Reviews from Sushi Plaza Waalwijk

Recent reviews

5.0
Lindsey Timmermans
Yesterday

Heerlijk gegeten!

Layla
Yesterday

Lekker eten en de bestellen was er binnen de tijd die was aangegeven!

Cristel
25 September 2022

Heerlijk gegeten. Makkelijk besteld en keurig op tijd bezorgd. Het was heerlijk. Al regelmatig besteld en we gaan zeker vaker bestellen. En het sparen voor korting is erg fijn, kortingsacties en dergelijke zijn altijd welkom!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Val en Jan
25 September 2022

Zoals altijd heerlijk Heb het gevoel dat er een tikkeltje minder tonijn is in de poke bowl dan voorheen?

Van hulten
18 September 2022
Susanne
16 September 2022

Superverse, heerlijke sushi. Tijdig geleverd en een uitermate vriendelijke bezorgster!

Marloes
15 September 2022

Het was weer heerlijk! Ik denk alleen dat ik niet het juiste heb ontvangen. Ik had twee rollen met crunchy besteld, maar deze topping zat niet bij de sushi die bezorgd is. Wel dezelfde inhoud, maar geen crunchytopping. Ik weet niet of ik het goed uitleg, haha. Het was heerlijk, maar dus niet helemaal juist.

Helly
11 September 2022

Altijd weer een feest

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Merijn
10 September 2022

Heerlijke pokebowl!

Lies meiresonne
9 September 2022

Super tevreden klant vriendelijk en super kwaliteit,,,heerlijk vers!! En verzorgd

Wout
9 September 2022
Brynn
9 September 2022

Echt top altijd!

Gerard
4 September 2022
Jaco Van den Anker
3 September 2022

Gewoon doorgaan op deze manier

Richard
3 September 2022
Marieke
30 August 2022

Echt thé best. Weer heerlijk gegeten !

Val en Jan
29 August 2022

Uitstekend

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kelly
26 August 2022

Altijd lekker eten en Super vriendelijke! Beste sushi afhalen in Waalwijk 👍

Breg
25 August 2022

Het was weer heerlijk en super vers!! Nog steeds de beste van Waalwijk en omstreken

Gianni
24 August 2022

Weer heerlijk gegeten 🍣

Fleur
23 August 2022
Piitr
23 August 2022

💯

Dennis
23 August 2022

Ik vond de kwaliteit van het vlees en vis tegenvallen.

Valerie en jan
21 August 2022

Wederom topkwaliteit : poke bowl tonijn en kip

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Van hulten
20 August 2022
Anoniem
11 August 2022

Top kwaliteit!

I Kem.
11 August 2022

Gewoon als verwacht weer super lekker !! Zo vers zo Vol van Smaak de smeuïgheid precies goed. Je kan het blijven eten!! Bovendien een super vriendelijk benadering die we iedere keer opnieuw ervaren !! En schone entree en directe kijk op de keuken Wij moeten afhalen omdat we uit een woonplaats komen waar niet gebracht wordt. Maar dat is geen enkel probleem. Daar rijden we graag voor. En voor de mensen die het thuis laten afleveren neem van ons aan, Het ziet er top uit in het restaurantje zelf👌

Manon
11 August 2022

Heerlijke sushi, goed bezorgd en zeer attent.

Marieke
10 August 2022

The best of Wolluk ! Lekker eten, vriendelijk personeel !

Herma
5 August 2022

Was weer lekker

Kelly
3 August 2022

De bezorging was snel, de sushi was heerlijk, een echte aanrader

Marian
31 July 2022

De sushi heeft weer heerlijk gesmaakt

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Laetitia
31 July 2022

Heerlijke sushi en bubble tea zeker voor herhaling vatbaar😋

Susanne
27 July 2022

Zoals altijd perfect. Prima kwaliteit en bezorging op de afgesproken tijd.

Sam Verburg
25 July 2022

Absurd lekkere poke bowl!

Albert Martinus
24 July 2022

Just in time en prima kwaliteit!

Steffie
22 July 2022

Zeer tevreden over deze heerlijke sushi. Iedere keer super vers & je ontvangt een leuke persoonlijke boodschap. Vandaag zelfs extra sushi als verrassing gekregen. Ik zou het iedere sushi liefhebber aanbevelen!

