Reviews from Sushi Plaza Waalwijk

Recent reviews

5.0
Valerie & Jan
3 February 2023

As usual : verse vis Saus apart , heel fijn Lekker eten

Ingrid
2 February 2023

Persoonlijk vond ik de zalm em tonijn sushi erg vettig smaken.

R. B.
1 February 2023
Iris
31 January 2023

Zoals gewoonlijk weer top. Beste die er is.

Anoniem
29 January 2023

Weer SUPER goed!

James
26 January 2023

Just Great! Amazing taste and superb service

Caroline
25 January 2023

Heerlijk sushi, vriendelijke dame bij de afhaal!

Liesbeth
24 January 2023

Wederom heerlijk gegeten!

Herma
20 January 2023

Was weer heerlijk

Janny
14 January 2023

Heerlijke sushi

Ayhan
14 January 2023

Super lekker gegeten vers en optijd

Anoniem
13 January 2023

In één woord: TOP!

Margriet
12 January 2023

Sushi was weer héérlijk! Mooi op tijd bezorgt door een aardige dame.

Netty Coenen
8 January 2023
Nikita
7 January 2023

Lekker eten en snelle bezorging

Anita
7 January 2023

De beste sushi in Waalwijk!

Anoniem
4 January 2023
Monique
3 January 2023

Netjes op tijd, de temperatuur van de verschillende gerechten waren prima in orde. We hebben weer heerlijk gegeten.

Baars
2 January 2023

Heerlijk

Koen
2 January 2023

Weet top! Oprecht beste sushi uit Waalwijk en omstreken!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ingeborg van Rooij
31 December 2022

Heerlijk, vers en persoonlijk. Wij halen alleen maar hier!!

Lex
29 December 2022
Kim
27 December 2022

Top, zoals altijd.

Liesbeth
27 December 2022

Wederom heerlijk gegeten!

Alex
25 December 2022

Heerlijke sushi, schone zaak en vriendelijk personeel! En de Kerst toetjes waren ook lekker!

Nana
25 December 2022

Kleinzoon weer erg genoten van de sushi. Nog bedankt voor het nagerechtje, toppertje

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Susanne
25 December 2022

Zoals altijd uitstekende kwaliteit en levering op de afgesproken tijd. De zoete hapjes die we cadeau kregen waren voortreffelijk! Top!

Marij
24 December 2022

Het was weer heerlijk. Wij wensen jullie fijne kerstdagen en een succesvol 2023

Janny
24 December 2022

We vonden het heerlijk

Dewi
24 December 2022

Super vers, lekker royaal belegd! Zeker voor herhaling vatbaar.

Cindy dorpmans
24 December 2022

Snelle bezorging lekkere sushi en heel vriendelijke bezorgster super tevreden

Meijeren
24 December 2022

Het buiten het tijdslot geleverd

Iris
22 December 2022

Tijdig bezorgd en de kwaliteit was goed.

Val en jan
22 December 2022

Het was pittiger dan anders

Inge van Iperen
18 December 2022

Echt super!

Marijke
16 December 2022

Altijd heerlijke sushi en perfecte service. Altijd een persoonlijk geschreven kaartje erbij. Super leuk is dat. Complimenten!

Lavin Hawlery
15 December 2022

Echt goed weetjewel Korea chef echt knappe man weetjewel

Anoniem
14 December 2022

Heerlijke poké ebi op die nog lekker warm was bij ontvangst.

Wout Mahieu
9 December 2022

Altijd lekker en goed verzorgd.

Herma
8 December 2022

Was weer heerlijk

Isabel
5 December 2022

Lekkere sushi aardig personeel alleen de edamame bonen zat echt 2 kilo zout overheen wat jammer was voor de rest heerlijke sushi!

Vdk
1 December 2022

Goed gegeten

Herma
30 November 2022
Janny
28 November 2022
Irma
27 November 2022

Was weer lekker zoals verwacht👌

Marjan
27 November 2022

Lekker!

Koen
26 November 2022

Gyoza’s waren helaas koud. Sushi weer on point!

A
26 November 2022
Alex
19 November 2022
Herma
13 November 2022

Was weer lekker

Con
13 November 2022

Perfect optijdgeleverd Het was heerlijk.

