 2022

Precies op tijd geleverd en heerlijke sushi zoals altijd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Cindy
30 janeiro 2022

De sushi zag er toppie uit en de smaak was heerlijk!!! Goed verzorgd en op de afgesproken tijd geleverd. Ik zeg: bestel maar bestel maar bestel maar!

Marianne
30 janeiro 2022

De sushi was super lekker, we gaan zeker nog veel vaker bestellen

Marjolein
29 janeiro 2022

Erg lekkere sushi! Goed gegeten en snelle service

Marianne
29 janeiro 2022

Was weer Super lekker!!

Conny
29 janeiro 2022
Rik
28 janeiro 2022

Erg lekker3 sushi, had naar idee teveel besteld maar toch alles opgemaakt. Vriendelijke en snelle bezorging.

Anoniem
28 janeiro 2022

Super lekker!!

Dani
26 janeiro 2022

Heerlijk zoals altijd!

Aleyna
25 janeiro 2022

lekkere eten , op tijd bezorgd

Liesbeth
23 janeiro 2022
Peter
22 janeiro 2022

Was heerlijk en netjes op tijd klaar om op te halen. Super tent

Saskia Kuijpers
22 janeiro 2022

Al een paar keer hier besteld, tot nu iedere keer top! Een van de betere sushi-zaken in Waalwijk!

Chayenna van de Pol
22 janeiro 2022

Het ziet er niet alleen heel mooi uit. Het is ook nog eens onwijs lekker! Een echte aanrader :) Alleen maar goede ervaringen opgedaan. Top!

Herma Prins
22 janeiro 2022

Was weer heerlijk

Linda
21 janeiro 2022

Het was weer super goed. Verrast ons elke keer opnieuw

John van Wijngaarde
21 janeiro 2022

Heerlijk genoten weer.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ilvy
20 janeiro 2022
Nicole
19 janeiro 2022
Roon
17 janeiro 2022
S.
16 janeiro 2022

Goede porties en prima kwaliteit. Kappa maki miste helaas wel, kan gebeuren.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

M
16 janeiro 2022

Bestelling geplaatst om 6 uur, levering pas om 19:45 uur. De bestelde loempia’s waren helaas koud.

Reacção a Sushi Plaza

Nogmaals onze excuses hiervoor! Wij hebben u inmiddels een mailtje gestuurd, we horen graag weer van u! Met vriendelijke groet

JvH
16 janeiro 2022
N.D.O.
16 janeiro 2022
Margriet
15 janeiro 2022

De bezorging was later dan besteld maar we werden hierover netjes gebeld en kregen er extra sushi bij. Telefoontje hierover was heel fijn en de extra sushi heerlijk! Bedankt!!! Alles was weer érg lekker en volgende keer bestellen we natuurlijk weer bij Sushi Plaza Waalwijk 😋

Vincent
15 janeiro 2022

Beste sushi en poke van Waalwijk. Vers, heerlijk en goed gevulde poke. Goede presentatie. Verander niet!

Brown
14 janeiro 2022

Heerlijk gegeten!!! Goede service en topkwaliteit. Heerlijk die variatie van topping op de sushi. Heel meedenkend personeel. Echte aanrader !! 👍🏻👍🏻

Herma
14 janeiro 2022

Was heerlijk

Timothy
13 janeiro 2022
Danique Schoeman
11 janeiro 2022

Het was weer super lekker!