Liesbeth
22 July 2022

Wederom heerlijk, mijn stapel (handgeschreven) kaartjes groeit gestaag. Eten was goed, mijn extra zoete snack was verrassend lekker en de bezorging was wederom vriendelijk! O en op de afgesproken tijd.

Aleyna
21 July 2022

Heerlijk gegeten net zoals altijd op tijd bezorgd

Angelique
20 July 2022

Pokebowl was heerlijk, bezorging precies zoals afgesproken, het leuke daar is een persoonlijk kaartje , aanrader!

Timothy
20 July 2022
Ilse
19 July 2022

Heerlijk verse sushi-box, de roll-mix is van goede kwaliteit voor een schappelijke prijs.

Peter beerens
16 July 2022

Was zo als gewoonlijk weer super lekker en heel goed verzorgd.

Anoniem
15 July 2022

Precies op tijd bezorgd & de smaak was top!

Annemarie
13 July 2022

Heerlijke sushi.en een leuk persoonlijk kaartje bij je bestelling

Van hulten
13 July 2022
Anouk
11 July 2022

Heerlijke sushi en precies op tijd geleverd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ilse
11 July 2022

De poke bowl met ebi was weer heerlijk. Op de rijst lekker veel verse toppings en de japanse mayonaise maakt het compleet.

Anoniem
10 July 2022
Krisztina
6 July 2022

Het was erg lekker, en leuke attentie erbij.Dank u wel!

Herma
6 July 2022

Was weer lekker

Stevie
3 July 2022

Zoals altijd heerlijke sushi en goede bezorging van een zeer vriendelijke bezorger.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ilonka
2 July 2022

Was weer heerlijk zoals altijd 👍

Jurgen
1 July 2022

Zoals altijd weer heerlijk vers. Eerste keer poke bowl geprobeerd, was smullen

Luesbeth
1 July 2022

Zelfs terwijl het keihard regende werd het eten bezorgd met de gebruikelijke glimlach. Sushi zelf was weer verrukkelijk!

Martijn van delft
27 June 2022

Top geregeld!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mireille Lemaire
26 June 2022

Snelle bezorging en lekker eten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Michel
26 June 2022
Brouwer
26 June 2022

Ontzettend lekkere sushi! Ze houden rekening met je wensen en bellen op als het niet duidelijk is, top! Als ik sushi wil bestellen, bestel ik echt het liefst bij Sushi Plaza. Als ze gesloten zijn, wacht ik liever een dag langer dan dat ik ergens anders bestel. Bijkomend zijn de erg lieve berichtjes, een persoonlijke touch, echt geweldig.

Imelda
24 June 2022

.

Gerard
22 June 2022

Super sushi! Altijd lekker!

Eldin
22 June 2022

Zeer tevreden 2 dagen achter elkaar besteld. Zo lekker vond ik het. 😉

Ilse
22 June 2022

De ebi-mix was heerlijk, super dat jullie dit op de kaart hebben gezet. Voor herhaling vatbaar ❤️

Eldin Rizvanovic
21 June 2022

Geen op of aanmerkingen, zeer tevreden.

Peter
20 June 2022

Netjes op tijd, smaakte goed, online fooi kunnen geven, dat scheelt in zoeken naar kleingeld thuis.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marion Hurkmans
19 June 2022

Het was echt top! Heerlijk vers

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lisa
19 June 2022

Het eten was echt super lekker!

Marieke
18 June 2022

Snelle bezorging, lekker eten

Anoniem
18 June 2022

Ongekend dat er al die keren dat wij hier besteld hebben, er continu zo’n hoge kwaliteit geleverd wordt. Echt top!

Ilse
15 June 2022

De poke bowl met zalm was zoals altijd weer heerlijk.

Bregtje
14 June 2022

Het is keer op keer een smaaksensatie in je mond. Met de beste service en vriendelijkheid die je kunt wensen!!

Timothy
13 June 2022
Claire
12 June 2022

Vers, en super snel bezorgd. Fijn dat je op de hoogte word gehouden van je bestelling

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rob
10 June 2022

Makkelijk besteld, bestelling stond klaar op afgesproken tijdstip en de sushi was erg lekker!