Stevie
7 November 2022

Zoals altijd top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Angelique
6 November 2022

Heerlijk eten,snelle bezorging!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Elma
6 November 2022

Ze waren al super vriendelijk toen ik mijn bestelling kwam halen. Ik heb super lekker gegeten!! Erg goede kwaliteit voor een mooie prijs. Ga zo door 👌

Ashley Klees
5 November 2022

Sushi was goed, verkeerde bestelling was geleverd en er werd niks mee gedaan. Moet maar normaal zijn dat 2 mensen elkaars verkeerde eten ontvangen en het daarna wordt omgewisseld door de bezorger?

A.Coppelmans
5 November 2022

We hebben genoten van de gevarieerde super lekkere sushiboxen. Uitstekende service en vriendelijke bezorger.

Breg
1 November 2022

Zoals altijd Top!!

Lauri
30 October 2022
Kuis
30 October 2022

Heerlijk!

Anna
29 October 2022
Laetitia
29 October 2022
Marion
29 October 2022
Dylano
24 October 2022

THE BEST!!🍱🍣

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Agnieszka
22 October 2022

Good like always :)

Loek
16 October 2022

Eerste kennismaking, prima kwaliteit.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Janny
15 October 2022

Heerlijke sushi

Anouk
9 October 2022
K
8 October 2022

2x terug gemoeten omdat bestelling niet klopte

Agnieszka
8 October 2022

Perfect!!

H.Liebregts
7 October 2022

Super lekker.

Herma Prins
3 October 2022

was weer heerlijk

Laetitia
1 October 2022
Fatima
1 October 2022

Wij zijn altijd tevreden na een bestelling bij Sushi plaza. De kok van dit restaurant heeft echte passie voor het koken. Die passie proef je namelijk terug in alle gerechten die je koopt. Alles is altijd vers en van zeer goede kwaliteit. Petje af voor de kok. De service is ook uitstekend! Ons sla je hier niet meer weg :)

Wout Mahieu
30 September 2022
Anoniem
30 September 2022

Iedere keer weten jullie weer absolute topkwaliteit te leveren!

Gabriëlle
29 September 2022

Heerlijke sushi en zeer vriendelijk personeel!

Lindsey Timmermans
27 September 2022

Heerlijk gegeten!

Layla
27 September 2022

Lekker eten en de bestellen was er binnen de tijd die was aangegeven!

Cristel
25 September 2022

Heerlijk gegeten. Makkelijk besteld en keurig op tijd bezorgd. Het was heerlijk. Al regelmatig besteld en we gaan zeker vaker bestellen. En het sparen voor korting is erg fijn, kortingsacties en dergelijke zijn altijd welkom!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Val en Jan
25 September 2022

Zoals altijd heerlijk Heb het gevoel dat er een tikkeltje minder tonijn is in de poke bowl dan voorheen?

Van hulten
18 September 2022
Susanne
16 September 2022

Superverse, heerlijke sushi. Tijdig geleverd en een uitermate vriendelijke bezorgster!

Marloes
15 September 2022

Het was weer heerlijk! Ik denk alleen dat ik niet het juiste heb ontvangen. Ik had twee rollen met crunchy besteld, maar deze topping zat niet bij de sushi die bezorgd is. Wel dezelfde inhoud, maar geen crunchytopping. Ik weet niet of ik het goed uitleg, haha. Het was heerlijk, maar dus niet helemaal juist.

Helly
11 September 2022

Altijd weer een feest

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Merijn
10 September 2022

Heerlijke pokebowl!

Lies meiresonne
9 September 2022

Super tevreden klant vriendelijk en super kwaliteit,,,heerlijk vers!! En verzorgd

Wout
9 September 2022
Brynn
9 September 2022

Echt top altijd!

Gerard
4 September 2022
Jaco Van den Anker
3 September 2022

Gewoon doorgaan op deze manier

Richard
3 September 2022
Marieke
30 August 2022

Echt thé best. Weer heerlijk gegeten !

Val en Jan
29 August 2022

Uitstekend

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kelly
26 August 2022

Altijd lekker eten en Super vriendelijke! Beste sushi afhalen in Waalwijk 👍

Breg
25 August 2022

Het was weer heerlijk en super vers!! Nog steeds de beste van Waalwijk en omstreken

Gianni
24 August 2022

Weer heerlijk gegeten 🍣

Fleur
23 August 2022
Piitr
23 August 2022

💯

Dennis
23 August 2022

Ik vond de kwaliteit van het vlees en vis tegenvallen.