Dylano Blok
10 June 2022
Anoniem
10 June 2022
Ive Van Bostraeten
8 June 2022

Super lekkere suchi en er zaten zelfs een paar extraatjes bij.

Patricia
7 June 2022

Was weer super lekker ! Zeer vriendelijk personeel en goede service 👍🏻

Chantal
3 June 2022
Ilona
3 June 2022

Gewoon bestellen en genieten ; Altijd op tijd bezorgd .

Kenny
2 June 2022

Ik eet nog niet zo lang sushi, dus het is nog even zoeken wat ik wel en niet lekker vind. M'n bestelling zag er netjes uit en ook de smaak mocht er zijn. De Spicy Chicken Maki en Crispy Ebi zijn voor mij zeker blijvertjes.

Busra Bal
31 May 2022

Ik koop altijd van sushi Plaza het is erg schoon hele vriendelijke mensen en het is heel lekker ik adviseer ebi chripsy 😍

Con Marks
30 May 2022

Heerlijke poke.zalm Bezorging mooi op tijd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Caia
27 May 2022

Top

John
27 May 2022
-
26 May 2022

Altijd TOP 🫶🏼🍣 🍱 🤤 💯 Zowel de service en de kwaliteit!!

Anoniem
24 May 2022

De kwaliteit blijft hier, inmiddels een aantal bestellingen gedaan, echt ongekend hoog! Absolute top sushi die niets minder dan 5 sterren verdient!

Iris
24 May 2022

Zoals gewoonlijk weer perfect!

Barbera
22 May 2022

Zoals altijd erg lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marianne
21 May 2022

Was weer top!

Caia
20 May 2022

Complimenten aan de chef het was heerlijk!!!

Iris
20 May 2022

Weer perfect zoals gewoonlijk

Deborah
16 May 2022

Geweldige Sushi EN Bubble Tea!!!

Timothy
15 May 2022
Iris
13 May 2022

Dikke 10 zoals altijd verschrikkelijk lekker

Mariëlla
8 May 2022
Familie Boezer
8 May 2022

Heerlijke verse sushi en andere gerechten, het ziet er mooi uit en we hebben heerlijk genoten!

Albert
8 May 2022
Anneke Haertlein
4 May 2022

Een dikke 11! Na 1 jaar geen 10 meer maar een 11! Wij blijven zeker komen!

Herma Prins
3 May 2022

HET WAS WEER LEKKER

Hanny Zeebregts
1 May 2022

Was weer heerlijk en keurig bezorgd 👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Malou
30 April 2022

Weer heerlijk gegeten! Super vers, zorgvuldig en netjes op tijd bezorgd.

Wil
30 April 2022

Het eten was weer van fantastische kwaliteit. Helaas waren ze voor de tweede keer een deel van de bestelling vergeten. Anders was het 5 sterren!

D
29 April 2022

Super lekker zoals altijd en altijd op de afgesproken tijd aanwezig! :)

Esther
29 April 2022

De sushi was heerlijk! Goed verzorgd en de glutenvrije sushi was apart verpakt. Het duurde wel een uur na de bestelling voor de sushi er was

Anoniem
29 April 2022

TOP als altijd!

acelya
28 April 2022

alles was op wens,en heerlijke sushi zoals altijd dankjewel : )

Herma Prins
26 April 2022

Het was weer lekker

Merijn
26 April 2022

Topkwaliteit!

Elly van Uden
26 April 2022

Erg lekker , voor herhaling vatbaar 👍🏻

Ruud van Lent
24 April 2022
Liesbeth
21 April 2022

Beste sushi in Waalwijk, iedere keer goede kwaliteit,vriendelijke bezorging.

Marloes
20 April 2022

Jullie zijn fantastisch!! THE best sushi! Elke keer weer heerlijk vers!! En altijd op tijd bezorgd door een vriendelijke bezorger!

🥰
19 April 2022

Een goed gevulde pokebowl

Herma Prins
19 April 2022

Het was weer heerlijk

sushi lover
19 April 2022

Het is altijd een feest als we hier eten bestellen, vers lekker van smaak en lieve medewerkers. Tot snel want we komen zeker weer terug. :)

Timothy
19 April 2022
Ingeborg van Rooij
18 April 2022

Heerlijke sushi schotel met nog wat losse dingetjes besteld. Genoten. Super verpakt, leuke kaart erbij, nette bediening..heerlijk sushi, mega vers...wij bestellen sinds een jaar nergens anders mee. Daar hebben we nooit spijt van.

Moniek
16 April 2022
Anneke Haertlein
16 April 2022

Beste van Waalwijk superrrrrrr vers gewoon heerlijk 🐣

Ilse
15 April 2022

De sushi was weer heerlijk! Zoals altijd, goede kwaliteit en betaalbaar ❤️

Herma Prins
13 April 2022

Het was weer heerlijk

Kenny
13 April 2022

Vriendelijke service en lekkere sushi voor een prima prijs.

Kiki
10 April 2022
Gerda
10 April 2022

Het enige is dat ik een aantal sushi net te koud vond. Kwaliteit was prima!

Femke
9 April 2022
Kim
9 April 2022

Erg goede sushi! We hebben genoten. Levering netjes op tijd en een leuk kaartje erbij. Wij zullen zeker opnieuw bestellen!

John
9 April 2022

Het was weer heerlijk, en keurig op tijd bezorgd.

Margriet
9 April 2022

De Suhsi werd zoals we gewend zijn, op de afgesproken tijd gebracht. Het was weer overheerlijk!!👌👌👌 Door een volle spaarkaart kregen we wat korting, altijd leuk!! Bedankt 👍👋

Marij Anemaat
8 April 2022

Snelle bezorging! Was weer lekker!

Shirley
6 April 2022

Altijd lekker! Ik bestel hier graag.

Herma
5 April 2022

Was weer lekker

Jamilla
4 April 2022
Dennie Volkaert
3 April 2022

Vriendelijke bediening en overheerlijke sushi. Wij komen zeker nog eens terug tijdens onze volgende vakantie in Nederland :-)

De knuydt
3 April 2022

Goed gegeten as usual

Timothy
2 April 2022
Arie
28 March 2022

Genieten zoals altijd. Perfect op tijd, goede kwaliteit en het persoonlijke bedankkaartje zorgt altijd weer voor een glimiach als je dat ziet. Top

Bas
24 March 2022

Topper!

Herma
22 March 2022

Was weer lekker

Steffie
21 March 2022
Stephanie
17 March 2022

Overheerlijk!! Je proeft dat de producten vers zijn!

Flo
17 March 2022

Wederom compliment ; iedere keer weer genieten. Niets op aan te merken

Herma
15 March 2022

Was weer heerlijk

Daisy
13 March 2022

Altijd goed!

Peter
13 March 2022

Beste sushi hier uit de buurt.

Rosenbrand
13 March 2022
Margriet
12 March 2022

We hebben weer héérlijk gegeten! Volgende keer bestellen wij weer bij Sushi Plaza!!!

Veerle en Dylano
10 March 2022

We hebben er weer van genoten!!

Hannie
9 March 2022

Was weer Super!!

Herma Prins
8 March 2022

Het was weer lekker. Dank je wel.

Nanda
6 March 2022

Heerlijke sushi

JvH
6 March 2022
Anoniem
4 March 2022

Is het gewoon nog lekkerder dan de voorgaande bestellingen… kun je ook 6 sterren geven?

Tevreden klant
1 March 2022

Heerlijke sushi, vriendelijke bezorger en altijd een kaart erbij om ons smakelijk eten te wensen!

Quincy
28 February 2022
Brynn
27 February 2022
Timothy
26 February 2022
Jagoda
26 February 2022
Herma Prins
24 February 2022

Was weer lekker

Gulhan
24 February 2022

Alles was heerlijk en zorgvuldig ingepakt!

Patries
24 February 2022

Onze eerste ervaring met jullie, het was heerlijk al had soms de mayonaise denken wij een hele pittige smaak in onze mond.

Reaction from Sushi Plaza

Goedeavond Patries, dat zou kunnen! Op sommige sushi doen wij Spicy mayo; u kunt bij uw volgende bestelling aangeven dat u de japanse mayo wil in plaats van de spicy mayo :) Fijne avond nog!