Valerie en jan
21 August 2022

Wederom topkwaliteit : poke bowl tonijn en kip

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Van hulten
20 August 2022
Anoniem
11 August 2022

Top kwaliteit!

I Kem.
11 August 2022

Gewoon als verwacht weer super lekker !! Zo vers zo Vol van Smaak de smeuïgheid precies goed. Je kan het blijven eten!! Bovendien een super vriendelijk benadering die we iedere keer opnieuw ervaren !! En schone entree en directe kijk op de keuken Wij moeten afhalen omdat we uit een woonplaats komen waar niet gebracht wordt. Maar dat is geen enkel probleem. Daar rijden we graag voor. En voor de mensen die het thuis laten afleveren neem van ons aan, Het ziet er top uit in het restaurantje zelf👌

Manon
11 August 2022

Heerlijke sushi, goed bezorgd en zeer attent.

Marieke
10 August 2022

The best of Wolluk ! Lekker eten, vriendelijk personeel !

Herma
5 August 2022

Was weer lekker

Kelly
3 August 2022

De bezorging was snel, de sushi was heerlijk, een echte aanrader

Marian
31 July 2022

De sushi heeft weer heerlijk gesmaakt

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Laetitia
31 July 2022

Heerlijke sushi en bubble tea zeker voor herhaling vatbaar😋

Susanne
27 July 2022

Zoals altijd perfect. Prima kwaliteit en bezorging op de afgesproken tijd.

Sam Verburg
25 July 2022

Absurd lekkere poke bowl!

Albert Martinus
24 July 2022

Just in time en prima kwaliteit!

Steffie
22 July 2022

Zeer tevreden over deze heerlijke sushi. Iedere keer super vers & je ontvangt een leuke persoonlijke boodschap. Vandaag zelfs extra sushi als verrassing gekregen. Ik zou het iedere sushi liefhebber aanbevelen!

Liesbeth
22 July 2022

Wederom heerlijk, mijn stapel (handgeschreven) kaartjes groeit gestaag. Eten was goed, mijn extra zoete snack was verrassend lekker en de bezorging was wederom vriendelijk! O en op de afgesproken tijd.

Aleyna
21 July 2022

Heerlijk gegeten net zoals altijd op tijd bezorgd

Angelique
20 July 2022

Pokebowl was heerlijk, bezorging precies zoals afgesproken, het leuke daar is een persoonlijk kaartje , aanrader!

Timothy
20 July 2022
Ilse
19 July 2022

Heerlijk verse sushi-box, de roll-mix is van goede kwaliteit voor een schappelijke prijs.

Peter beerens
16 July 2022

Was zo als gewoonlijk weer super lekker en heel goed verzorgd.

Anoniem
15 July 2022

Precies op tijd bezorgd & de smaak was top!

Annemarie
13 July 2022

Heerlijke sushi.en een leuk persoonlijk kaartje bij je bestelling

Van hulten
13 July 2022
Anouk
11 July 2022

Heerlijke sushi en precies op tijd geleverd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ilse
11 July 2022

De poke bowl met ebi was weer heerlijk. Op de rijst lekker veel verse toppings en de japanse mayonaise maakt het compleet.

Anoniem
10 July 2022
Krisztina
6 July 2022

Het was erg lekker, en leuke attentie erbij.Dank u wel!

Herma
6 July 2022

Was weer lekker

Stevie
3 July 2022

Zoals altijd heerlijke sushi en goede bezorging van een zeer vriendelijke bezorger.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ilonka
2 July 2022

Was weer heerlijk zoals altijd 👍

Jurgen
1 July 2022

Zoals altijd weer heerlijk vers. Eerste keer poke bowl geprobeerd, was smullen

Luesbeth
1 July 2022

Zelfs terwijl het keihard regende werd het eten bezorgd met de gebruikelijke glimlach. Sushi zelf was weer verrukkelijk!

Martijn van delft
27 June 2022

Top geregeld!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mireille Lemaire
26 June 2022

Snelle bezorging en lekker eten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Michel
26 June 2022
Brouwer
26 June 2022

Ontzettend lekkere sushi! Ze houden rekening met je wensen en bellen op als het niet duidelijk is, top! Als ik sushi wil bestellen, bestel ik echt het liefst bij Sushi Plaza. Als ze gesloten zijn, wacht ik liever een dag langer dan dat ik ergens anders bestel. Bijkomend zijn de erg lieve berichtjes, een persoonlijke touch, echt geweldig.