Janssen
23 February 2022

Heeeerlijk!! ☆☆☆☆☆

I Schoondermark
23 February 2022

Het was weer heerlijk! De kwaliteit is altijd goed, heerlijk verse sushi. De roll mix is een goede mix van alle smaken.

F. Van Laarhoven
20 February 2022

Het was weer shrimp-tastic! 🍤💖

Kicky
19 February 2022

De beste sushi van Waalwijk! Mega vers en sommige sushi’s zijn nog lauw warm. Echt genieten! Jullie zijn toppers.

Ruud van Lent
19 February 2022
SV
19 February 2022

Top! Heel erg lekker en netjes op tijd

Diede
19 February 2022

Lekker gegeten, op tijd klaar, vriendelijk personeel.

Natalie
18 February 2022

Jullie sushi is altijd top! Vers en goed van smaak. Shoutout naar de bezorger die in deze storm het heerlijke eten kwam brengen.

Gabriëlle
17 February 2022
Chantal
17 February 2022

Bezorging netjes op tijd vriendelijke jonge man kwam het bezorgen, het was lekker

Selina Dudok
17 February 2022
Herma
16 February 2022

Was weer lekker

Anneke Haertlein
16 February 2022

Best sushi & pokebowl in town heerlijk vers bereid

Jacqueline Muts
16 February 2022

Helemaal Top!!!

Herma
16 February 2022
Arie
15 February 2022

mooi op tijd en goede kwaliteit. Met rozenblaadjes op valentijnsdag en persoonlijk kaartje. Super!

Patricia
14 February 2022

Was weer erg goed en lekker !

Vincent
13 February 2022

Altijd goed en ook deze keer weer. 👍🏻

Bink
13 February 2022

Super vers! Precies op het gevraagde tijdstip! Heerlijk gegeten 👌🏻

Hans
12 February 2022

Ruime keuze, heerlijke superverse sushi en vriendelijke en vlotte bediening. Top!

Anoniem
11 February 2022

Topkwaliteit & ruim voor aangegeven tijd bezorgd

Selina Dudok
11 February 2022
Vd stelt
10 February 2022

Super lekkere sushi en hele goede service! Perfecte customer journey.

Caia
10 February 2022

Super vers! Heerlijk gegeten.

Schirley
10 February 2022

Het was weer hartstikke lekker. Hiervoor kom ik speciaal uit Tilburg, top kwaliteit. Tot snel!

Mariska
10 February 2022

De aller lekkerste ❤️ Jullie bowls zijn echt zo goed!!

Herma
9 February 2022

Was weer lekker

Edwin Braspenning
9 February 2022

Vandaag de poké woensdag actie besteld. Heerlijke poke bowl Maguro. Lekker vers en smaakvol. We houden ervan. 🍣🍣

Hanny Zeebregts
9 February 2022

Snelle bezorging en superlekker.

Herma Prins
9 February 2022

Was weer lekker !

Jurgen
8 February 2022

2x pokebowl besteld en de kwaliteit is zelfs nog beter geworden als dat ie al was, chapeau!

Franca
6 February 2022
S
6 February 2022

Altijd super lekker!! Echt mijn fave Beste sushi en de beste poke bowls! Ook super leuke en lieve personeel!

Edwin
6 February 2022

Weer genoten van een heerlijke poké bowl.

Martijn
5 February 2022

Heerlijke Sushi en snelle bezorging.

Diana
5 February 2022

Vd eerste keer bij jullie besteld v onze kleindochters,het zag er goed uit,de sushi goed vers,en op de precieze tijd bezorgd 👌enigste opmerking wat ik heb is dat er geen sojasaus bij zat ,verders complimenten.😃

I Kem.
4 February 2022

Het was weer zo heel erg lekker!! Sushi vinden wij altijd wel lekker maar dit is gewoon even een slag luxer en lekkerder👌

Freek
3 February 2022

Gewoon weer super goed en je wordt hartstikke vriendelijk geholpen.

Herma
2 February 2022

Het was weer lekker

Kiki
2 February 2022

Heerlijk

Arnold Lombarts
2 February 2022

Zoals gewoonlijk weer uitstekend van kwaliteit.

Johan VE van der Star
2 February 2022

Goed verzorgd en het smaakte lekker.