Imelda
24 June 2022

.

Gerard
22 June 2022

Super sushi! Altijd lekker!

Eldin
22 June 2022

Zeer tevreden 2 dagen achter elkaar besteld. Zo lekker vond ik het. 😉

Ilse
22 June 2022

De ebi-mix was heerlijk, super dat jullie dit op de kaart hebben gezet. Voor herhaling vatbaar ❤️

Eldin Rizvanovic
21 June 2022

Geen op of aanmerkingen, zeer tevreden.

Peter
20 June 2022

Netjes op tijd, smaakte goed, online fooi kunnen geven, dat scheelt in zoeken naar kleingeld thuis.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marion Hurkmans
19 June 2022

Het was echt top! Heerlijk vers

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lisa
19 June 2022

Het eten was echt super lekker!

Marieke
18 June 2022

Snelle bezorging, lekker eten

Anoniem
18 June 2022

Ongekend dat er al die keren dat wij hier besteld hebben, er continu zo’n hoge kwaliteit geleverd wordt. Echt top!

Ilse
15 June 2022

De poke bowl met zalm was zoals altijd weer heerlijk.

Bregtje
14 June 2022

Het is keer op keer een smaaksensatie in je mond. Met de beste service en vriendelijkheid die je kunt wensen!!

Timothy
13 June 2022
Claire
12 June 2022

Vers, en super snel bezorgd. Fijn dat je op de hoogte word gehouden van je bestelling

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rob
10 June 2022

Makkelijk besteld, bestelling stond klaar op afgesproken tijdstip en de sushi was erg lekker!

Dylano Blok
10 June 2022
Anoniem
10 June 2022
Ive Van Bostraeten
8 June 2022

Super lekkere suchi en er zaten zelfs een paar extraatjes bij.

Patricia
7 June 2022

Was weer super lekker ! Zeer vriendelijk personeel en goede service 👍🏻

Chantal
3 June 2022
Ilona
3 June 2022

Gewoon bestellen en genieten ; Altijd op tijd bezorgd .

Kenny
2 June 2022

Ik eet nog niet zo lang sushi, dus het is nog even zoeken wat ik wel en niet lekker vind. M'n bestelling zag er netjes uit en ook de smaak mocht er zijn. De Spicy Chicken Maki en Crispy Ebi zijn voor mij zeker blijvertjes.

Busra Bal
31 May 2022

Ik koop altijd van sushi Plaza het is erg schoon hele vriendelijke mensen en het is heel lekker ik adviseer ebi chripsy 😍

Con Marks
30 May 2022

Heerlijke poke.zalm Bezorging mooi op tijd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Caia
27 May 2022

Top

John
27 May 2022
-
26 May 2022

Altijd TOP 🫶🏼🍣 🍱 🤤 💯 Zowel de service en de kwaliteit!!

Anoniem
24 May 2022

De kwaliteit blijft hier, inmiddels een aantal bestellingen gedaan, echt ongekend hoog! Absolute top sushi die niets minder dan 5 sterren verdient!

Iris
24 May 2022

Zoals gewoonlijk weer perfect!

Barbera
22 May 2022

Zoals altijd erg lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marianne
21 May 2022

Was weer top!

Caia
20 May 2022

Complimenten aan de chef het was heerlijk!!!

Iris
20 May 2022

Weer perfect zoals gewoonlijk

Deborah
16 May 2022

Geweldige Sushi EN Bubble Tea!!!

Timothy
15 May 2022
Iris
13 May 2022

Dikke 10 zoals altijd verschrikkelijk lekker

Mariëlla
8 May 2022
Familie Boezer
8 May 2022

Heerlijke verse sushi en andere gerechten, het ziet er mooi uit en we hebben heerlijk genoten!

Albert
8 May 2022
Anneke Haertlein
4 May 2022

Een dikke 11! Na 1 jaar geen 10 meer maar een 11! Wij blijven zeker komen!

Herma Prins
3 May 2022

HET WAS WEER LEKKER

Hanny Zeebregts
1 May 2022

Was weer heerlijk en keurig bezorgd 👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Malou
30 April 2022

Weer heerlijk gegeten! Super vers, zorgvuldig en netjes op tijd bezorgd.

Wil
30 April 2022

Het eten was weer van fantastische kwaliteit. Helaas waren ze voor de tweede keer een deel van de bestelling vergeten. Anders was het 5 sterren!

D
29 April 2022

Super lekker zoals altijd en altijd op de afgesproken tijd aanwezig! :)

Esther
29 April 2022

De sushi was heerlijk! Goed verzorgd en de glutenvrije sushi was apart verpakt. Het duurde wel een uur na de bestelling voor de sushi er was

Anoniem
29 April 2022

TOP als altijd!

acelya
28 April 2022

alles was op wens,en heerlijke sushi zoals altijd dankjewel : )

Herma Prins
26 April 2022

Het was weer lekker

Merijn
26 April 2022

Topkwaliteit!

Elly van Uden
26 April 2022

Erg lekker , voor herhaling vatbaar 👍🏻

Ruud van Lent
24 April 2022
Liesbeth
21 April 2022

Beste sushi in Waalwijk, iedere keer goede kwaliteit,vriendelijke bezorging.

Marloes
20 April 2022

Jullie zijn fantastisch!! THE best sushi! Elke keer weer heerlijk vers!! En altijd op tijd bezorgd door een vriendelijke bezorger!

🥰
19 April 2022

Een goed gevulde pokebowl

Herma Prins
19 April 2022

Het was weer heerlijk

sushi lover
19 April 2022

Het is altijd een feest als we hier eten bestellen, vers lekker van smaak en lieve medewerkers. Tot snel want we komen zeker weer terug. :)

Timothy
19 April 2022
Ingeborg van Rooij
18 April 2022

Heerlijke sushi schotel met nog wat losse dingetjes besteld. Genoten. Super verpakt, leuke kaart erbij, nette bediening..heerlijk sushi, mega vers...wij bestellen sinds een jaar nergens anders mee. Daar hebben we nooit spijt van.

Moniek
16 April 2022
Anneke Haertlein
16 April 2022

Beste van Waalwijk superrrrrrr vers gewoon heerlijk 🐣

Ilse
15 April 2022

De sushi was weer heerlijk! Zoals altijd, goede kwaliteit en betaalbaar ❤️

Herma Prins
13 April 2022

Het was weer heerlijk

Kenny
13 April 2022

Vriendelijke service en lekkere sushi voor een prima prijs.

Kiki
10 April 2022
Gerda
10 April 2022

Het enige is dat ik een aantal sushi net te koud vond. Kwaliteit was prima!

Femke
9 April 2022
Kim
9 April 2022

Erg goede sushi! We hebben genoten. Levering netjes op tijd en een leuk kaartje erbij. Wij zullen zeker opnieuw bestellen!

John
9 April 2022

Het was weer heerlijk, en keurig op tijd bezorgd.

Margriet
9 April 2022

De Suhsi werd zoals we gewend zijn, op de afgesproken tijd gebracht. Het was weer overheerlijk!!👌👌👌 Door een volle spaarkaart kregen we wat korting, altijd leuk!! Bedankt 👍👋

Marij Anemaat
8 April 2022

Snelle bezorging! Was weer lekker!

Shirley
6 April 2022

Altijd lekker! Ik bestel hier graag.

Herma
5 April 2022

Was weer lekker

Jamilla
4 April 2022
Dennie Volkaert
3 April 2022

Vriendelijke bediening en overheerlijke sushi. Wij komen zeker nog eens terug tijdens onze volgende vakantie in Nederland :-)

De knuydt
3 April 2022

Goed gegeten as usual

Timothy
2 April 2022
Arie
28 March 2022

Genieten zoals altijd. Perfect op tijd, goede kwaliteit en het persoonlijke bedankkaartje zorgt altijd weer voor een glimiach als je dat ziet. Top

Bas
24 March 2022

Topper!

Herma
22 March 2022

Was weer lekker

Steffie
21 March 2022
Stephanie
17 March 2022

Overheerlijk!! Je proeft dat de producten vers zijn!

Flo
17 March 2022

Wederom compliment ; iedere keer weer genieten. Niets op aan te merken

Herma
15 March 2022

Was weer heerlijk

Daisy
13 March 2022

Altijd goed!

Peter
13 March 2022

Beste sushi hier uit de buurt.

Rosenbrand
13 March 2022
Margriet
12 March 2022

We hebben weer héérlijk gegeten! Volgende keer bestellen wij weer bij Sushi Plaza!!!

Veerle en Dylano
10 March 2022

We hebben er weer van genoten!!

Hannie
9 March 2022

Was weer Super!!

Herma Prins
8 March 2022

Het was weer lekker. Dank je wel.