Snoeren
30 January 2022

Jammer dat de warme gerechten koud warm. Bezorger heeft zich wel netjes geccuseerd, maar toch helaas koud. De rest was super net als altijd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Cristel
30 January 2022

Lekkere sushi en keurig op tijd bezorgd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Timothy
30 January 2022

Precies op tijd geleverd en heerlijke sushi zoals altijd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Cindy
30 January 2022

De sushi zag er toppie uit en de smaak was heerlijk!!! Goed verzorgd en op de afgesproken tijd geleverd. Ik zeg: bestel maar bestel maar bestel maar!

Marianne
30 January 2022

De sushi was super lekker, we gaan zeker nog veel vaker bestellen

Marjolein
29 January 2022

Erg lekkere sushi! Goed gegeten en snelle service

Marianne
29 January 2022

Was weer Super lekker!!

Conny
29 January 2022
Rik
28 January 2022

Erg lekker3 sushi, had naar idee teveel besteld maar toch alles opgemaakt. Vriendelijke en snelle bezorging.

Anoniem
28 January 2022

Super lekker!!

Dani
26 January 2022

Heerlijk zoals altijd!

Aleyna
25 January 2022

lekkere eten , op tijd bezorgd

Liesbeth
23 January 2022
Peter
22 January 2022

Was heerlijk en netjes op tijd klaar om op te halen. Super tent

Saskia Kuijpers
22 January 2022

Al een paar keer hier besteld, tot nu iedere keer top! Een van de betere sushi-zaken in Waalwijk!

Chayenna van de Pol
22 January 2022

Het ziet er niet alleen heel mooi uit. Het is ook nog eens onwijs lekker! Een echte aanrader :) Alleen maar goede ervaringen opgedaan. Top!

Herma Prins
22 January 2022

Was weer heerlijk

Linda
21 January 2022

Het was weer super goed. Verrast ons elke keer opnieuw

John van Wijngaarde
21 January 2022

Heerlijk genoten weer.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ilvy
20 January 2022
Nicole
19 January 2022
Roon
17 January 2022
S.
16 January 2022

Goede porties en prima kwaliteit. Kappa maki miste helaas wel, kan gebeuren.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

M
16 January 2022

Bestelling geplaatst om 6 uur, levering pas om 19:45 uur. De bestelde loempia’s waren helaas koud.

Reaction from Sushi Plaza

Nogmaals onze excuses hiervoor! Wij hebben u inmiddels een mailtje gestuurd, we horen graag weer van u! Met vriendelijke groet

JvH
16 January 2022
N.D.O.
16 January 2022
Margriet
15 January 2022

De bezorging was later dan besteld maar we werden hierover netjes gebeld en kregen er extra sushi bij. Telefoontje hierover was heel fijn en de extra sushi heerlijk! Bedankt!!! Alles was weer érg lekker en volgende keer bestellen we natuurlijk weer bij Sushi Plaza Waalwijk 😋

Vincent
15 January 2022

Beste sushi en poke van Waalwijk. Vers, heerlijk en goed gevulde poke. Goede presentatie. Verander niet!

Brown
14 January 2022

Heerlijk gegeten!!! Goede service en topkwaliteit. Heerlijk die variatie van topping op de sushi. Heel meedenkend personeel. Echte aanrader !! 👍🏻👍🏻

Herma
14 January 2022

Was heerlijk

Timothy
13 January 2022
Danique Schoeman
11 January 2022

Het was weer super lekker!

Centaine de Jong
10 January 2022

Pokébowl kip was erg lekker. Ik houd niet van spicy, maar de Tori Pokébowl is absoluut de moeite waard. De Bubbletea was niet zoet genoeg; maar deze was laatste bestelling ook minder zoet dan de keer ervoor.

Sander Grims
10 January 2022

Zeldzaam foutje, de edamame ontbraken. Bestellen vaker en altijd prima in orde. Netjes nageleverd met wat extra sushi ter compensatie. Zullen zeker blijven bestellen!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lisa
9 January 2022
Mari
9 January 2022

Zoals altijd weer goed, helaas waren jullie vergeten om de wasabi erbij te doen.