Nanda
6 March 2022

Heerlijke sushi

JvH
6 March 2022
Anoniem
4 March 2022

Is het gewoon nog lekkerder dan de voorgaande bestellingen… kun je ook 6 sterren geven?

Tevreden klant
1 March 2022

Heerlijke sushi, vriendelijke bezorger en altijd een kaart erbij om ons smakelijk eten te wensen!

Quincy
28 February 2022
Brynn
27 February 2022
Timothy
26 February 2022
Jagoda
26 February 2022
Herma Prins
24 February 2022

Was weer lekker

Gulhan
24 February 2022

Alles was heerlijk en zorgvuldig ingepakt!

Patries
24 February 2022

Onze eerste ervaring met jullie, het was heerlijk al had soms de mayonaise denken wij een hele pittige smaak in onze mond.

Reaction from Sushi Plaza

Goedeavond Patries, dat zou kunnen! Op sommige sushi doen wij Spicy mayo; u kunt bij uw volgende bestelling aangeven dat u de japanse mayo wil in plaats van de spicy mayo :) Fijne avond nog!

Janssen
23 February 2022

Heeeerlijk!! ☆☆☆☆☆

I Schoondermark
23 February 2022

Het was weer heerlijk! De kwaliteit is altijd goed, heerlijk verse sushi. De roll mix is een goede mix van alle smaken.

F. Van Laarhoven
20 February 2022

Het was weer shrimp-tastic! 🍤💖

Kicky
19 February 2022

De beste sushi van Waalwijk! Mega vers en sommige sushi’s zijn nog lauw warm. Echt genieten! Jullie zijn toppers.

Ruud van Lent
19 February 2022
SV
19 February 2022

Top! Heel erg lekker en netjes op tijd

Diede
19 February 2022

Lekker gegeten, op tijd klaar, vriendelijk personeel.

Natalie
18 February 2022

Jullie sushi is altijd top! Vers en goed van smaak. Shoutout naar de bezorger die in deze storm het heerlijke eten kwam brengen.

Gabriëlle
17 February 2022
Chantal
17 February 2022

Bezorging netjes op tijd vriendelijke jonge man kwam het bezorgen, het was lekker

Selina Dudok
17 February 2022
Herma
16 February 2022

Was weer lekker

Anneke Haertlein
16 February 2022

Best sushi & pokebowl in town heerlijk vers bereid

Jacqueline Muts
16 February 2022

Helemaal Top!!!

Herma
16 February 2022
Arie
15 February 2022

mooi op tijd en goede kwaliteit. Met rozenblaadjes op valentijnsdag en persoonlijk kaartje. Super!

Patricia
14 February 2022

Was weer erg goed en lekker !

Vincent
13 February 2022

Altijd goed en ook deze keer weer. 👍🏻

Bink
13 February 2022

Super vers! Precies op het gevraagde tijdstip! Heerlijk gegeten 👌🏻

Hans
12 February 2022

Ruime keuze, heerlijke superverse sushi en vriendelijke en vlotte bediening. Top!

Anoniem
11 February 2022

Topkwaliteit & ruim voor aangegeven tijd bezorgd

Selina Dudok
11 February 2022
Vd stelt
10 February 2022

Super lekkere sushi en hele goede service! Perfecte customer journey.

Caia
10 February 2022

Super vers! Heerlijk gegeten.

Schirley
10 February 2022

Het was weer hartstikke lekker. Hiervoor kom ik speciaal uit Tilburg, top kwaliteit. Tot snel!

Mariska
10 February 2022

De aller lekkerste ❤️ Jullie bowls zijn echt zo goed!!

Herma
9 February 2022

Was weer lekker

Edwin Braspenning
9 February 2022

Vandaag de poké woensdag actie besteld. Heerlijke poke bowl Maguro. Lekker vers en smaakvol. We houden ervan. 🍣🍣

Hanny Zeebregts
9 February 2022

Snelle bezorging en superlekker.

Herma Prins
9 February 2022

Was weer lekker !

Jurgen
8 February 2022

2x pokebowl besteld en de kwaliteit is zelfs nog beter geworden als dat ie al was, chapeau!

Franca
6 February 2022
S
6 February 2022

Altijd super lekker!! Echt mijn fave Beste sushi en de beste poke bowls! Ook super leuke en lieve personeel!

Edwin
6 February 2022

Weer genoten van een heerlijke poké bowl.