Liesbeth
8 January 2022

Wederom heerlijk! Niet te lang gewacht terwijl het zaterdag was.

Malou
8 January 2022

Wederom heerlijk gegeten en netjes op tijd bezorgd!

Marloes
8 January 2022
Edwin Braspenning
8 January 2022

Vandaag weer sushi besteld. Bestelproces via website verloopt zeer vlot. Meteen ontvang je een mail dat de bestelling ontvangen is en het verwachte bezorgmoment. Bezorging is keurig op het gewenste tijdstip. Bestelling ziet er weer super uit. Altijd zit er een vriendelijke kaartje bij. Onze favoriete Sushizaak in Waalwijk en omgeving.

Janneke
7 January 2022

Geweldig

Herma
6 January 2022

Was weer lekker

IP
5 January 2022

Voor de vijfde keer heerlijke verse sushi gegeten . Fris en hygiënisch verpakt . Vriendelijke bezorging

Joyce
5 January 2022
Monique
5 January 2022

Heerlijke sushi en prima service

Hamdo
5 January 2022

Het was erg lekker, vooral the topiaca beads. De smaak was net als coffee, lekker dus. De verpakking was ook schattig met de stikker er bij.

Herma Prins
5 January 2022

was weer heerlijk

Albert
1 January 2021

Super vers en lekker

René
1 January 2021

Prima kwaliteit Bezorging op tijd

Timothy
31 December 2021
Jolanda
31 December 2021
Fam. Ackermans
31 December 2021

Precies op tijd en bijzonder lekkers.

Johan
31 December 2021

Netjes op tijd en goede kwaliteit! Heerlijk gegeten!

Monica
30 December 2021

Het was heerlijk.. dank je wel

L.
30 December 2021

Heb genoten van de sushi en andere hapjes op eerste Kerstdag! In het kader van de feestdagen hebben jullie ook een lief kaartje en andere zoete lekkernijen erbij gedaan, echt heel erg attent! Het heeft ons goed gesmaakt en we hopen gauw weer wat te gaan halen!

Margriet
29 December 2021

Zoals we van Sushi Plaza gewend zijn, was het weer héérlijk! Volgende keer weer Sushi Plaza!!!

Herma Prins
29 December 2021

Was weer heerlijk

Christel
28 December 2021

Héérlijke Plaza Deluxe en Kip Sushibox afgeleverd gekregen, door een bezorger die heel hard voor ons gefietst had. Zeker voor herhaling vatbaar. Top product & service!

Albert
27 December 2021

Zeker op tijd en prima kwaliteit. Lekker vers en heel smakelijk. Aanrader voor Oudjaardag of Nieuwjaarsdag

Jamilla
26 December 2021
Femke
26 December 2021

Super lekkere sushi, je kunt sparen voor korting en altijd een attent kaartje bijgesloten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dani
26 December 2021

De beste pokebowl van Waalwijk en omstreken, en supersnelle bezorging ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Danëlle Pullens
26 December 2021

You see me next time!!!

Iris
26 December 2021

Heerlijke variatie , vers en lekkerrrrr

Monique
26 December 2021
Marian
26 December 2021

Het was heerlijk!

Manuela
25 December 2021

👍

Stuiver
25 December 2021

Kerstbox besteld! Echt de beste sushi die ik op heb en vriendelijke bezorger :)

Joep van der hilst
25 December 2021

Heerlijke sushi, aanrader!

Nana
25 December 2021

Was weer top, zowel het eten en bezorging. Heerlijk gegeten en als kerst verrassing kregen we verschillende stukjes taart/gebak. Dank jullie wel

Frank
24 December 2021

Super lekkere kerst special besteld. Zag er fantastisch uit, met persoonlijk kaartje en ook nog toetje cadeau. Sushi was heerlijk. Het was super leuk om verrast te worden met sushi die we niet kende. Pure smaken. Echt genoten.

Caroline Van loon
24 December 2021

Heerlijke sushi , en een plaatje om te zien, jammer dat jullie niet bezorgen in elshout maar het houd ons niet tegen om nog een keer te bestellen

Ilse
24 December 2021

De roll mix was erg lekker, een goede mix met mijn favoriete maki, ebi lekker krokant, tonijn licht pikant en het persoonlijk kaartje erbij maakt het compleet. Heerlijke sushi en goede service!

Mike
24 December 2021

Zeer vriendelijk personeel. Sushi is van goede kwaliteit.

Anoniem
23 December 2021

Top en lekker

Liesebth
22 December 2021

Netjes op tijd geleverd, sushi was weer heerlijk!

Marloes
21 December 2021

HEER-lijke sushi! En een topbezorger die zelfs excuses aanbiedt, omdat hij 4min ‘te laat’ was. Groot compliment voor deze zaak en zijn werknemers!!

Herma
21 December 2021

Was weer heerlijk

Wil
20 December 2021

Op zaterdag een klein beetje sushi besteld. Er was iets mis gegaan met de bestelling en de vriendelijke medewerker had een super oplossing voor ons dus op zondag nog maar een keer besteld. Eten is super goed en vers!

Gwen
20 December 2021

Weer heerlijk gegeten van jullie sushi! jullie maken mijn dag weer helemaal goed

NG
18 December 2021

Altijd lekker

Taco
17 December 2021

Alles perfect, ook de gratis artikelen. Voortaan graag een grotere tas erbij anders kan mijn collega de bestelling niet dragen en moet ik alsnog van m’n stoel afkomen..

Joost
16 December 2021

Lekkere verse sushi en vriendelijk personeel. Ga zeker nog een keer bestellen. 5 sterren zeker waard!

Herma
14 December 2021

Was weer heerlijk

Rania
13 December 2021

Heel lekker gegeten, een keer wat anders uitgeprobeerd dan wat er in Tilburg is. Zeker een aanrader!

.
13 December 2021

Zéér vriendelijke mensen die weten wat service is! Tasje netjes persoonlijk aangegeven en de deur werd open gehouden. Kleine dingen maken een groots positief gebaar!! Sushi was op en top heerlijk 👌🏼

Jeroen
12 December 2021
Liesbeth
10 December 2021

Heerlijk sushi, snel bezorgd. Kleine handgeschreven kaartje maakt het helemaal af!

Melanie
10 December 2021
Conny
9 December 2021

Super vers en heerlijke sushi, zeker voor herhaling vatbaar! Een aanrader

Melanie
9 December 2021

Het is altijd feest met het heerlijke eten van Sushi Plaza. Jullie zijn gewoon geweldig. Bedankt.

Herma
7 December 2021

Het was weer heerlijk

Super aardige mensen. Kwaliteit is goed. Doen graag iets extra's voor de klant.
7 December 2021
Valerie en Jan
6 December 2021

topkwaliteit ik miste alleen de gember bij de sashimi Druk door surprise avond dus kan gebeuren

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Janneke
6 December 2021

De bestelling wordt elke keer heel netjes verpakt met een super leuk handgeschreven kaartje erbij. De sushi is van hoge kwaliteit en er staan super lekkere specials op de kaart. Aanrader!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bert Mooren
5 December 2021

Gewoon uitstekend. Keurige bezorging en het eten werkelijk verrukkelijk. Een hele dikke vette 10

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Frank
5 December 2021

Was wederom goed 👌🏼👌🏼

Timothy
5 December 2021

Voor de tweede keer besteld, beide keren snelle levering en heerlijk eten.

Marianne
4 December 2021

Heerlijk gegeten. Fijn op tijd!

M vd Geld
2 December 2021

Heerlijke bowl met geflambeerde zalm ❤️ dankjewel!

Herma
30 November 2021

Het was heerlijk. Bedankt voor de service.

Maud
30 November 2021

Lekkere sushi en poke bowls! Nadat de bestelling wat laat bezorgd was, werd er zelfs extra sushi nageleverd uit service!

Romy
30 November 2021

Super lekker en snelle bezorging

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

John
28 November 2021

Zoals wij van jullie gewend zijn, het was weer heerlijk!!

Nana
28 November 2021

Sushi is lekker van smaak en echt vers. Top kwaliteit en goede prijs.

Evelien
28 November 2021

Al meerdere keren een bestelling gedaan en altijd lekker en vers. Bestelling stipt op tijd. Echt een aanwinst voor Waalwijk!

Bertine
28 November 2021

Heerlijke sushi, persoonlijk klant contact!