Martijn
5 February 2022

Heerlijke Sushi en snelle bezorging.

Diana
5 February 2022

Vd eerste keer bij jullie besteld v onze kleindochters,het zag er goed uit,de sushi goed vers,en op de precieze tijd bezorgd 👌enigste opmerking wat ik heb is dat er geen sojasaus bij zat ,verders complimenten.😃

I Kem.
4 February 2022

Het was weer zo heel erg lekker!! Sushi vinden wij altijd wel lekker maar dit is gewoon even een slag luxer en lekkerder👌

Freek
3 February 2022

Gewoon weer super goed en je wordt hartstikke vriendelijk geholpen.

Herma
2 February 2022

Het was weer lekker

Kiki
2 February 2022

Heerlijk

Arnold Lombarts
2 February 2022

Zoals gewoonlijk weer uitstekend van kwaliteit.

Johan VE van der Star
2 February 2022

Goed verzorgd en het smaakte lekker.

Snoeren
30 January 2022

Jammer dat de warme gerechten koud warm. Bezorger heeft zich wel netjes geccuseerd, maar toch helaas koud. De rest was super net als altijd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Cristel
30 January 2022

Lekkere sushi en keurig op tijd bezorgd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Timothy
30 January 2022

Precies op tijd geleverd en heerlijke sushi zoals altijd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Cindy
30 January 2022

De sushi zag er toppie uit en de smaak was heerlijk!!! Goed verzorgd en op de afgesproken tijd geleverd. Ik zeg: bestel maar bestel maar bestel maar!

Marianne
30 January 2022

De sushi was super lekker, we gaan zeker nog veel vaker bestellen

Marjolein
29 January 2022

Erg lekkere sushi! Goed gegeten en snelle service

Marianne
29 January 2022

Was weer Super lekker!!

Conny
29 January 2022
Rik
28 January 2022

Erg lekker3 sushi, had naar idee teveel besteld maar toch alles opgemaakt. Vriendelijke en snelle bezorging.

Anoniem
28 January 2022

Super lekker!!

Dani
26 January 2022

Heerlijk zoals altijd!

Aleyna
25 January 2022

lekkere eten , op tijd bezorgd

Liesbeth
23 January 2022
Peter
22 January 2022

Was heerlijk en netjes op tijd klaar om op te halen. Super tent

Saskia Kuijpers
22 January 2022

Al een paar keer hier besteld, tot nu iedere keer top! Een van de betere sushi-zaken in Waalwijk!

Chayenna van de Pol
22 January 2022

Het ziet er niet alleen heel mooi uit. Het is ook nog eens onwijs lekker! Een echte aanrader :) Alleen maar goede ervaringen opgedaan. Top!

Herma Prins
22 January 2022

Was weer heerlijk

Linda
21 January 2022

Het was weer super goed. Verrast ons elke keer opnieuw

John van Wijngaarde
21 January 2022

Heerlijk genoten weer.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ilvy
20 January 2022
Nicole
19 January 2022
Roon
17 January 2022
S.
16 January 2022

Goede porties en prima kwaliteit. Kappa maki miste helaas wel, kan gebeuren.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

M
16 January 2022

Bestelling geplaatst om 6 uur, levering pas om 19:45 uur. De bestelde loempia’s waren helaas koud.

Reaction from Sushi Plaza

Nogmaals onze excuses hiervoor! Wij hebben u inmiddels een mailtje gestuurd, we horen graag weer van u! Met vriendelijke groet

JvH
16 January 2022
N.D.O.
16 January 2022
Margriet
15 January 2022

De bezorging was later dan besteld maar we werden hierover netjes gebeld en kregen er extra sushi bij. Telefoontje hierover was heel fijn en de extra sushi heerlijk! Bedankt!!! Alles was weer érg lekker en volgende keer bestellen we natuurlijk weer bij Sushi Plaza Waalwijk 😋

Vincent
15 January 2022

Beste sushi en poke van Waalwijk. Vers, heerlijk en goed gevulde poke. Goede presentatie. Verander niet!

Brown
14 January 2022

Heerlijk gegeten!!! Goede service en topkwaliteit. Heerlijk die variatie van topping op de sushi. Heel meedenkend personeel. Echte aanrader !! 👍🏻👍🏻

Herma
14 January 2022

Was heerlijk

Timothy
13 January 2022
Danique Schoeman
11 January 2022

Het was weer super lekker!

Centaine de Jong